Topp 9 Lip Plumpers | Stiler på livet

For å få fullere lepper, er kollageninjeksjoner ikke den eneste løsningen. Hvis du ikke vil bruke for mye penger på å plette leppene dine og også ønsker å unngå potensielt svært smertefulle kosmetiske prosedyrer, kan du alltid velge billige metoder som du kan få fyldigere lepper på. Ja, det er riktig. Nå kan du få fyldigere lepper med bare en sveipe ved bruk av leppepumper. Plumper er en leppe gunk som også er et kosmetisk produkt som folk bruker på samme måte som leppeglans, leppestift og leppebalsam. Forskjellen mellom en leppeplumper og de andre leppeproduktene er at det faktisk gjør leppene dine fyldigere og ikke bare få dem til å se fullere.

Hensikten med noen spesifikke leppepumper er å skape mild irritasjon på leppene for å øke blodstrømmen på dette stedet, noe som resulterer i å plette opp leppene. Det meste av leppepreperen bruker pepperekstrakter for å skape irritasjon som kreves for å plumpe opp leppene. Det er noen plumper som har fuktighetskrem i dem også. Fordelen med lip plumper er at det bidrar til å få fulle lepper, selv når du aldrer og leppene dine krymper. Det hjelper deg å bli vakker selv i en høyere alder. Her er en liste over få av de beste lip-plumper som er tilgjengelige i markedet.

1. Ansikter ultra lip klump sexy 006:

Leppe Plumper1

Denne sexy leppe klumpen fra Faces vil ikke hjelpe deg å plumpe leppene dine, men også gi den en vakker nyanse av rosa. Dessuten vil det også holde leppene fuktig og næret samtidig som leppene dine blir fulle.

2. NYX plump det opp leppe plumper Lisa:

Leppe Plumper2

Denne fantastiske leppeplateren fra NYX er et langvarig produkt som kommer i forskjellige levende farger. Det legger også til en blendende glans til leppene og gjør at du ser nydelig ut.

3. NYX plump det opp lip plumper - Angelina:

Leppe Plumper3

Denne lip-plumper fra NYX er en lysrosa, skyggelagt leppepumpe som ikke bare er langvarig, men gir også blendende til leppene. Det er ikke klissete heller, det lukter rart og dermed gjør det til et godt produkt.

4. Faces lip plump, ultra 003:

Leppe Plumper4

Denne fantastiske leppepumpe fra Faces stimulerer elastin og kollagenproduksjon samtidig som du holder deg myk og smidig. Ingrediensene inkluderer ingefærrøtter og naturlige fuktighetskrem som hjelper til med næring og fuktighet i leppene dine.

5. Faces ultra plump hot date 007:

Leppe Plumper5

Denne fantastiske leppeplateren fra Faces kommer i en vakker nyanse av rosa. Det plumper ikke bare leppene dine, men gir også skinn og fuktighet til leppene dine.

6. Faces ultra lip plump magnolia 009:

Leppe Plumper6

Dette er en fantastisk leppepumpe fra Faces som er tilgjengelig i en vakker nyanse av rosa. Det hjelper i fuktighetsgivende og nærende leppene dine samtidig som du plumper det. Ingrediensene som brukes til å lage denne lip-plumper er naturlige, så det er trygt å bruke.

Se mer:  Victoria Secrets Lip Gloss

7. Lakme absolutt plump og skinne 3D glans:

Leppe Plumper7

Utstyrt med høyglanspigmenter, kommer denne lipplumper fra Lakme absolutt plump og skinn 3D-glans i en flott nyanse av rosa. Det fungerer ikke bare i å gjøre leppene klumpete, men holder det også godt hydrert gjennom hele dagen. Denne lip-plumperen er ikke klebrig og gir ren og middels dekning.

Se mer:  Oransje Lip Gloss India

8. Clinique full potensial leppe klump og skinn glans palett:

Leppe Plumper8

Den ikke klistrede lip-plumper fra Clinique som også gir renhet til leppene og holder den godt hydrert gjennom hele dagen, er et utmerket produkt fra Clinique. Den er utstyrt med høyglanspigmenter og arbeider for å gjøre leppene klumpete.

Se mer:  Beste sminkeprodukter

9. Faces ultra lip plump Oh la 005:

Leppe Plumper9

Lipsplumper fra Faces Ultra er en blanding av rosa og oransje farge. Det plumper ikke bare leppene dine, men hjelper også med å holde dem godt fuktige og hydrert.

Nå med disse leppepumper, trenger du ikke å bekymre deg for den sexy puten.

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

+ 70 = 78