Topp 9 hårtransplantasjonssentre i Chennai | Stiler på livet

Problemet med tilbakevendende hårfrekvens er ikke lenger regulert av alder. Hårtap har blitt et alvorlig problem hos begge kjønnene, og er vanligvis forårsaket av Mal-ernæring og stressende livsstil. I de fleste tilfeller er den eneste løsningen for å behandle denne baldingen, hårtransplantasjon. Hårtransplantasjon er en kirurgisk teknikk hvor hårsekkene overføres fra "donor" -delen av kroppen til balding eller mottakersiden. Sjekk ut disse beste hårtransplantasjonene i Chennai som bruker eksperttilsyn for å behandle problemet.

Hårtransplantasjon i Chennai:

Her er de 10 beste hårtransplantasjonsklinikker i Chennai, du kan velge.

hår transplant centers in chennai

1. V Care:

V Care er en av sine flotte super spesialklinikker i Chennai. Den bruker den beste hårtransplantasjonsteknologien kalt DHI eller Direct Hair Implantation. Det er den mest avanserte og overlegne teknikken som gir maksimal fordel for hårvekst med minimal gjenopprettingstid. Ingen smerte, arr, sting og ingen blodtap er noen andre fordeler.

nettside: www.vcarehairimplant.com

2. Dr. Jayanthy Ravindran:

Dr. Jayanthy Ravindran er et anerkjent hårtransplantasjonssenter basert i Chennai. Her bruker de den nyeste hårgjenopprettingsteknikken som kalles Follikulær Unit Extraction. Dr. Jayanthy Ravindran er selv spesialist i teknikken og har levert gode suksessresultater. Follikulær Ekstraksjonsteknikk er enormt populær, da den er en effektiv, men lårfri og mindre invasiv teknikk.

nettside: www.drjayanthyravindran.com

Se mer: Hårtransplantasjonssentre i Bangalore

3. Max Hair Clinic:

Max Hair Clinic er en internasjonalt anerkjent frisør fra håret som har utsalgssteder i USA, Storbritannia og India. De opererer under en gruppe kvalifiserte håreksperter fra hele verden som kombinerer sin kunnskap for å gi det beste til sine kunder. Max Hair Clinic bruker en svært effektiv og sikker hårtransplantasjonsteknikk.

nettside: www.maxhair.us

4. Hande Hospital, Shinoy Nagar:

Hande Hospital i Shinoy Nagar er et spesialitetshospital utstyrt med de beste teknikkene og ekspertene. Selv de mest omfattende hårtransplantasjonsprosedyrene kan utføres effektivt under tilsyn av deres ekspertteam. Hande Hospital tilbyr deg den beste kirurgiske prosedyren til rimelige priser.

nettside: www.handehospital.org

5. Vasan Hårpleie:

Denne spesialitetsklinikken for hårtransplantasjon gir deg et utvalg av kirurgiske og ikke-kirurgiske prosedyrer for å takle problemet med tilbakevendende hårlinje. Å være en spesialitetsklinikk, bruker Vasan hårpleie den beste Follikulære Unit Extraction-prosedyren for hår restaurering. Det er ledet av Dr. MMT Vasan, en veteran i feltet. Få avtalefestet tidlig.

nettside: www.chennaihairtransplant.com

Se mer: Hårtransplantasjon i Hyderabad

6. Dr. Batra er:

Dr. Batra er et navn å regne med innen kosmetisk hårtransplantasjon. Her bruker de de nyeste metodene og nyskapende behandlinger for hår restaurering. Dr. Batra har sitt team av ekspert leger for å utføre all kirurgisk behandling. De har mange uttak over hele India, for å finne nærmeste stikkontakt i Chennai, ta en titt gjennom lenken nedenfor.

nettside: www.drbatras.com

hår-transplantasjon-i-chennai

7. Dr. Renita Rajan på hår- og hudklinikken:

Dr. Renita Reddy har skåret en nisje for seg selv innen kosmetisk kirurgi. Hun er basert i Chennai og spesialiserer seg på Follikulær Unit Extraction teknikk for å gi best resultat. Hennes tilnærming er å gi maksimal hårtetthet med mindre invasjon og nesten ingen arr i det hele tatt.

nettside: www.chennaiskinclinic.com

8. White Cliffs Hair Studio:

Som navnet antyder, er White Cliffs Hair Studio en spesialklinikk som tilbyr et bredt utvalg av hårpleiebehandlinger til kundene. Du kan velge mellom de forskjellige invasive og ikke-invasive restaureringene og vekstprosedyrene. White Cliff er et kjent navn som har tilbudt kvalitetstjenester i mange år.

nettside: www.whitecliffsindia.com

Se mer: Hva er bivirkningene av hårtransplantasjon

9. Dr. K. Ramachandran:

Dr. K. Ramachandran er veteran innen kosmetisk kirurgi. Basert i Chennai har han også vært en del av Apollo Gleneagles. Selv om en ekspert i ulike transplantasjonsprosedyrer, har Dr. K. Ramachandran spesialisert seg på follikulære enhetstransplantasjonsprosedyrer. Han har et team av trente leger under ham for å gi den mest effektive behandling av hårtransplantasjon til pasientene.

nettside: www.ramcosmetic.com

Dette er de beste hårtransplantasjonssentrene i Chennai som bruker effektive og nyeste hårtransplantasjonsbehandlinger og -teknikker.

Bildekilde: 1

Leave A Comment

85 + = 87