Topp 9 Strawberry Lip Balms | Stiler på livet

Jordbær leppebalmer er den mest populære smaken blant leppebalsammen, ikke bare for deres yummy smak, men også for deres helbredende antioksidantegenskaper. Her er noen av de beste jordbærleppebalmene som er tilgjengelige i dag.

1. Vaselin Lip Care Rosy Glow-Strawberry Frost:

jordbær lip balm

Pris: Rs. 60

Vaselin er et pålitelig navn når det gjelder petroleumjell. Det er et økonomisk alternativ for saftig jordbær lepper som er fukt beriget og befolket med naturlige mineraloljer og hydratiserende kakaosmør. Det legger til en nydelig jordbærflekk til leppene dine med en subtil skinn som løfter opp dine tørre og uttrukne lepper. Dine lepper føles forynget og mytisk kult.

2. Nivea Vitamin Shake-Jordbær og Raspberry:

Nivea Vitamin Shake Strawberry and Raspberry

Pris: Rs. 139

Det tyske kosmetiske merket Nivea er kjent over hele verden for sin høye fuktighetskapasitet i kremer og kroppsrør. Denne spesielle formelen er lastet med overflod av antioksidanter tilstede i sine naturlige fruktekstrakter fra jordbær og bringebær. Det er en velsignelse for mørkede og hakkede lepper som antioksidanterne hjelper til med fornyelsesprosessen.

3. EOS Jordbær Sorbet Organisk Lip Balm Sphere:

EOS Strawberry Sorbet Organic Lip Balm Sphere

Pris: Rs. 1900

Evolusjon av glatt er et navn som er synonymt med de mest sunne og velnærte leppene. Denne saftig strawberry sorbet smaken er ikke bare hydrering, men gir deg også det mest ønskelige paret puckers. Høyt på vitamin E og naturlige jordbærantoksydanter, dette er merkevarens bestselgende produkt. Det varer også lenge og dermed sikrer smilende lepper i lengre tid.

4. Rosebud Perfume Co. Strawberry Lip Balm:

ROSEBUD PERFUME CO Strawberry Lip Balm

Pris: Rs. 500

Dette er en deilig nydelig leppebalsam som lukter som en søt masse jordbær. Med ingredienser som kirurgisk klasse hvit petroleum, bivoks og lanolin har den en spesiell jordbærsmake som vil få deg til å bruke den bare for smaken. Men dette er en praktisk leppebalsam som bekjemper lekkede lepper fra den første applikasjonen.

5. Kroppshandelen: Født Lippy Pot Lip Balm:

De Body Shop Born Lippy Pot Lip Balm

Pris: Rs. 242

Dette er den mest elskede naturlige leppebalsammen i markedet som kommer med en nydelig rød tinge. Å bruke dem på dine tørre og tuppte lepper vil føle at du kjører spissen av en saftig jordbær langs leppene dine. Det er veldig bærbart og praktisk.

6. Lotus Herbals Lip Balm Strawberry:

Lotus Herbals Lip Balm Strawberry

Pris: Rs. 125

Et annet selskap som serverer de beste organiske og naturlige ingrediensene i deres produkter er Lotus Herbals. Beriket med lønn som fruktekstrakter fra jordbær, honning, mandel og jojobaolje er det en lettelse fra hakkede lepper og forkjølelsessår. Den eneste ulempen er imidlertid mangelen på SPF, slik at den er ideell til overlegen leppebehandlinger.

Se mer:  Beste Lip Gloss

7. Maybelline Baby Lips Berry Crush SPF 20:

Maybelline Baby Lips Berry Crush SPF 20

Pris: Rs.150

Dette er spioneringen som neste generasjon av leppebalmer som hydrerer og nærer huden; SPF 20 beskytter mot de harde solstrålene, varer opptil åtte timer og gir en nydelig fargetone til leppene dine underveis. Alt dette i ett produkt blir brakt med Maybellines søte jordbærsmakede babylepper, balsam. Han holder deg stilig og næret, den lille applikatoren er veldig praktisk og kan tas overalt.

Se mer:  God leppebalsam

8. VLCC Lip Shield Jordbær:

VLCC Lip Shield Strawberry

Pris: Rs. 125

VLCC presenterer en beskyttende leppedrikke som holder leppene mykere og sunnere med hver dag som går. Det beskytter leppene godt fra alle slags grusomheter, inkludert å virke som solkrem. De rike antioksidantegenskapene til jordbærekstrakter legger til raskere helbredelse og cellefornyelse av den hakkede og torturerte huden på leppene dine. Tilsetningen av Shea smør og vitamin E sikrer langvarig næring.

Se mer:  Best Nail Polish Brands

9. TVAM Strawberry Lip Balm:

TVAM Strawberry Lip Balm

Pris: Rs. 443

Dette er en strålende leppebalsam som har fantastiske ingredienser som effektivt avlaster tørrhet og myker dem. Samtidig sikrer Liquorice og honning i det at pigmenterte lepper også lyser opp med vanlig bruk. Sammen med en rekke vitamin E rike naturlige oljer har den en vakker jordbærsmake som gjør den uimotståelig.

Hvis jordbær er din favoritt så vel, er det tid til å hengi seg til noen leppeterapi.

Leave A Comment

70 − 65 =