Topp 9 L’Oreal Shampoos | Stiler på livet

Nå er L'Oreal et av de ledende skjønnhets- og kosmetiske merkevarene, og gjennom den rene bruken av kosmetologiske eksperimenter og vitenskapelige formler gir L'Oreal sine forbrukere noen av de beste brukervennlige kosmetikkene. L'Oreal har tidligere vist enormt potensial på hårpleiemarkedet gjennom sine vakre nyanser av rike og originale hårfarger og på sidelinjen på en kø var det noen fargevaktschampoer. Hylle hårpleiemarkedet som en av de fremtredende konkurrentene, her er noen av de beste L'Oreal-sjampoene som du kan behandle deg selv for et større hår og en bedre deg.

1. L'Oreal Elvive Color Protect Shampoo:

Loreal Elvive color protect shampoo

Farget eller farget hår taper vanligvis glans og glans i løpet av noen få uker etter søknaden, og hele fasen fortsetter fargene til å falme til den til slutt blander seg med det naturlige håret. Nå fargebeskyttelsesområdet L'Oreal shampoo låser i fargen i hårfibrene og gir en beskyttende skjede over håret for å beskytte fading fra sol eller forurensende stoffer.

2. L'Oreal New Smooth Intense Polishing Shampoo:

Loreal new smooth intense Polishing shampoo

Det er en hel pakke dedikert til den glatte, intense poleringssjampoen hvor håret blir kraftig satt under test, slik at hårtekstur kan forbedre seg fra den aller første vasken. Den glatte, intense poleringssjampoen trives for å gi håret det tapte skinnet og sprette og samtidig tømmer hodet fra restprodukter, og derved tune det tøffe håret til glatte og silke låser.

3. L'Oreal Total Repair 5:

Loreal Total repair 5

Hovedproblemet vi står overfor med vårt daglige hår er sløvhet, grovhet, splittede ender, tørrhet og endelig brudd. Nå kommer L'Oreal total reparasjon 5 i en kraftig flaske hvor den lagrede eliksiren i det virker kraftig på alle disse 5 problemene, slik at du kan få et sunt hårhodet, tømmer de nødvendige bekymringene. Balsam ved siden av, sørger for at håret holdes fast for å gi glatthet og glans.

4. L'Oreal Ever Sleek Shampoo:

Loreal ever sleek shampoo

Vårt hår på en daglig dag går gjennom mye styling og oppvarming, noen kjemiske hårfarger og noen kjemiske behandlinger og i slutten av måneden når vi blir igjen med skadet svekket hår, vil den sjarmerende sjampoen av L'Oreal hjelpe deg gjenvinne den myke og saftige manen som du en gang hadde sportet. Dette er en organisk gjeng hvor håret blir behandlet ved hjelp av botaniske oljer i stedet for silisium eller ammoniakk som avskærer håret, gir et mykt slankende utseende.

Se mer:  Mild Anti Dandruff Shampoo I India

5. L'Oreal Professional Force Vector Shampoo:

Loreal Professional force vector shampoo

Kraftvektor sjampo av L'Oreal Works på å forstørre og løse dine skader, slik at du kan sporte et sunt låsepunkt. Hovedmålet her er å gjøre hårdt og skadelig hår til myke og teksturfylte låser. Sjampoen smelter sammen med hårfibrene og hodebunnscellene og virker på brølhet eller svakhet, slik at håret kan vokse sterkere og mykere.

6. L'Oreal Anti-Hair Fall Shampoo:

Loreal anti hair fall shampoo

Hårfall er en av de mest forstyrrende problemene som vi alle har møtt en stund eller den andre. For mye hår faller forlater til skallethet eller skallet flekker i tynnhåret, og dette er grunnen til at L'Oreales antihårfall faller for å styrke rotfolliklene fra selve røttene, da den påvist kjemiske formelen integrerer seg med hårfibrene og nærer det til å få et sunnere utseende.

Se mer:  Amla Hair Shampoo

7. L'Oreal x-Tenso Care Shampoo:

L Oreal x-tenso care shampoo

X-tenso hårpleie shampoo reparerer og regenererer skadet hår som har vært under kraftig kjemisk eksponering. Selv solstråler med stråling er en kilde til kjemisk eksponering, det åpenbare er de hyppige hårspasene og farger. X-tenso gir en utvidet hårpleieformel for å reversere skadene tilbake.

8. L'Oreal Nutria Gloss Mirror Shine:

Loreal nutria gloss mirror shine

Sammen med en mild duft er nutria glans spesielt formulert for tørt skadet hår, der det samme kan erstattes av glansfulle skinnende låser ved å bruke denne sjampoen regelmessig..

Se mer: Hode og skulder sjampo

9. L'Oreal Professional Absolute Repair Shampoo:

Loreal professional absolute repair shampoo

Den absolutte reparasjonen fungerer på mobilnivå slik at håret er så sunt fra innsiden som det ser ut fra utsiden. L'Oreal profesjonell absolutt reparasjon reparerer den tidligere gjort skaden mens du opprettholder teksturen og glansen av utseendet.

Bildekilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

− 2 = 1