Topp 9 Pixie frisyrer for runde ansikter | Stiler på livet

En pixie er den søteste korthåringen noensinne. Det skildrer din morsomme og unge natur. Det trenger ikke mye vedlikehold og kan enkelt styles. Det er mange måter å style en pik på. Men en ting er vanlig i alle dem, det vil si alle stilene vil få deg til å se nydelig ut. Kvinner med runde ansikter kan også bære piksen. Hvis du har et rundt ansikt, bør du sjekke ut listen nedenfor for de beste pixie haircuts akkurat nå.

Beste og vakre Pixie frisyrer for runde ansikter:

1. Elendig Elf:

Pixie Hairstyles for Round Faces 1

Dette er den mest søte pixie haircut for øyeblikket. Her ser håret veldig pent ut og det avslører ansiktet ditt stort åpent. Kvinner med søte ansikter kan idrett dette kuttet enkelt. Her faller en del av håret på pannen og dekker det delvis. Du kan bruke denne utseendet nesten hvor som helst.

2. Pixie Med Små Bangs:

Pixie Hairstyles for Round Faces 2

I dette bestemte utseendet er håret ekstra kort på forsiden. Det vil også avsløre ansiktet og pannen din. Du kan imponere andre med ditt pent ansiktsutseende og et hode fullt av søtt, kort hår. Hvis du har et rundt ansikt og vil ha veldig kort hår, så før du prøver noe annet, bør du gå for dette utseendet.

3. Søt Blond Pixie:

Pixie Hairstyles for Round Faces 3

Kvinner med blondt hår kan sport dette utseendet uten mye trøbbel. Håret er asymmetrisk skilt og den voluminøse delen av håret har formen av en frynse og dekker pannen. Denne frisyren vil se veldig søt ut med en festkjole.

4. Wet Pixie:

Pixie Hairstyles for Round Faces 4

Du trenger en styling spray for dette utseendet. Denne unike pixie ser veldig stilig ut på runde ansikter. Etter å ha klippet håret på denne måten, er alt du trenger å gjøre, bruk en styling gel eller spray eller voks på håret for å opprettholde den våte utseendet. Bruk deretter fingrene til å justere det korte håret og gi det det ønskede sofistikerte utseendet du alltid har ønsket.

5. rotete piksel:

Pixie Hairstyles for Round Faces 5

Dette raske utseendet har blitt utstillet av mange kjendiser gjennom årene. I denne frisyren er den midterste delen av håret rotet opp. Du kan bare gjøre det med hendene dine. Fronten dekker imidlertid pannen på en klebrig måte. Du trenger oss en passende styling gel som vil gi håret ditt et fast grep.

Se mer:  Frisyrer til runde ansikter over 50 år

6. Punk Pixie:

Pixie Hairstyles for Round Faces 6

The Pixie har tatt en revolusjonerende forandring, og har nå tatt dette fantastiske punk-utseendet. Det er ingen spesiell stil angående Punk Pixie. Du kan stile den, i henhold til dine preferanser. På bildet under håret berører øyenbrynnivået og gjemmer ørene også. Dette hårklippet ser ganske imponerende ut på unge jenter.

7. Pixie Med Bangs:

kommer at the Oscars at Hollywood & Highland Center on February 24, 2013 in Hollywood, California.

Denne piksen er litt lengre enn de forrige. Her beskytter den fremre delen av håret pannen fra offentlig eksponering og gjør dette hårklippet til å se ut som en frynseskåret frisyre. Frisyret ser veldig stilig ut og har en gammelskole-touch festet til den.

Se mer:  Ovalformede ansikts frisyrer

8. Avrundet Pixie:

Pixie Hairstyles for Round Faces 8

Denne hårklippet vil teksturere ditt runde ansikt på best mulig måte. Ansiktet ditt vil se penere ut med denne frisyren. Håret legger ikke over pannen og tillater deg å imponere folk med vår ansikts skjønnhet.

9. Enhet av form og innhold:

Pixie Hairstyles for Round Faces 9

Frisyren er veldig populær i dag som den var sportet av ingen andre enn Miley Cyrus. Det er en absolutt skjønnhet som vil skildre din defiant natur. Hårets lengde og farge kan lett utvides.

Se mer: Layered Haircuts For Round Faces

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

79 − 76 =