Topp 9 hårtransplantasjonssentre i Pune | Stiler på livet

Pune er ofte kjent som Mumbai pensjonisttilværelse, og dermed er skaldethet vanlig blant menn og kvinner som bor i denne byen. Folket i Pune er ikke mindre i stil og følger trender som de som bor i Mumbai. Selv om det noen ganger er den skaldetheten som er forårsaket, er jeg irreversibel og kan ikke gjenopprettes, uansett bruk av forskjellige metoder, men kirurgisk hårtransplantasjoner. Og hvis du er ute etter å reversere håravfallsproblem og ser etter en klinikk hvor du kan få hårtransplantasjonen ferdig med lukkede øyne og avslappet sinn, les så på denne artikkelen som det fremhever de beste hårtransplantasjonsklinikker i Pune.

hår transplantation centres in Pune

Hårtransplantasjonssentre i Pune:

Her er en liste over 9 beste hårtransplantasjonsklinikker i pune rundt i byen.

1. Dr. Batra er:

www.drbatras.com

Dr. Batras klinikk er spredt over nesten alle byene i India. Dette er en super spesialkjede av klinikker som faktisk er veldig vanskelig å slå. De har kompetanse innen homøopatiske behandlinger for hud og hår, men de har også flyttet til nyere kirurgiske prosedyrer som hårtransplantasjon. Dette er trolig en av de beste hårtransplantasjonsklinikker i Pune.

Kontaktinformasjon - Plot nr. -2, 1. etasje, Akshay kompleks, Pushpak Park, Opposite Sulzar India, Over Fab India, ITI Road, Aundh Pune - 411007, Maharashtra, India

Tel - 020 6601 2552

Se mer: Hårtransplantasjonssentre i Jaipur

2. Adhi India:

www.besthairtransplant.com

Siden de har flere kjeder av utsalgssteder som er spredt over de store byene i India, har Adhi-kjeden av kosmetisk behandling tatt en god del av skjønnhetsbehandlinger og kosmetisk kirurgi. Adhi klinikken har oppnådd stor suksess i Pune og andre byer ved å bruke follikulær enhetens ekstraksjonsmetode for hårtransplantasjon.

3. Skin City India:

www.skincityindia.com

Skin City India er kanskje en av de største estetiske dermatologi kjeden grunnlagt av Dr. Niteen Dhepe. Med over 12 års erfaring har Skin City utsalgssteder og franchise spredt over 16 distrikt i Maharashtra, inkludert Pune. Ekspertene bruker follikulærenhetens ekstraksjonsmetode for å oppnå suksess innen hårtransplantasjon.

Se mer: Hårtransplantasjonssentre i Lucknow

4. Natural Hair Transplant Clinics:

www.naturalhairtransplant.co.in

Den naturlige hårtransplantasjonsklinikken har også utsalgssteder på forskjellige steder i nasjonen, inkludert Pune. De har erfaring i årevis som har ført dem til å oppnå suksess i kosmetisk kirurgi. Gå gjennom deres offisielle nettside for å få enda mer kunnskap om deres behandling og andre detaljer.

5. Dezire Hair Transplant Clinic:

www.hair-transplant-pune.com

Denne klinikken er ledet av Dr. Prashant Yadav som har lang erfaring innen hårtransplantasjonskirurgi med høye suksessfrekvenser og høye legitimasjoner. Han er godt kjent med ulike metoder for hårtransplantasjon. Og det er bare rettferdig at du dømmer ham først etter at du har bestilt en avtale for en opplevelse.

6. Richfeel Trichology Clinic:

www.richfeel.com

Richfeel trichology klinikken er kjent for innovasjon og fortreffelighet. Ekspertene fra Richfeel trichology klinikken utfører hårtransplantasjon kirurgi ved hjelp av follikulær enhet ekstraksjonsmetode som er trygt for sikre og effektive prosedyrer.

hår transplant centers in pune

7. Perfekt hårtransplantasjoner:

www.perfecthairtransplant.com

Den perfekte hårtransplantasjonen er en veteran når det gjelder hårtransplantasjonsoperasjoner. Denne klinikken er spredt over viktige byer i India, i tillegg til Pune, og har også fått en imponerende mengde suksess. Denne klinikken er ledet av Dr. Ruchi Shrivastava og Dr. Amitabh Shrivastava og er en familieeid virksomhet.

Se mer: Hårtransplantasjonssentre i Kerala

8. Asia Institute of Hair Transplant:

Asia-instituttet for hårtransplantasjon er et populært senter for hårtransplantasjoner i Pune med erfaring fra over 15 år. Denne kunstklinikken er godt utstyrt og er trygg og effektiv, spesielt når det gjelder hårtransplantasjonsprosedyrer.

Adresse - karve statue, i nærheten av naturens iskrem, Kothrud, Karve Nagar, Pune - 411029, Maharashtra.

9. Dr. Parag B. Sahasrabudhe:

www.hairtransplantpuneindia.com

Med eksperter fra utviklede land som USA og Storbritannia som spesialiserer seg på follikulær enhetstransplantasjon og follikulær enhetsextraksjon, er Dr. Parag tvunget til å regne med.

Du vil motta sikret best behandling og omsorg blant fagpersoner fra disse klinikkene.

Leave A Comment

44 − 40 =