Topp 9 Micro Braids Hairstyles | Stiler på livet

Micro Braids er bare vanlig flettet frisyrer med svært liten fletting. Det er mange måter å style et mikroflettet hår på. De kan styles vertikalt, holdes åpne, etc. Mikroflettene spiser ikke mye tid og forblir det samme når man er riktig justert. Frisyrene arbeider på hår av alle lengder og typer. Imidlertid er det basert på tekstur og omfanget av hårmikroflettene av følgende typer.

Nyeste og stilige Micro Braids frisyrer med bilder:

Her er de beste micro braids frisyrene med bilder.

1. Cornrow Braids:

mikro braids

Cornrow braids er en i en million. De er de beste mikroflettede frisyrene med en nøytral tilnærming. Dette utseendet passer alle sammen og er lett å stil og vedlikeholde. Det er den beste form for mikrofletting av håret som i denne stilen, er håret ikke utsatt for mye skade og ligger på hodet. Folliklene er beskyttet og sjansen for skade eller avbrudd av håret er redusert.

2. Creative Micro Braids:

Micro Braids Hairstyles 2

Å dømme etter navnet kan du ta en vill gjett om at denne frisyren kan justeres i henhold til dine preferanser. Disse ser ganske mye ut som vanlige fletter. Kaukasisk hår er også stylet på samme måte. Extensions er nødvendig for styling dette håret som vil gi deg en rekke alternativer for å style håret ditt i mange andre moter.

3. Flettet Updo:

Micro Braids Hairstyles 3

Denne sofistikerte frisyren er en av de beste flette frisyrene for kort hår. Her trekkes mikroflettene opp som er ytterligere festet med et lås. Frisuren er egnet for folk i alle ansiktsformer og kan brukes til enhver tid eller bare på en daglig basis.

4. Wavy Micro Braids:

Micro Braids Hairstyles 4

Uansett om håret ditt er krøllet eller rett, kan du enkelt bruke micro braids stilteori. Krøllete hår resulterer i en våt og bølgete mikrofletting som ser veldig sjarmerende ut. Flettene er bølgete her. Stylister anbefaler at du bruker et serum for å hindre hårets krøllete natur hvis du vil bruke mikrofletting på rett hår.

5. Delvis bølger:

Micro Braids Hairstyles 5

Denne frisyren er et mesterverk. Det er svært få flettede flater på hodebunnen, da det meste av håret forblir fritt. Enden av håret kan styles i bølget eller rett vei.

Se mer:  Prom Frisyrer Braids

6. Fringe-Cut Micro Braids:

Micro Braids Hairstyles 6

Mikroflettene kan styles over hele hodet for å danne en frynse. I dette utseendet kan håret styles ved å la det hvile eller sikre det med et klips. Hvis du vil holde håret av ansiktet ditt, så bruk en lås.

7. Mikroflettene med en hestehale:

Micro Braids Hairstyles 7

Det er ikke noe bedre enn flettet hår trukket opp for å danne en hestehale. Hvordan du vil bruke hestehale er opp til deg. Du kan bruke den høy eller lav. Denne stilen er ideell for kvinner eller jenter. Kvinner som bor i fuktige områder, stiler håret på denne måten.

Se mer:  Flettet Bob frisyrer

8. Micro Braids For Black Hairstyles:

Micro Braids Hairstyles 8

Svarte kvinner elsker å style håret med en liten flair av mikrofletter. Disse ser elegante ut og gir deg frihet til å vedlikeholde og skreddersy håret hver dag. Håret kan styles i sin mote uten å legge mye press på flettet hår.

9. Prom Style Micro Braids:

Micro Braids Hairstyles 9

Micro Braids kan styles ved å sette en side fri og flette den andre. Dette er en fantastisk frisyre og blander i perfekt forhold med langt hår. Ikke et dårlig utseende for Prom Night.

Se mer: Cornrow Braids frisyrer

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

− 4 = 6