Topp 9 Øl Shampoos | Stiler på livet

Folk blir bare gal for ølshampo disse dager. Etter oppfinnelsen av disse super-fuktighetsgivende sjampoene, ser folk i dag bare etter denne type produkter. Disse sjampoene er rike på silika, jern og har et vitamin B-kompleks som uten tvil er svært gunstig for håret.

Det nærer håret ganske bra og holder det hydrert i en betydelig periode. Øl er faktisk bra for håret. Men sjampoen er veldig praktisk å bruke. Denne teorien gjorde forskeren oppfinne dette fantastiske produktet for å håndtere hårfall og andre hodebunnsproblemer. Men når du kjøper en øl sjampo, bør du alltid gå for merkevaren og de beste.

I stedet for å lytte til andre, snu flasken på hovedet eller se på baksiden for ingredienslisten og kjøp deretter. Eller du kan bare følge listen nedenfor, hvor du vil bli kjent med de beste ølshampoene i markedet for øyeblikket og litt detaljert om komponentene sine.

Nedenfor finner du de øverste 9 ølshampoene du kan kjøpe i øyeblikket.

1. Park Avenue Beer Shampoo:

øl shampoo

Uten en skygge av tvil, er ølschampoen ved Park Avenue langt det beste produktet oppfunnet fra og med. Den er fylt med nyttige elementer som gir næring til håret og gjør det ser glanset og skinnende ut. Ølschampoen fra Park Avenue kommer med et vitamin B-kompleks som fukter håret, holder det hydrert og beskytter det mot brudd.

2. Boot Ingredients øl og egg sjampo:

øl shampoos 2

Vi vet alle at eggene er gode for håret, spesielt eggeplommen. Denne sjampoen sport en kombinasjon av egg og øl. Du vil ikke bli skuffet etter bruk av dette produktet. Det vil legge til volum i håret og gjøre det tykk. Det har blitt bevist at denne sjampoen effektivt reduserer hastigheten på hårtap.

3. Watsons Volumizing Beer Shampoo:

øl shampoos 3

Denne sjampoen er spesielt utviklet for å gjøre håret glatt og næret fra røttene. Det vil med hell legge til volum på håret og gjøre det sterkere. Ølekstraktene i denne sjampoen gjør det annerledes enn noen vanlig billig sjampo i markedet.

4. Lush Cynthia Sylvia Stout Shampoo:

øl shampoos 4

Hvis du leter etter et produkt som kan gi håret ditt med originale ekstrakter av øl, så er dette det riktige produktet for deg. For å eliminere ølluften fra håret har eksperter tatt friheten til å legge til noen naturlige elementer som gjør at hodet lukter som sitrongress.

5. Duffy's Brew ESB Craft Beer Shampoo:

øl shampoos 5

Duffy har alltid holdt kunden lykkelig ved å gi dem ingenting annet enn spill og mest ekte produkter, og de har ikke klarte å opprettholde den arven denne gangen også. Uten tilstedeværelse av kunstige farger, klarer denne sjampoen å gi håret med godheten til ekte øl og andre verdifulle naturlige hårforsterkende midler.

Se mer:  Beste ayurvediske sjampo

6. Støvler øl og egg intensiv hårbehandling:

øl shampoos 6

Selv om det ikke er en sjampo, fungerer det enda bedre enn en. Dette produktet er laget av en delikat formel som er svært effektiv for tynt hår. Det vil forhindre håret i brudd og på grunn av tilstedeværelsen av visse verdifulle elementer som hydrerer håret, det var verdt å nevne dette produktet i listen.

7. Manufaktura Regenerative Øl Shampoo:

øl shampoos 7

Denne sjampoen kommer med ølets godhet og holder håret fuktig.

Se mer:  Beste sulfatfri sjampo i India

8. The Beer Soap Co Canadian Hops Såpe:

øl shampoos 8

Den leveres med ekte ølekstrakter og kan brukes på både kroppen og håret.

9. Carlsberg Øl Shampoo:

øl shampoos 9

Dette har blitt lansert på det siste og har fått betydelig anerkjennelse blant stylister på grunn av at de viktige ingrediensene er gunstige for håret.

Se mer: Kjemisk fri sjampo i India

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

+ 60 = 61