Topp 9 myke leker for babyer | Stiler på livet

Den første samspillet som babyer har med den ytre verden, er først og fremst gjennom leker. Som sådan er leker en viktig kilde til utforskning av den eksterne verden. De sørger også for sensorisk stimulering så vel som visuell og i noen tilfeller, selv auditiv stimulering. Myke leker til babyer er spesielt en kilde til komfort, og dermed betraktes som et trygt fristed for de fleste babyer.

Forskjellige myke leker for babyer:

1. Teddy Bears:

myk toys for babies

På samme måte som for voksne og ungdommer, er bamse elsket av babyer også. Faktisk er de en av de mest ettertraktede myke lekene til babyer. De er elsket så mye ikke bare på grunn av deres ekstremt behagelige koselige former, men også fordi de tjener som selskap og sikkerhet for babyer.

2. Fylld dukke:

Myk Toys For Babies-Stuffed Doll

En utstoppet dukke regnes som en av de mest passende myke lekene til baby jenta. Dukken tjener som følgesvenn for babyene og ofte som en make-belief-venn. Som sådan utvikler barns kognitive, sosiale og følelsesmessige evner med bruk av en utstoppet dukke.

Se mer: Baby jente leker

3. myk ball:

Myk Toys For Babies-Soft Ball

Betraktet som en av de mest populære myke lekene til baby gutt, er myk ball ingenting annet enn en ball laget av klut eller annet mykt materiale. Det er mer egnet for babyer enn andre baller fordi kaster og sparker det medfører mindre fare for å bli skadet, og siden babyene er i en skjøre alder, foretrekkes en myk ball.

4. plysj dyr:

Myk Toys For Babies-Plush Animals

Fra apekatter, elefanter, sjiraffer og løver til bjørn, katter, flodhester og kaniner, er det mange forskjellige plysjdyr som er tilgjengelige som myke leker til baby, uendelige. Disse dyrene overskrider aldersgrenser og kjønn og passer for alle babyer. Selv når babyene vokser, begynner de å bruke disse myke, myke dyrene med forskjellig nivå av modenhet, og begynner med å gjenkjenne dyrene til mer komplekse lek-sekvenser. De er faktisk avgjørende for den sunne utviklingen av babyen.

5. Interaktive fulle leker:

Myk Toys For Babies-Interactive Stuffed Toys

I tillegg til konvensjonelle myke leker til baby, har ny teknologi aktivert en ny type interaktive fulle leker. Disse myke lekene har evnen til å samhandle med babyene i den forstand at de kan synge en populær melodi og oppmuntre barnet til å gjøre det samme eller formidle grunnleggende manerer som sier "God morgen", "Vennligst" eller "Takk". Som sådan ender de med å innhente bedre språklige og forståelsesevner i babyen.

Se mer: Nyfødte babyleker

6. Disney-tegn:

Myk Toys For Babies-Disney Characters

Populariteten og relevansen av Disney-tegn for en hvilken som helst generasjon kan ikke nektes. Selv for babyer, blir plysj Disney-tegn regnet som de beste myke lekene til babyer. Fra mange Disney prinsesse dukker tiltalende som myke leker til baby jente til Mickey og Minnie Mouse, Donald Duck og Winnie the Pooh finner appell som myke leker for baby gutt, listen over de elskelige tegnene er uendelig.

7. Fingerdukker:

Myk Toys For Babies-Finger Puppets

Fingerdukker er en interessant og unik type myke leker. De representerer en rekke tegn som kan bæres på fingrene og dermed, intriger babyer mest. De er ukonvensjonelle og kan styres bare ved å flytte fingrene, og det er derfor at babyer elsker dem så mye!

8. myke design puter:

Myk Design Pillows for baby toys

En av de beste myke lekene til babyer er en myk pute med deres favoritt fargerike tegneseriefigur eller med en generisk design som en sommerfugl eller en fugl. Disse puter fungerer som deres søvnevenn og gir en uforklarlig følelse av komfort til babyen.

9. Clip-on eller Hanging Soft Toys:

Hekte på or Hanging Soft Toys for babies

Disse myke leker er spesielt populære fordi de kan justeres hvor som helst. De kan henges på buen til et barns aktivitetshall eller i bilen mens du reiser. De kan bli plassert på babyens skap eller på hans barnevogn!

Se mer: Beste Babyleker

Myke leker er spennende, men samtidig risikable, siden de samler støv veldig enkelt. Derfor er det viktig for foresatte å vaske dem grundig og regelmessig slik at de kan vise seg tro på deres forventede rolle i babyens vekst.

Leave A Comment

− 1 = 4