Topp 9 Åndedrettsøvelser under graviditeten | Stiler på livet

Åndedrag er en naturlig prosess for oss alle. Selv om du trenger å puste mer hvis du er gravid. Du puster som en del av kroppens funksjon, men pusten under graviditeten er mye viktigere for å komme gjennom de ni månedene av det. Nå kan du lure på hva som er så spesielt med å puste. Siden vi alle puster hele tiden, er det viktig at du puster riktig vei under graviditeten din. Alle av oss er bundet til å ta korte puster. Imidlertid må gravide kvinner ta dype puste som krever trening og tålmodighet for å få det riktig. Her er noen pusteøvelser for gravide damer.

Puster Exercises during Pregnancy

Beste pusteøvelser under graviditeten:

1. Abdominal puste:

Ved å hjelpe lungene til å utvide og ta mer luft, bidrar pusten også til å styrke bukemuskulaturen. Det er en av de enkle pustevennene under graviditet som hovedsakelig innebærer trening for magen.

Se mer: Kjører mens gravid

2. telle puste:

Det er en av de mest nyttige pustevirkningene under graviditeten, særlig med hensyn til tiden for arbeidet. Ligge på flommen på ryggen og teller pusten din mens du tar dem, skal kalle deg ned, og du kan prøve å slappe av samtidig som du gjør dem.

3. Rull åndedrettsvern:

På samme måte som for pustepusting, bør rullepustene gjøre brystet og magen synkronisert slik at det ser ut som et rulle mens du puster. Å være en av graviditetspusteteknikken, lar deg bruke lungene til sin maksimale kapasitet.

4. Ujjayi Puste:

Det er en form for yogiske pusteøvelser i svangerskapet som fokuserer på energinivåene i kroppen din i motsetning til de dype graviditetspusteteknikkene som er nevnt ovenfor. En enkel øvelse som medfører åndedrag gjennom nesen din mens du holder munnen lukket og gjør lyden av havet mens du slipper den, er det som danner øvelsen!

5. Magepusting:

Styrke din mage- og bekkenområde og magesekken og hjelpe deg med en enkel levering, det er en av de enkleste pustevirkningene under svangerskapet.

6. Åndedrag fra brystet:

Stående oppreist med hendene på brystet og ta dype pust mens du teller til 10, føles lungene utvide og hold pusten i noen sekunder og deretter pust ut. Gjenta det for 10 ganger hver dag for å være effektiv nok.

Se mer: Guidet Meditasjons Graviditet

7. Grunne puste:

Å ta raskt, grunne pust fra munnen din, gir lungene en god mosjon og holder dem sunne. Mens du tar grunne puster hele dagen, er ikke akkurat sunn for babyen på grunn av det begrensede inntaket av oksygen, vil skarpe i noen få minutter definitivt være en av de essensielle pusteøvelsene i svangerskapet.

8. Alternativ dyp og grunne pusting:

Sørg for at du er i en komfortabel stilling og etter å ha slått av hele kroppen, utfør den alternative dyp og grunne graviditetspusteteknikken i en syklus for 5 ganger om dagen.

9. Rhythmic Puste:

Denne pusteteknikken er mest egnet for arbeidstid hvor du er bundet til å få panikkpust, noe som reduserer oksygeninntaket for deg og barnet ditt. Å ta pusten i rytmer gjennom munnen din mens du er i arbeid, kan hjelpe deg med å gi barnet lettere.

Se mer: Fordeler med å gå under graviditet

Husk å utføre disse øvelsene for å hjelpe veksten av babyen din, som også krever oksygen. Angst og stress kan bekjempes ved bruk av pusteøvelser. Dyp pusting som fører til inntak av mer oksygen reduserer i sin tur kraftige muskler. Og mens de fleste frykter arbeidstiden, vil praktiseringen av disse pusteteknikkene sørge for at du er mer til stede for levering enn å bare levere og vil gjøre prosessen litt tøffere for deg.

Leave A Comment

− 2 = 2