Topp 9 Lovely Bryllupsreise Steder i India I november

India er et land som opplever drastiske endringer med hver sesong. Folk er ofte forsiktige med å besøke India som sommermånedene begynner å nærme seg. Dermed velger de ofte å komme i vintermånedene i stedet. Her gir vi listen over 9 vakre og beste bryllupsreiseplasser i India i november, som er perfekte for en romantisk ferie i november.

 Nydelig og beste bryllupsreise destinasjoner i India I november med bilder:

1. Jaisalmer:

Bryllupsreise Places In India In November

Jaisalmer ligger i delstaten Rajasthan, rik på kultur og kulturarv. Den idretter skarpe festninger, gamle Havelis og bemerkelsesverdige rentable villaer, alt godt egnet for en romantisk ferie. Det kalles ofte The Golden City og har en følelse av mystisk luft og en kul bris i vintermånedene, noe som gjør den til en av de beste bryllupsreise destinasjonene i India i november.

2. Auli:

Auli

En snøhvit stasjon, Auli, er en av de mest berømte skisenterene i India. September er den perfekte måneden for å besøke dette stedet da været ikke er for kaldt og ikke for varmt. Den kule brisen, naturskjønne landskapet, skrånende veier og mange tette skoger gjør det til en av de beste bryllupsreise destinasjonene i India i september. Skiing ned de hvite bakkene til disse fjellene i Uttarakhand er en fantastisk opplevelse å dele med din nygifte ektefelle.

3. Thekkady:

Thekkady

Thekkady i Kerala huser det berømte Periyar Wild Life Sanctuary. De utallige arter av flora og fauna som er tilstede her, gjør det til et fristed for dyrelskere. Tiger sti trekking programmet er bundet til å opphisse entusiastiske trekkers. Flotte utsikter og manifestasjoner av naturlig skjønnhet er synlige på berømte steder som Chellarkovil. Dette stedet har også et vakkert bygget tempel Mangala Devi. Alt i alt er det en av de beste bryllupsreise destinasjonene i India i november.

Se mer: Beste sted for bryllupsreise i august

4. Shimla:

Shimla

Shimla er en av de mer berømte indiske bakken stasjonene. Pittoresk utsikt, naturskjønne stier, rolige ensomhet, shoppers gater, templer og museer er bare noen få av tingene som kan tilby turister. Det er kjent for håndverk som inkluderer tre og metallarbeid, sjal og andre ulllinser. Pickles, syltetøy og squashes tilgjengelig i denne regionen er også verdsatt av kunder. Mall Road, Jakku Hill, Sankat Mochan, Tara Devi etc er noen av attraksjonene.

5. Shillong:

Shillong

En vakker bakke stasjon, Shillong er en av de beste stedene å besøke i India i november for bryllupsreise. Annet enn den typiske utsikten og stier for romantiske turer, Shillong også idretter fengslende kirker som katedralen av Mary Hjelp av kristne. Den botaniske hagen er kjent over hele India, og huser flere flotte floraarter, estetisk arrangert for å tilfredsstille alle besøkende. Det høyeste punktet i Shillong er også verdt et besøk fordi det tilbyr en unik tåkeutsikt over den lille byen som vil sende kulderystelser ned i ryggraden. Det er en av de beste bryllupsreise destinasjonene i India i november.

6. Pondicherry:

Pondicherry

Pondicherry eller Puducherry er en liten by som er perfekt for en romantisk ferie. Avslappende strender, brosteinsbelagte gater med vakre kafeer, monumenter og velbygde kirker er alle en del av pakken. Auroville Beach, Promenade Beach, Paradise Beach og Serenity Beach er de mest berømte av strendene som er til stede her. Gull sand, klart blått vann og klart november vær gjør det til en av de beste bryllupsreise stedene i India i november.

Se mer: Beste bryllupsreise destinasjoner i oktober

7. Nainital:

Nainital

Nainital er en annen liten bakke stasjon som tiltrekker seg turister i stort antall. Det har flere attraksjoner som - Lake Paradise, kjent for sin båtliv, "Thandi Sadak" som brukes til romantiske spaserturer, Naini Peak for trekking gjennom skoger og nyter utsikten over deodarer og sypresser og levende rhododendroner og til slutt taubanen.

8. Munnar:

Munnar

Munnar ligger i Kerala, er en av de beste stedene å besøke i India i november for en bryllupsreise. Rajamalai-Eravikulam nasjonalpark, Blossom International Park, Mattupetty Dam og Tata Tea Museum Collection er bare noen av turistattraksjonene til stede her. Byen har en romantisk følelse og det perfekte været i november.

9. Mussoorie:

Mussoorie

Mussoorie har det perfekte været i vintermånedene for å nyte spennende scener med fjell og elver og daler, Camel Back Road, det beryktede Jwalaji-templet Devi Durga, gamle kirker og klostre, solnedgang og de andre stedene det har å tilby til turister. Det er et av de beste stedene å gå på bryllupsreise i India i november.

Se mer: Beste stedet å besøke i januar i India for bryllupsreise

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

32 − = 25