Topp 9 Swept Bang frisyrer | Stiler på livet

Svært bang frisyre! Ja, feide bragder er tilbake med forskjellige stiler. De slyngede smellene spiller en effektiv rolle for å forbedre utseendet ditt. Denne frisyren er velegnet i enhver anledning, så vel som på alle ansiktsformer. Du må kutte hårene dine slik at de ser subtile ellers tunge, lange eller korte, og du kan legge dem sterkt i vei på tvers i ansiktet ditt, ellers selv i utgangspunktet gå for den delikate utseendet.

Swept Bang Hairstyles

Det er flere feide bang frisyrer, og de beste av dem diskuteres i denne artikkelen, så les det nøye for å prøve en av dem.

1. Back-Swept Waves:

Swept bang hairstyles1

Denne tilbaketrukne bølgens frisyre gir et friskt ansikt og ubekymret hår med håret. Fargen din endres sakte til rik kobber som bidrar til hårintensitet. Også et lite antall spredt ut hårstrenger myker som gir et romantisk utseende.

2. Long Plus Side-Swept:

Swept bang hairstyles2

Disse glatte smellene er akseptable for hver ansiktsform. Forhør stylisten din til å kutte lange kniver vridd; Derfor blander de seg sammen med hårets pusterom. Sett ditt smell på baksiden, et øre og la dem lufttørke. Eller annet, untangle styling krem ​​av våt bangs (eller gel, hvis du har coiled hår). Sprekk en dyse tillegg på din tørketrommel, pluss eksplodere luftstrømmen umiddelbart ned av røttene.

Se mer: swoop bang frisyrer

3. Pixie Swept Bangs:

Swept bang hairstyles3

Denne frisyren innebærer en fantastisk side feid bangs sammen med pixie haircut. Hvis du er veldig opptatt og har ingen tid så er denne frisøren best for deg. Denne frisyren gir et perfekt utseende for en eller annen anledning, og passer til enhver ansiktsstruktur.

4. Blunt Bangs med lag:

Swept bang hairstyles4

Hvis du prøver denne frisyren, gir den et energisk utseende. De avrundede smellene er veldig behagelig for lengre ansikter, fordi de skiller ansiktet i to og dekker templet. Det første laget rammer rammen omhyggelig. Du kan lage mange lag til overlegne skissere ansiktet ditt.

Se mer: prom frisyrer updos

5. Løs med side-revet frynse:

Swept bang hairstyles5

Hvis du vil ha lenge, fritt hår og en sidevevd frynse, bør du deretter puste håret forsiktig, segmenter etter segment. Benytt deg av et varmeserver-serum mens du tørker, i tillegg til å klemme din naturlige hårflate mens du bærer den wobbly.

6. Long Plus Light Bangs:

Swept bang hairstyles6

I stedet for å velge korte heavy bangs, kan du også prøve lange og lette smekk. I denne frisyren svever bøylene diagonalt på øynene for å legge til en luft av tvetydighet på den annen side, det gjør utseendet ditt veldig attraktivt. Dette er ikke bare perfekt for alle ansiktsformer, men også egnet for fest eller formell anledning.

Se mer: brudepike updo frisyrer med fletninger

7. Side Swept Bangs Bob Frisyre:

Swept bang hairstyles7

Sidebrytede bånd er veldig gode til å dekke opp tynnheten av den fremre delen av hodet. Du kan prøve en haircut som denne ved en sideseparasjon. Videre kan du prøve en beskåret bakside som vil vises enda bedre.

8. Flicked Swept Bangs:

Swept bang hairstyles8

I dette ser langhårene ut så søt, spesielt når de trykker på slutten. Det er mest fremtredende frisyre fordi veien for smell virker stor med hakkete hår og høydepunkter siden det har mye kvalitet i den. Det faller på å vende mot øynene dine og et ideelt utseende for et ansiktsbilde, samt å kunne være stil på mange måter å gå med et mangfold av hendelser.

9. Tousled Layer With Side-Swept Bangs:

Swept bang hairstyles9

Hvis du vil ha et ungt utseende, er denne frisyren for deg. Dette inkluderer to tonehår, og blandingen av blek samt en lunken melk-sjokoladebrun gir deg en hårkvalitet. Du kan også prøve ut med forskjellige hårfarger; Vær imidlertid oppmerksom på at gjentatt farging skader hårene dine.

Leave A Comment

94 − 85 =