Topp 9 Jockey-truser som er best i kvinners undertøysklær

Jockey er en av de mest kjente undertøysmerkene i verden. Trussene som Jockey gjør er av super kvalitet og stil. Dette merket er favoritt blant alle unge jenter og kvinner, jockeybukse er også behagelig å ha på seg.

9 beste brede samling av jockey truser for kvinner:

Få noen damer jockey truser i et bredt utvalg av truser mønstre.

1. Super Soft Jockey truser:

Super Soft Jockey panties

Disse er de beste Jockey-truser for deg, da de er laget av det mykeste materialet som føles godt på kroppen. Bikini stilbukser er den perfekte passformen, og du kan få dem i alle farger. Pakken med 3 fungerer også bra, som det er økonomisk.

2. Cotton Jockey Briefs:

Bomull Jockey Briefs

Bomullsmaterialet som brukes i disse Jockey dameundertøyene, er av beste kvalitet. Kortfilmene er trykt i flotte utskrifter som fungerer best for alle kvinner. Fargene som brukes er normalt lyse og dristige også.

3. Pakket Jockey Truser:

pakket Jockey Panties

Jockeybukser kommer vanligvis i pakker med 2, 3 eller 4. Disse Jockey-kvinners truser er i forskjellige nyanser i pakken. Pakken kan også ha noen trykte og noen solide fargebukser som alle passer sammen.

4. Full Cut Jockey Truser:

Full Cut Jockey Panties

Her er en av de mest komfortable klassiske fullskjorte jockeybukser for damer. Trussene har en kul blonderkant i kontrastfarge som har ordet Jockey trykt på den. Fargene er normalt pastell og passformen er perfekt for daglig bruk.

5. Wide Waist Jockey Panties:

Bred Waist Jockey Panties

Her er en annen av Jockey komfort truse truser. Denne brede midjebuksen Jockey gjør er perfekt for den platte magefølelsen. Den brede elastikken som brukes her, er myk til berøring og kutter ikke huden. Velg å kjøpe en bred midje panty for den ekstra komforten. Som en bred midje, er denne en mer foretrukket for deg.

Se mer: Kvinners polstrede truser i forskjellige stiler

6. Jockey Boyshort Truser:

jockey Boyshort Panties

En av stilene på trussene er guttens korte stil som ser ut som en stram kort bukse. Jockeybuksene er laget av elastisk materiale som passer godt rundt midjen og bunnen. Buksene er gode for sportsklær når de dekker og holder kroppen på plass.

7. Jockey Thong Truser:

jockey Thong Panties

Disse lavoppløste Jockey bomullstrømpene er et annet stilig tillegg til undertøyssamlingen. Den lave stige tongs er laget i bomull så selv om de er thongs de er komfortable å bære. Velg de med kontrasterende elastikk.

8. Ingen Panty Line Jockey Panties:

Nei Panty Line Jockey Panties

Mange av kjoler og klær vi har på, er tettsittende og buede. Det er flott å ha sømløse truser som ikke viser trusselen fra utsiden. Disse jockeybuksene til damer er laget med den tynne elastikken som ikke viser linjene når de bæres under tettsittende klær. Du vil få en god strekk etter hvert som du velger.

Se mer: Beste skjulte truser av damer i 2017

9. Naken Jockey Truser:

Naken Jockey Panties

En av de typer må ha truser i en kvinnes garderobe er naken truser. Denne fargen er perfekt for rene kjoler og hvite klær som de ikke viser trusselfargen fra utsiden. Den nakenfarge samsvarer med hudfargen din, og dette gjør at den blander seg godt. Jenter kan bruke denne trusse med jeans eller skjørt også.

Jockeybukser er det mest kjente merkebukset i verden. Deres produkter er av god kvalitet, og de gjør dem i ulike stiler. De forskjellige kuttene som bikini, lavoppgang, tanger osv. Er alle typer truser som er favoriserte av kvinner overalt.

Se mer: Ladies Tanga truser i bredt spekter

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

+ 30 = 36