Topp 9 Shoulder Mehndi Designs for ekstra glamour | Stiler på livet

Mehendi med ny design og stil legger til glamour til seremonien. Selv om det er populært kjent som pre bryllup feiring, men det er slitt i festivaler også. Med bytte av mote viser kvinner interesse for skulder henna design. Materialet henna brukes hovedsakelig for design i skulder. Kan være dette noe veldig nytt og moderne, men det er mye akseptert av dagens generasjon.

Skulder Mehndi Designs for Extra Glamour

Eksepsjonell Shoulder Mehndi Designs med bilder:

Her kan du gå med forskjellige mehndi design for skuldre sammen med bilder som vil rocke festen eller anledningen.

1. Amazing Garland Henna Shoulder Designs:

Skulder Henna Designs-Amazing henna shoulder design

Henna design for skulder er noe veldig unikt. Bortsett fra hender og ben, viser folk interesse for skuldre også. Det kan betraktes som en del av mote. Uansett trenger den en eksperthånd å tegne et design på skulderen. Dette er veldig eksklusivt.

2. Bird Mehndi som et design for skuldre:

Skulder Henna Designs-Bird henna as a design

Det finnes forskjellige typer nyanser som du kan se etter skulderen din. Fugl som påfugl er det vanligste designet som jenter generelt gjør. Det vil gjøre skulderen lyse enn før. Utformingen er ikke så tung og klumpete. Det er virkelig en god tenkning for show.

3. Eksepsjonell etikk Mehndi kunst for skuldre:

Skulder Henna Designs-ethic art for shoulder

Bortsett fra ulike strukturer kan man designe noe som er veldig etnisk. En eksepsjonell kunst som dette er veldig attraktiv som et alternativ for skulderen. Som henna-design for skulder er det ikke så mye populært, men ser veldig utsøkt ut. Derfor, hvis du vil gjøre deg selv se annerledes ut enn andre, så prøv.

4. Design en Lotus Mehandi på skulder:

Skulder Henna Designs-lotus in shoulder

Lotus som design vil gjøre skulderen din grasiøs og sensuell. Utformingen av den er veldig enkel. Så det legger til en beroligende effekt på at delen blir brukt. Lotus er veldig populært som en floral design som gjør stedet veldig delikat med et blikk.

5. Butterfly Design Henna for skulder:

Skulder Mehndi Designs

Butterfly er mye etterspurt design spesielt av kvinner. Dagens generasjon viser deres interesse for det meste på dette designet for skulderen. Uansett er det et symbol på gjenfødelse. Dens overdådige vinger og former reflekterer et bilde av eleganse. Denne henna-designen er et veldig komplisert kunstverk.

6. Sun Designs Shoulder Henna:

Skulder Henna Designs-Sun Designs Henna for shoulder

Solen er et symbol på energi, og det gir en positiv effekt. Som en henna-design har den en sterk betydning som utødelighet og kunnskap. Uansett design er veldig vanlig og enkel, men tilstedeværelsen er veldig sterk.

7. Arabian Henna Designs for Shoulder:

Skulder Henna Designs-Arabian henna design

Det er ikke rart at hvor mye henna design er anerkjent i disse dager. For det meste er de arabiske designene i stor etterspørsel til og med for skuldre. Det ser ut til å være svart i farge, og så holde seg i lang tid. Men det er helt trygt for huden. Selve design avtale på tykke konturer av blomst, blader og vinstokker.

8. En Reptile Mehandi for skuldrene:

Skulder Henna Designs-Deign a reptile

Denne designen er ikke for bruder i det hele tatt. De som er mye lidenskap for tatoveringer kan prøve dette. Mange jenter liker dette alternativet for hennes skulder som det gir en mening av opplysning. Konstruksjonen av designen er som slange eller øgle. Likevel gir det et stilig utseende.

9. Fascinerende Uwl Mehendi Skulder Design:

Skulder Henna Designs-Fascinating owl design

Det er helt en bemerkelsesverdig og fantastisk henna-design. Designet i skulderen vil legge til et sofistikert utseende. Et øyeblikk ser designen veldig stilig ut som gjør at du ser mer stilig og smart ut. Det krever en veldig sterk hånd å fullføre som bildet av tatoveringen er.

Shoulder henna art er mehendi som ikke er mer begrenset i hånd og ben. For et annet utseende kan tegninger trekkes i skulderen også. Det gjør stedet lyst med forskjellige nyanser av design. Så bortsett fra design i hånden kan du tenke på å prøve den i skulderen.

Bildekilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

74 − 70 =