Topp 9 Indian Braid Hairstyles | Stiler på livet

Skjønnhetens ekstravaganse er en del av indisk kulturarv der kulturen er bygget opp på normer og forskrifter som skriker nåde med rik skjønnhet av undertone indisk. Selv om den modernistiske utseendet til dagens indianer definitivt har vært opprørt av en forandring, kan vi virkelig slå ryggen til skjønnheten i en enkel frisyre som mange har prydet i mange år nå.

Til og med før de korte, spissete lagene og håret skrumpler, var det en fullverdig flett, en form for frisyre som ikke hadde noen bar når det gjaldt variasjon og type, og dermed presenterer jeg et bredt spekter av forskjellige indiske flettehår.

1. Den sultne elskerinne:

indian braid hairstyles 1

Indianere er kjent for sin sultriness og kommer fra denne frisyren, den grunnleggende fletningen er en av de mest primitive, men likevel lette utseendet på en indisk. For å starte, forlater vi en del av frontlåsene for å falle uforsiktig, mens ryggen er plaget og stødt. Slutt håret med denne grunnleggende lange flettet og prøv utvidelser for å legge til volum på dette utseendet.

2. The Totter Tails:

indian braid hairstyles 2

Den beste måten å holde sommeren slå er å velge denne lett nok frisyre hvor frontlåsene plager deg under fuktig middag kan best flettes inn i en tosidig hale. Man kan bringe flettet helt tilbake og feste det eller bare skjule enden med et klips bak de tunge låsene.

Se mer: Siste frisyrer i India

3. Braid Band:

indian braid hairstyles 3

Når du deler ut håret ditt, danner du to øvre lag. Det nedre laget kan gjøres til en bolle, og for det øvre laget begynner du med en enkelt sidefletting ved å inkorporere alt håret i et bånd. Dette kan oppnås gjennom fransk fletting eller taufletting og deretter bringe den helt over låse den til den ene siden som danner det perfekte bandet.

4. Bun og Braid:

indian braid hairstyles 4

I likhet med flettet er bun frisyrer ganske shiz når det gjelder indiske frisyrer og dermed å inkorporere de to i en massiv hit er faktisk en grand idé. Vanligvis er frisyren i tre lag, foran støt, bakkule og den ensomme låsen på enden, til en fletning.

5. Krigsprinsessen:

indian braid hairstyles 5

Dette er en perfekt løsning for sommerdagen når tressene på ryggen, nakken eller på pannen din plager deg. For dette adskille håret ved å snitte det fra midten og deretter starte med en stram frontflate som beveger seg helt ned.

Se mer: Indian Hair Do

6. Den fineste stigen:

De Finest Ladder

For å få dette utseende begynner du å samle håret inn i en tett liten pony og deretter bruke et lag på ryggen for å dekke håret slips på bunnen. Nå innarbeide sidene av ponyen i en stigefletting ved å snitte på sidelåser og bringe i stykker fra motsatt side av hestehale. Slutt utseendet med et hår slips på slutten.

7. The Ornamented Garland:

indian braid hairstyles 7

Når vi sier indianer, dyp ned ordet ekstravaganse alltid dukker opp et sted og her er et perfekt eksempel hvorfor. Bare et brudekjole, dette utseendet bruker bare en blomsterkrans til å gi en enda enklere frisyre det friske pusten. Med en bolle og en flett under, er her en stor gest for en livlig bryllupsnatt.

8. Fusjonsblandingen:

indian braid hairstyles 8

Denne frisyren er nettopp en kombinasjon av to, helst fransk og tauflettet som passer perfekt til å puste volumet til håret ditt.

9. Intrusjonen:

indian braid hairstyles 9

Den siste til listen er en fletning fra midten som er innlemmet i løst passform, kanskje en enda større flette. Men dette er faktisk et nytt utseende som kan gjøre hodene sving.

Se mer: Haircuts For Curly Hair Indian

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

16 + = 26