Topp 9 indiske mottak frisyrer | Stiler på livet

Alle jentene planlegger mange ting fra kjole til sminke til frisyre og til og med velge frisør til bryllupsdagen. Men når det kommer til dagen i mottaksdagen, går mange jenter ut av et riktig valg for en frisyre.

Indian Reception Hairstyles

Det finnes ulike typer frisyrer som du kan prøve for mottaksselskapet. I dag vil vi gi deg ut toppvalg som kan gi deg noen ideer om hva som kan være bra for deg som en indisk resepsjon frisyre. Nedenfor er 9 toppvalg for mottak frisyrer.

1. Krøllet opp Bun:

krøllet up bun

En krøllet bun kan være et godt valg for et mottak frisyre valg. Denne stilen kan gjøres bra med hjelp av mange hår stylingprodukter og berøring av kreativitet fra hendene til en god profesjonell frisør. Du alene kan ikke gjøre denne frisyren alene. Det vil kreve hjelpende hender. Du kan sport dette utseendet når du har sportet en flettet frisyre til bryllupet. Hvis du er gjest på bryllupet eller mottaket, så kan du også sporte dette håret. Dette kan gå bra for nesten alle typer antrekk. Det vil også gi en illusjon av en høyere deg hvis du er kort høyde. Den høye bun du gjør jo høyere du vil se.

2. Krøllete halv opp Halv ned hår:

Topp 9 indiske mottak frisyrer | Stiler på livet

En halv opp og halv ned krøllete bun frisyre kan være bra for mottaksselskapet. Du trenger en profesjonell frisør for dette.

Se mer: Enkle Bryllup Frisyrer For Middels Hår

3. Kort krøllete hår:

Indian reception hairstyles 3

Hvis du festet håret ditt i en bun på baksiden for bryllupet ditt, så la det være i middels eller kort bob for mottaket. Lag noen krøller med en krøller og bruk litt hårspray for å holde disse gå for lenge og for å opprettholde stilen gjennom hele festen.

Se mer: Jenter frisyrer for nybegynnere

4. Bølgete hår:

Indian reception hairstyles 4

Bølget hår går aldri ut av mote. Du kan sport en løs bølgete frisyre som denne for mottaket. Dette vil gå bra med nesten hvilken som helst type antrekk.

5. Bølgete Perm Hår:

bølgete

Et langt bølget hår kan være veldig bra når du vil ha en mottaksstil frisyre. Jo mer ditt hodeutstyr glitrer jo mer stilig håret ditt vil se ut.

Se mer: Indian Bridal Hairstyles 2014

6. Løs One Side Shifted Messy Hair:

en side messy hairstyle

Denne typen rotete frisyre kan være bra for mottaket. I dag er rotete frisyrer en populær trend, og du kan ikke gå glipp av et rotete hårutseende. Du kan skifte alt håret til den ene siden for et mer elegant utseende. Dette kan gå bra med nesten hvilken som helst form for antrekk.

7. Bikube Bun:

Topp 9 indiske mottak frisyrer | Stiler på livet

Du kan lage en vintage-bikube med en rullet bun på baksiden. Dette ser veldig stilig ut, og hvis du har sportet noe flettet til bryllupet ditt, så kan du endre stilen til noe bun-lignende for mottaket. Dette kan gå bra med alle typer klær, og du kan få tilgang til dette med hårtilbehør.

8. Løse krøllete tips:

Topp 9 indiske mottak frisyrer | Stiler på livet

Du kan sport en frisyre som har en tett topp og tipsene er litt krøllete med stor krøller. Denne typen frisyre kan være bra med noe tradisjonelt antrekk.

Se mer: Frisyrer med saree

9. Teased Vintage Bun:

årgang bun

Dette er en annen vintage stil hår-gjør som du kan prøve for mottak. Dette ser nydelig ut med nesten alle typer antrekk. Dette kan være et godt hår design for når du skal bære en ghagra choli eller saree eller til og med med store salway dresser. Du kan pynte frisyren med perle perle tilbehør og gjøre det mer stilig.

Bilder Kilde: Shutter lager m1, 1, 2, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

81 − 79 =