Topp 9 hjemmelagde sitron ansiktspakker | Stiler på livet

Sitron Face Packs

Ansiktspakker indusert med godhet av sitron er oppført nedenfor.

Sitron Face Packs:

Her er topp 9 sitron ansiktspakker som følger.

1. Honning og sitron ansiktspakke:

Sitron Face Packs 1

Denne ansiktspakken er perfekt for tørr og ujevn hud. I en bolle, tilsett to spiseskje fersk sitronsaft, en spiseskje honning og noen dråper mandelolje. Bland det godt. Deretter bruker du fingertuppene eller en dib en bomullsboll i blandingen for å påføre den jevnt på ansikt og nakke. La den stå på i 15 minutter. Skyll deretter av med kaldt vann. Det er en av de beste hjemmelagde sitron-ansiktspakker.

2. Multani Mitti Og Sitron Face Pack:

Sitron Face Packs 2

Denne ansiktspakken bidrar til å lette huden. I en bolle, tilsett to spiseskjeer med multani mitti pulver eller fyldes jordpulver, 2 ss frisk sitronsaft og ønsket mengde rosevann for å danne en pasta. Bland ingrediensene godt for å lage en myk pasta. Bruk fingertuppene, bruk blandingen jevnt på ansikt og nakke. La det på til det tørker og deretter vaske av med lunkent vann.

3. Yoghurt og sitron ansiktspakke:

Sitron Face Packs 3

Dette er en anti-inflammatorisk ansiktspakke som også bidrar til å lette huden. Legg en spiseskje yoghurt i en bolle sammen med en spiseskje med fersk sitronsaft. Deretter legger du i to dråper sandeltre olje og blander ingrediensene godt. Påfør blandingen på huden og masser godt. La det stå i 10 minutter før det vaskes med kaldt vann.

4. Tomat og sitron ansiktspakke:

Sitron Face Packs 4

Du trenger jord havre for denne oppskriften. Ta en bolle og legg til en spiseskje med havregryn, en halv mateskje tomatmasse og en spiseskje sitronsaft. Bland dem godt for å danne en pasta. Når du er ferdig, bruk blandingen over hele ansiktet og nakken og la den hvile i 15 minutter. Skyll deretter av med kaldt vann.

5. Egg Hvit Og Sitron Face Pack:

Sitron Face Packs 5

Denne ansiktspakken virker underverk på akne utsatt hud. Bland i en bolle sammen en egghvite, en spiseskje med fersk sitronsaft og et par dråper rosevann. Bland dem godt til det blir en rennende pasta. Påfør deretter blandingen på huden din i sirkulære bevegelser. Når det tørker, kan du vaske av ansiktet ditt med kaldt vann.

Se mer: Druer Face Pack

6. Grammel og sitron Face Pack:

Sitron Face Packs 6

Dette er en flott oppskrift som fungerer som en skrubbe også. I en bolle, tilsett halvt skje gram mel, halv spiseskje yoghurt og to teskjeer sitronsaft. Bland ingrediensene godt for å danne en myk pasta. Når du er ferdig, bruk blandingen jevnt på ansikt og hud. La det hvile i 20 minutter før det vaskes med kaldt vann. Dette er den gode sitron ansiktspakken for kviser.

7. Rå melk og sitron ansiktspakke:

Sitron Face Packs 7

Denne oppskriften fungerer fantastisk for å fjerne solbrun. Bare bland sammen halvparten spiseskje gram mel, to teskjeer fersk citronsaft, en spiseskje med rå melk og to teskjeer rosenvann. Bland godt for å danne en pasta. Påfør det på huden din og la den gjøre magien i 10 minutter før du skyller av med kaldt vann. Fortsett å bruke denne ansiktspakken i 15 dager på en strekning, og du er sikker på å fjerne din brunfarge.

Se mer: Rødbearbeidsmaske

8. Tulsi og sitron ansiktspakke:

Sitron Face Packs 8

Denne hjemmelagde ansiktspakkeoppskriften er flott for å redusere akne arr. I en blender dukker du inn noen tulsi eller basilikumblader og legger til 2 spiseskjeer sitronsaft. Bland for å lage en myk pasta. Rengjør ansiktet med lunkent vann og lim inn på ansiktet og la det hvile i 20 minutter. Deretter vaskes den igjen med lunkent vann. Dette er en av de beste sitron ansiktspakker hjemme.

9. eddik og sitron ansiktspakke:

Sitron Face Packs 9

Dette er enda en oppskrift for å redusere mørke flekker og akne arr. Hell tre spiseskjeer iskjølt vann i en bolle sammen med halv ss fersk citronsaft og en dråpe eddik. Bland ingrediensene og dab en bomullsboll inn i den. Påfør det på ansiktet ditt og la det stå på i 5 minutter. Skyll deretter av med kaldt vann.

Se mer: Tulsi Face Pack Fordeler

Bilder Kilde: Shutter lager 1.

Leave A Comment

62 − = 58