Topp 9 Nivea Sunscreens | Stiler på livet

En solrik dag på stranden er gøy til noen glemmer solkremet. Solbeskyttelse er viktig i dagene, spesielt med de høye UV-strålene som fokuserer rett på huden vår, noe som fører til skader på huden. Det begynner med myke flekker av brunfarger som deretter sprer seg til mørkdannelse, dulling og døende. Det som frykter oss mer er ikke bare huden mørkere, men mulighetene for hudskader på grunn av dette, som til og med kan føre til dødelige sykdommer som hudkreft. I denne artikkelen i dag tok vi ut et av de største navnene i kosmetiske produkt merker, Nivea. En av de eldste kosmetiske lidelsene til en bedre hud i denne artikkelen i dag skal vi diskutere noen av de beste Nivea solkremprodukter.

Populære og beste Nivea solkrem i India:

La oss se på Nivea Sunscreens.

1. Nivea Light Feel Every Day Sun Lotion:

Nivea Sunscreens

Denne lyskrem er en absolutt glede for huden, og etterlater ingen tegn på påføring når den påføres. Det er en strålende solkrem som fungerer bra for å gi deg jevn problemfri hud mens du blir rammet av solens direkte stråler.

2. Nivea Light Feel Daily Face Veil:

Nivea light feel daily face veil

For å beskytte ansiktet mot både sol og forurensning som har bivirkninger på ansiktet som forårsaker aldring og akne, føler Nivea Light daglig ansiktsløyfe det beste som det fungerer godt for å gi et utmerket belegg rundt ansiktet ditt som virker som et slør mot noen skadelig kontakt.

3. Nivea Kids Swim and Play Solkrem Lotion SPF50 +:

Nivea kids swim and play sunscreen lotion spf50+

Dine barn kan nå nyte en ufarlig dag ute i solen med denne flotte solkremkrem som er syltetøy fylt med SPF50 + som fungerer godt for å gi utmerket beskyttelse til barna dine fra solens direkte stråler..

4. Nivea Moisturizing Immediate Sun Protect SPF30:

Nivea moisturizing immediate sun protect spf30

Når du ser etter en flott solkremkrem på farten, er det best for øyeblikkelig handling Nivea umiddelbar solbeskyttelse som er syltetøy fylt med SPF30 som fungerer godt for å beskytte deg mot de skadelige effektene av solen. Denne lotionen fungerer bra for både barn og voksne som gjør det til et meget allsidig produkt for solbeskyttelse på et øyeblikk.

5. Nivea Anti Age Face Sun Cream:

Nivea anti age face sun cream

En av de viktigste effektene som solens stråler forårsaker å aldre, som ikke er gunstig, er derfor å bidra til å beskytte deg mot en slik konsekvens. Du kan sette din tillit til Nivea anti-alderen solkrem med, syltetøy fylt med SPF og andre elementer for å hjelpe deg med å kjempe solen og huden aldring.

Se mer:  Neutrogena solkrem

6. Nivea Sun Protect and Moisture Fuktighetsgivende solcreme lotion:

Nivea sun protect and moisture moisturizing sunscreen lotion

en av de mer stabile produktene å finne, er denne solbeskyttelsen og fuktighetsgivende lotionen ganske effektiv til å gi deg tilstrekkelig beskyttelse mot solen sammen med gode fuktighetsgivende elementer for å holde huden frisk og glødende til enhver tid.

7. Nivea Sun Carotene Sun Lotion:

Nivea sun carotene sun lotion

Karoten er en av de mest gunstige elementene som bidrar til å bekjempe hudens aldring og andre problemer forårsaket av solens stråler. Med utførelsen av karoten i dette flotte produktet kan du ikke gå galt.

Se mer:  Lakme solkrem

8. Nivea Sun Face Sun Block Ekstra Hvit Krem SPF50 +:

Nivea sun face sun block extra white cream spf50+

Hvis du trenger den ekstra glansen til huden din, så er dette det beste produktet å gjøre det. Ikke bare vil det legge til det skinn, men gir deg den perfekte beskyttelse mot effekter forårsaket av solens stråler som det er syltetøy fylt med SPF50+.

9. Nivea Fuktighetsgivende Etter Sol Kropp Lotion:

Nivea moisturizing after sun body lotion

Det eneste produktet som skal brukes etter å ha kommet ut av solen, kommer Nivea etter solkrem fra kroppen med eksklusive elementer som bidrar til å bekjempe solbrun og hud aldring effektivt.

Se mer:  Beste solkrem for menn i India

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

8 + = 12