Topp 9 hvite neglelakkene | Stiler på livet

Kvinner bruker enten sminke til å forbedre skjønnheten eller foretrekker å se naturlig ut; Men absolutt bruker hver kvinne neglelakk. Tenåringer i collage, unge, eldre kvinner og barn som går på skole, alle elsker å ha neglelakk. Det finnes et bredt spekter av selskaper og mange valg i farger som kan velges for å enten matche antrekkene dine for en anledning eller bare brukes til å beskytte neglene dine mot chipping, tørking etc.

Topp 9 hvite neglelakkene | Stiler på livet

Fargen hvite som brukes som neglelakk har blitt en trend på grunn av fersk manikyr.

Se mer: Svart neglelakk 2014

De øverste ni hvite neglelakk merkene å velge mellom er:

Her får du noen beste hvite neglelakker for å dekorere neglene dine vakkert.

Lakme - Absolutt Gel Stylist Naken Glød:

Topp 9 hvite neglelakkene | Stiler på livet

Lakme er en av de eldste og mest populære merkene i India. Lakmes Absolute Gel Stylist Nude Glow neglelakk kostnad er bare Rs. 400 for en 15 ml flaske. Penselen er stor og sprer seg over neglene dine, og gir dem et glimt utseende.

Maybelline-Moon Beam:

Topp 9 hvite neglelakkene | Stiler på livet

Maybelline har to typer hvite nyanser, nemlig Colorama prate perle hvit neglelakk, som koster Rs. 100 / - og Moon beam spiker emalje 103, som koster Rs. 75 /-.

L'Oreal-Vendome perle:

L Oreal- Vendome pearl

L'oreal farge riche Vendome perle nagellakk 005 er priset til Rs. 225 / -. L'oreal neglelakk er krystall akryl gir naglene en blank overflate og krever ikke en topplakk.

Colorbar-Ice Spice:

Topp 9 hvite neglelakkene | Stiler på livet

Colorbar har også to nyanser av hvitt, Colorbar-isen spiser neglelakk 104 ved Rs. 175 / - og Colorbar eksklusivt neglelakk 37 ved Rs. 175.

Se mer: Beste røde neglelakk

Revlon-Neon Nail:

Topp 9 hvite neglelakkene | Stiler på livet

Revlon er et fantastisk merkevare med et bredt spekter av produkter og farger, som er gode i kvalitet og til rimelige priser. Revlon Neon spikeren har en hvit og en annen farge emalje på bekostning av Rs. 300 / -. Kvaliteten på produktet er utmerket og neglelakk, når den påføres på neglene, tørker opp om noen sekunder.

Kina Glaze-White on White:

Topp 9 hvite neglelakkene | Stiler på livet

Kina glans neglelakk er langvarige og har farger med bredt spekter. Det er litt på det høyere prisklasse, med hvit på hvit på Rs. 500 / - og måneskinn fargelakk ved Rs. 1473.

Inglot-02 M 601:

Topp 9 hvite neglelakkene | Stiler på livet

Inglot 02M Nail Enamel også kjent som "pustende neglelakk" og sertifisert som "Hal" har en hvit skygge kode-kalt 601 og priset til Rs. 690 / -. Denne kosmetikken er fri for kjemikalier toluen, formaldehyd, kamfer og dibutylftalat. Dette neglelakk gjør det mulig for oksygen å passere neglene og holder fargen langvarig. Det unngår også chipping av negler.

Max faktor-glansfinans:

Topp 9 hvite neglelakkene | Stiler på livet

Max Factor spiker emaljer er fri for kjemisk dibutyl som forårsaker mutasjon, nyre og leversvikt og infertilitet. Også dette er en langvarig neglelamell som gjør utseendet til neglene dine friske og glatte. Max Factor Glossfinity neglelakk (Hvit) koster Rs. 485 /-.

Se mer: Sølv neglelakkdesign

Chambor-fransk manikyr sett:

Topp 9 hvite neglelakkene | Stiler på livet

Chambor har to typer nagel emaljer, den første er et enkelt stykke som koster Rs. 270 / - og har et bredt spekter av farger. Den andre på kommer med et sett med 2 emaljer kalt franske manikyr sett som koster Rs. 485 / -. Et slikt sett inneholder en hvit og rosa nyanse emalje hver flaske er 5 ml.

Hvit neglelakk vanligvis brukt for fransk manikyr brukes også til neglelakk. Hvit farge kan knyttes til forskjellige farger for å komme opp med vakker negleliste. Hver eneste farge av neglelakk definerer ikke bare din personlighet, men forteller også om deg selv.

Fargen hvitt indikerer personligheten eller karakteristikken til personen som konservativ, renhet, renhet og balanse. En person som liker fargen hvitt antas å ha tro på fantasi i hjertet og de venter på at prinsen deres sjarmerende kommer og redder dem og giftes med ham for å leve en lykkelig etter hvert liv.

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 og 10.

Leave A Comment

+ 69 = 78