Topp 9 Radhika Sarees Med Bilder | Stiler på livet

For uendelig valg og de nyeste trendene i sarees, i en rekke forskjellige design og stoff, se ikke lenger enn Radhika sarees. Her er vår samling av topp 9 Radhika sarees.

Populære Radhika Sarees Med Bilder:

1. Svart og Gul Trykt Saree:

Radhika sarees

En myk og komfortabel georgette stil saree, Radhika sarees bringer deg denne fasjonable sareen å ha på dagtid mens du handler eller ute for dagen. Det er den nåværende trenden med en svart og hvit pallu i en abstrakt design og pop av gult og grønt på enden av pallu og plater.

2. Nyanser av Blå Trykt Radhika Saree:

Radhika Sarees-Shades Of Blue Printed Georgette Radhika Saree 2

Skinn som en stjerne i denne vakre georgette moderne sareen i en levende turkisblå farge, og en mørk blå, trykt lineær design. Mønsteret er fasjonabelt og stilig, og denne sarenen har en nydelig glans. Perfekt å ha på sommerdager.

3. Radhika Multi Colored Chiffon Fabric Radhika Saree:

Radhika Multicoloured Chiffon Saree 3

Ser strålende ut i denne fargerike chiffon brasso sareen i nyanser av grønt, blått og krem. Sareen er trykt over alt i et fint hvitt blomstermønster. Med en kantlinje laget av tunge lacework, ville dette bare være riktig for enhver fest.

4. Rosa og svart Radhika Saree:

Radhika Sarees-Pink And Black Radhika Saree 4

Smykke denne elegante babyrosa sareen med svart kant og broderi, og se og føl deg stilig hele dagen. Den delikate rosa farge er kantet med en utsmykket, svart floral design og en svart sequinned grense. Det snakker stil og nåde og vil være perfekt for en dag eller kveldshendelse.

Se mer: Bilder av Baluchari Sarees

5. Flerfarget Radhika Silke Saree:

Radhika Sarees-Multi Coloured Radhika Georgette Sari 5

Se ut som et kunstverk i denne flotte, flerfarvede silketypen saree. Den trykte designen ser ut som vakkert blandede vannfarger på et lerret med alle regnbuens farger. Flowy, lyse og chirpy, føler deg glad i denne sommeren saree.

6. Shades of the Sun Radhika Saree:

Radhika Sarees-Shades Of The Sun Georgette Sari 6

Stå ut fra mengden i denne svært kunstneriske georgette stoffet saree. Perfekt for den yngre generasjonen, nyanser av rød, gul, oransje er levende og varme, de trykte mønstrene av sirkler og sprutene av svart på hvitt er quirky og det siste innen opptil minuttsmote. Denne sareen er virkelig et kunstverk. Vær trendsetter i sirkelen din i denne veldig stilige sareen.

Se mer: Bhagalpuri Silk Sarees

7. Red Net Brasso Radhika Saree:

Radhika Sarees-Red Net Brasso Radha Sari 7

I likhet med et Bollywood-nummer, kan du se ut som du nettopp har gått ut av et filmsett i denne forlokkende og glamorøse røde, nett saree. Med en turkis kantlinje preget i gylne paljetter i en vakker design, er denne sareen helt fantastisk for enhver kveldsmøte.

8. Rosa Radhika Saree Med Broderi Border:

Rosa Radhika Saree With Heavy Embroidery 8

Vær den rødbrende bruden eller gnisten under lysene som en bryllupsgjest i denne utsøkte sareen. Den lyse skyggen av den rosa sareen er sterkt dekorert i forseggjort broderi over og en vakker tykk, gull, sequinned grense med store speilblomstermotiver. Vær beundring for alle, perfekt for forlovelser og bryllup.

Se mer: Nalli Saree samlinger

9. Art Silk Radhika Saree:

Radhika Sarees-Art Silk Radhika Saree 9

Gå rustikk i denne herlige, fasjonable og stilige trykte silke sarenen. Sletten, mørk oransje av pallu er veldig rustikk og den svarte grensen med appelsiner patch motiver er kontrasterte perfekt med en hvit bunn halv trykt med svarte mønstre. Denne sarenen er den nyeste i trend og stil. Være misunn av vennene dine i denne perfekte dagen til kveldsklær.

En vakker samling som er mangfoldig og unik, Radhika sarees er tilgjengelig for å passe kvinner i dag; all smak, aldersgrupper og anledninger. Uansett behovet, om det er daglig slitasje, utkledd slitasje, festslitasje eller bryllupsklær, er utvalg av stiler og design tilgjengelig i stoffet du ønsker.

Bilder Kilde: 4.

Leave A Comment

− 1 = 3