Topp 9 Kamera Tatoveringsdesigner og bilder | Stiler på livet

Er du en person som er glad i kamera? Eller en som alltid vil bli klikket eller vil fange hvert øyeblikk rundt deg? Er kamera det eneste som eksisterer i livet ditt? Hvis kameraet er din "livslidelse og karma", er det på tide å bleke det i blodet ditt! Det er på tide å gi kameraet ditt en hyllest for å være der i livet ditt i mange år! Kameraet hjalp deg med å klikke på dine favorittminner, nå er det på tide at du klikker kameraet på kroppen din! Du kan få dem tatovert på ryggen eller skulderen, eller et lite og lite kamera på fingeren. Du kan få et kamera tattoo på armen din hvis du fortsatt lærer om det. Du kan ha farget en eller en svart og hvit. Som et kamera kan være en flott tatoveringside.

kamera-tatovering-design-og-bilder

Beste kamera tatovering design og bilder:

Nedenfor vil vi diskutere kjempeflott topp 9 kamera tatoveringsdesign og ideer for å hjelpe deg med tatoveringsforskningen.

1. Gamle dager! Gull dager:

Kamera tattoos1

Hvis du er en person som har et godt utvalg av kameraer, må du velge en som er din favoritt, eller du kan også velge den som var du første kamera! Den eldste! Som det vil alltid minne deg om kampen du møtte i disse dager for å hjelpe deg i dag for å gå videre!

Og hvis du ikke har noen form for historie bak det, kan du fortsatt velge en antikk type kamera for å bli blekket på kroppen din, da dette ser veldig bra ut.

2. Stiller med klikk:

Kamera tattoos2

Å få en tatovering av det første bildet du klikket fra ditt første kamera er også en god ide å gå med! Snakk med tatoveringsartisten din, om et bilde du vil få blekk med. Så her er hva du faktisk må gjøre. Det er enkelt, først få en tatovering av kameraet ditt der du klikket på bildet og tatoverer det bildet på kameralinsen og ikke tatoverer bildet som helhet !. Dette gir en veldig fin effekt, og du vil alltid huske hvor nært minner er til deg.

3. Velg en størrelse! Velg en form! Velg et område:

Kamera tattoos3

En av de viktigste avgjørelsene er å velge en god størrelse, form og område av kroppen din for å få en tatovering. Denne beslutningen er svært viktig og skal tas med omhu fordi den vil hjelpe deg med å vise din tatovering på en meningsfull og attraktiv måte. Du bør være intelligent nok til å ta en klok beslutning og å ende opp med de beste resultatene. Si, hvis du vil ha et stort kamera tatovering da å ha det på ryggen din er mer å foretrekke eller hvis du vil ha et lite eller lite kamera tatovering gjør det på fingeren din! Dette ville se super søt !. Det er en av de populære kamera tattoo designene for kvinner.

4. blits og lys:

Kamera tattoos4

Hvis du er person du elsker å være i rampelys eller en person født for å være på kamera så kan du velge en tatovering av et kamera med et blunk på det! Det er forskjellige nye design av flash-kamera tatoveringer som ser veldig bra ut på skulder eller på baksiden. Blitsen viser at du alltid vil bli klikket til hver gang. Det viser hvor interessert du er å klikke eller få klikket hele tiden!

5. et videokamera

Kamera tattoos5

Et kamera registrerer ikke bare bilder som kan vare evig, men også videoklippene. Et kamera har gjennomgått store endringer som det var boksekameraer i begynnelsen, men vi har nå det praktiske digitalkameraet. De har sine egne historier, så hvorfor ikke du blekk deg selv med din egen videoklippshistorie. Nå er spørsmålet hvordan kan vi vise en video av en tatovering? For dette må du samle en serie bilder som kan vise en video til en person som ser på. Så det er enkelt, du må velge favorittvideoen din og ta ut bildene av den og få tatovering ut av det! Ja det er en video tatovering! Gjør det helst på beinet eller armen din. Dette er en av de beste kamera tatovering design for menn.

6. Kamera Tatovering uten kamera:

Kamera tattoos6

Hvem sier at hvis du vil ha en kameratatovering, må du inkludere et kamera? Nei, det er ikke slik at du alltid viser interesse, det er ditt valg helt. Du kan velge et kamera filmrulle, det tilbehør som kameraholder, rengjøringsbørster etc. Du har et bredt utvalg av valg!

Se mer: Fire Tattoo Designs

7. Navnspillet:

Kamera tattoos7

Spill navnet spillet. Ja det er vanlig å ha en tatovering som er i alfabeter eller kalligrafi, men å ha det med favorittinstrumentet er ikke så dårlig ide. Du kan designe det i hvilken som helst skrift, men gjør det på en slik måte at det ender med et kamera etter det! Eller design tatoveringen i et slikt format at det også ser ut som et kamera og inneholder mye tekst i mellom.

Se mer: Påfugl Tatoveringsdesign for jenter

8. En nybegynner en:

Kamera tattoos8

Hvis du er nybegynner i å lære fotografering, så ha en nybegynner tatovering. Dette ville være en best tatovering for deg. Men vent! Hvorfor begrense dette bare til nybegynnere? Hvis du er en profesjonell fotograf, er denne tatoveringen også for deg! Som en profesjonell fotograf vet du at hvor stort dette yrket er hver dag, lærer du nye ting, oppdager du nye triks og klikk! Hva er en nybegynner tatovering? Det er en tatovering som forteller navnene på alle deler av et kamera. Det vil alltid minne deg om hvor du startet og hvor du er i dag !. Det er en av de søte kameratatueringsdesignene for jenter.

Se mer: Mask Tattoo Ideas

9. Vis din kjærlighet:

Kamera tattoos9

Å ha et kamera tattoo selv viser din kjærlighet, din lidenskap mot kamera, men å ha en tatovering som alltid forblir i en delikatesse i ømhet vil vise hvor dypt du elsker det! Det vil vise omsorgen du har i ditt hjerte for instrumentet ditt, det vil skildre alle dine følelser i en enkelt tatovering. Du kan lage et kamera tattoo med rosa blomster, med farger, med hjerter, med såpebobler etc. gjør det så mykt og ømt som du har det i hjertet ditt!

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

+ 22 = 26