Topp 9 Shell Smykker Design | Stiler på livet

Smykker er en universell form for pryd. Smykker laget av skallene, steiner og bein overlever fra gamle dager, i tidligere dager som det var slitt som beskyttelse mot farene i livet eller som et tegn på status for rang. Skallsmykker er en av de vakre samlingene av garderobeskjermene dine, som gir det spesielle utseende å bli plassert unikt fra mengden.

Shell Jewellery Designs

Shell smykker designer:

Vri dine vakre skjell fra stranden til en av de slags skjellsmykke smykker! Fra alt naturlig til attraktivt, her er en samling av skjellsmykker fra havskjell for din kunnskap.

1. Multi Anheng Shell Halskjede:

shell-smykker-design-multi-anheng-shell-kjede

Halsskjellet er vakrere enn noen andre skallsmykker. Dette kjedet med flere anheng av Monies Coral & Cowries Shells ser øyefangende med mørke skyggefulle klær som tiltrekker seg alle slags folk fra ungdommer til eldste. De ser veldig elegante og elite ut. Dette skallet halsbånd er designet med den komplekse designen, og den kan også utformes med samme fargede og formede skall. Varianter av formede skaller brukes til å lage dette skallsmykke.

2. Shell Bangle:

shell-smykke-motiver-shell-armbånd

Skallarmene er veldig enkle og attraktive i design og i henhold til skallene, vil deres verdier bli endret. I utgangspunktet er skjell i hvit og brun farge, og andre samlinger er også tilgjengelige i flere farger. De er gravert på metaller som sølv, gull eller mange skall er forbundet med en streng. I dette designet gir skallet armbånd det fasjonable utseende for både jenter og damer.

3. Ring laget av Cowrie:

shell-smykker-design-ring-laget-av-Cowrie

Denne ringen har en tradisjonell stil som fanger oppmerksomheten til folk som ser etter store og unike ringer. The Cowries er innebygd i utskårne metaller og noen av skallene er skåret i midten for å passe fingrene og gi et trendy utseende. De passer best med alle sølvskjell smykker.

4. Fashion Pearls:

shell-smykker-design-mote-perler

Halskjedet består av perler med fineste kvalitet, er veldig attraktivt, og hvis de brukes riktig, ser de ganske bra ut som de andre ornamenter. Det er mange shell smykker design tilgjengelig uten perler som er mindre i utseende sammenlignet med juvelen med perle. Varianter av Shell smykker design er tilgjengelig for alle alderen jenter og kvinner som gir det fasjonable utseendet på deres antrekk.

Se mer: Panchaloha Smykker

5. Shell Armbånd:

shell-armbånd

Shell armbånd er så billige og raske å piske opp, noe som gjør dem til det perfekte tilbehøret for unge jenter og voksne. Dette Shell-armbåndet gir øyeoppslag for brukerne. Disse armbåndene er malt med kontrastfarger og heklet med gullfargede kroker. Disse armbåndene er det perfekte tilbehøret for din vanlige kontorbruk og også for anledninger.

6. Shell Anklet:

shell-smykke-motiver-shell-ankelen

I gamle dager, vil jenter sannsynligvis ha på seg anklets med håndlagde design som gir det unikt utseende. Dette er den primære grunnen til at slike ankletter er egnet for alle slags mennesker og fungerer når de bærer på daglig basis. Denne ankelen er laget av små skall og innebygd med den lille steinutformingen. For en tradisjon og et moderne utseende, kan dette være det beste valget tilbehør.

Se mer: Meenakari Smykker Design

7. Shell Pearl Hip Chain:

shell-smykke-motiver-shell-perle-hofte-kjeden

Skall med perlehøyfjede brukes til det mest sexy utseende til folket, som kan gjøres med lite skall og midten av kjedeperlen kan plasseres for det fantastiske utseende. Mens du har på seg dette skall hoftekjeder gi følelsen av komfort og freeness.

8. Shell øredobber:

sjø-shell-øreringer

Shell øredobber er elegante og sofistikerte og dermed ble det drømmen til hver kvinne. De lager de perfekte gaver til jubileer, fødselsdager, bryllup, selv Valentinsdag og andre feiringer. Disse stilige og stilige øredobber er verdifulle tillegg til garderoben din. I dette øredobberet ble det laget med hoops design og dekorert med gullfargede ringringer og ferdig med grønn perle som gir det moderne og trendy utseende mens de sammenlignes med andre.

Se mer: Jute Smykker

9. Shell Hair Klipp:

sjø-shell-hår-klipp

I dag er markedet fylt med flotte hårtilbehør som gir deg et annet utseende hver dag i uken. Disse hårklippene er perfekt laget for tenåringsjenter. Hvis du ikke har mye hår, så, selvfølgelig, vil dette hårklippet være en verdifull for å knytte hårene dine.

Tilbehør er mer viktig for kvinner. De trenger denne typen juveler for å få det rette utseende og å fullføre antrekkene sine. Dette tilbehør til skallet avhenger av din smak. De kan også brukes til å få deg til å se pen ut. Faktisk, hvis du er en stor fan av skallet smykker, er de ovennevnte designene helt matchet for samlingen din.

Bilder Kilde: M, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

1 + 9 =