Topp 9 Kule og stilige Bønnehender Tattoo Designs

Behandlende tatovering ble først designet av en tysk kunstner Albrecht Durer. Han oppdaget denne kunsten ved å bli inspirert fra sin bror. Senere blir det veldig kjent som en tatovering.

Folk søker beats tatovering av ulike årsaker og situasjoner. Disse tatoveringene noen ganger kan avbildes i minnet av noen kjære, noen ganger med respekt for noen, selv for religiøs hengivenhet. På det tidspunktet når to hender møtes, er det et bilde av en rolig fysisk kropp. På slutten av dagen, ved å holde hendene sammen, er du hushing din hjerne og kropp på samme tid for rett fred samt refleksjon. Det er egentlig en tilnærming til respekt og tilbakekalling av en tapte slektning eller følgesvenn.

Stilfulle og søte bønnehender Tatoveringsdesign:

Noen av de mest likte bevegelseshender tatoveringsdesignene er beskrevet kort.

1. DEVOTIONAL PRAYING HANDS:

andakt PRAYING HANDS

Her er en bønnehåndtatovering for menn. Kryssmerket i behandeltatoen viser til Herren Jesus. Denne tatoveringen kan avbildes til enhver personell gud eller til hvem du tror på.

2. BÆR HÅNDTATTOO MED ROSER:

BØNN HANDS TATTOO WITH ROSES

Denne tatoveringen er hovedsakelig forbundet med katolicismen. Det skildrer to bønne hender med roser etterfulgt av katolikker. Dette er mye i hengiven og religiøs hensikt.

3. BEGRING HÅNDER TATTOOS MED EN DOVE:

BØNN HANDS TATTOOS WITH A DOVE

Duer er et symbol på fred. Behandle hender tatoveringer med en eller et par duer er veldig berømte og meste trodde av kristendommen. Som de har mange historier i Bibelen knyttet til due.

4. BØDRE HAND MED MEDDELELSE TATTOO:

BØNN HANDS WITH MESSAGE TATTOO

Dette er også en type religiøs tatovering. Disse er hovedsakelig knyttet til en tanke eller linjer fra hellige bøker. Denne tatoveringen på kroppen oppfordrer til å gå på en riktig måte. Dette er det viktigste mottoet bak å bruke tatoveringen.

5. JESUS ​​PRAYING HANDS TATTOO:

JESUS PRAYING HANDS TATTOO

Her er en stor tatovering som skildrer engelen Jesus, og ber om hender. Disse typer tatoveringer er mest likte menn og tas på skuldre og tilbake. Det er en religiøs dedikert tatovering. Denne er spesielt designet av perfekte tatoveringsartister. I dette designet må følelsene dekke overalt mens de tatoverer.

6. BEGRINGTE TATTOOS MED LINER:

BØNN TATTOOS WITH LINES

Disse er veldig enkle og små tatoveringer bare med omrisset av de berende hender. De er hovedsakelig for jenter. Den som er interessert i å gå med denne berømte bønne tatoveringen bare for mote og stil, kan velge dette.

7. TAKK GIVENDE BØDHANDER TATTOO:

TAKK GIVING PRAYING HANDS TATTOO

Å be om hender, ifølge kinesisk kultur, er for å gi takk. På denne måten, takk å gi hender kan avbildes til alle som du beundrer mest. Denne tatoveringen viser dine uskyldige følelser til noen.

8. FARVE BØNNHANDER TATTOO:

FARGERIK PRAYING HANDS TATTOO

Her er den fargerike tatoveringen bønnehender for å gjøre det ser mer attraktivt og fasjonabelt ut. En behandlende håndtatovering malt med forskjellige farger kan gi et realistisk utseende. De folkene som liker å prøve fargerik og meningsfull tatovering, må de gå med denne stilen.

9. BÆRHANDSTATTOO MED ROSARY BEADS:

BØNN HANDS TATTOO WITH ROSARY BEADS

Bønn med rosenkrans perler regnes som trapp til himmelen fra hjertet av dypet. Disse er hellige perler, uavhengig av hvilken som helst kaste og trosbekjennelse. Denne kommer med en litt mørkere nyanse og gir også god oppmerksomhet.

De berømte hender som beder tatovering, kan være fasjonable, hengiven og selv uttrykksdyktig. De er alltid et tegn på stillhet, bønn og verdighet. Disse kan utsmykket av alle aldre. Hvis du husker noen du kan bruke et normalt design med noen sitater, vil du få god avslapning mens du tatoverer en slik type design.

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

83 + = 87