Topp 9 hjemmelagde rødbeter-ansiktspakker | Stiler på livet

Rødbeter er ikke bare næringsrik til kroppen, men også til huden. La oss lære noen rødbeter ansiktsmasker oppskrifter.

rødbet face packs

Beetroot Face Packs:

Her er 9 beste hjemmelagde rødbearbeidspakker som følger.

1. Sour Cream And Beetroot Face Pack:

Rødbet Face Masks 1

Dette er en enkel ansiktsmaske som fjerner død hudcelle sammen med å gjøre huden din glødende. Ta en rødbeter og rist det godt før du klemmer ut sin juice i en juicer eller mikser. I en bolle, bland en spiseskje med rå rødbederjuice med en annen spiseskje med rømme. Spred blandingen jevnt over hele ansiktet og la den stå på i 20 minutter. Skyll av.

2. Havregryn og rødbeter ansiktsmaske:

Rødbet Face Masks 2

For å lage denne ansiktsmasken, tilsett to spiseskjeer havregryn og noen skiver av en rødbeter i en grinder og bland godt til det blir en grov pasta. Påfør blandingen på ansikt og nakke og la det virke på huden din i 10 minutter. Vask av etterpå for å få lysende rosa hud.

3. Almond Oil And Beetroot Face Pack:

Rødbet Face Masks 3

Denne oppskriften virker spesielt underverk på tørr hud. For å få huden din til å bli fuktig, ta en blender og hell i et par stykker rødbeter, to spiseskjeer tykk yoghurt og 2 spiseskjeer med mandelolje. Bland godt for å danne en jevn pasta. Påfør limen på huden jevnt og la den stå på i 20 minutter. Deretter kan du vaske det av med kaldt vann for jevn, fuktig hud. Det er en av de beste hjemmelagde rødbearbeidingspakker.

4. Orange og rødbeter ansiktsmaske:

Rødbet Face Masks 4

Dette er en hjemmelaget ansiktsmaske som kan synliggjøre huden din ved vedvarende bruk. Trekk saften ut av litt revet rødbeter. I en bolle, legg til rødbederjuice, to spiseskjeer appelsinskallpulver og en spiseskje appelsinjuice. Bland godt. Påfør blandingen på ansiktet og nakken, unngå øyet og la det stå i 15 minutter. Vask av med kaldt vann. Dette er en av de fremragende hjemmelagde rødbede ansiktsmasker.

5. gulrot og rødbeter ansiktspakke:

Rødbet Face Masks 5

Denne oppskriften sikrer også lette hud og hjelper til med å fjerne solbrun. Trekk saften ut av revet rødbeter og gulrot. I en bolle, legg til rødbeterjuice, gulrotjuice og to spiseskjeer av sandeltrepulver. Bland alle ingrediensene godt for å danne en pasta. Påfør blandingen jevnt på huden din og la den stå på i minst 15 minutter. Skyll deretter av med kaldt vann.

Se mer: Bruk av sitron for ansikt

6. Multani Mitti og rødbearbeidsmaske:

Rødbet Face Masks 6

Rist en rødbeter og trekk saften ut av den. I en bolle, legg til to spiseskje fullere jord pulver eller multani mitti pulver og legg til tilstrekkelig rødbeter juice å lage en jevn pasta. Bland godt for å danne en pasta. Nå bruker du fingertuppene, lim inn jevnt i ansiktet og nakken, og unngår øyeområdet. La det hvile i minst 15 minutter før det skylles av med kaldt vann. Denne masken er spesielt gunstig for fet og akne utsatt hud.

7. Lime og rødbeter ansiktspakke:

Rødbet Face Masks 7

Begynn med å ekstrahere saften ut av revet rødbeter. I en bolle, legg til to spiseskjeer gram mel, en spiseskje limejuice, halv spiseskje med yoghurt og akkurat nok rødbetsaft til å lage en pasta. Bland alle ingrediensene godt for å lage en myk pasta. Når du er ferdig, bruk blandingen over ansiktet og nakken jevnt og la det hvile i 15 minutter. Deretter kan du vaske av med kaldt vann. Dette er en av de store rødbensflasker for alle hudtyper.

Se mer: Druer For Ansikt

8. Grammel og rødbearbeidsmaske:

Rødbet Face Masks 8

For å lage denne ansiktsmasken, vil du trenge å trekke ut juice av en revet rødbeter. I en bolle, legg til en spiseskje med rødbetsaft, en spiseskje grammel, en halv ss melkkrem og en klype gurkemeiepulver. Bland alle ingrediensene godt for å lage en myk pasta. Påfør blandingen gjennom ansiktet og nakken jevnt. La det stå i 15 minutter og skyll deretter av med lunkent vann. Det er den omfattende rødbedsmasken.

9. Honning og rødbeter ansiktspakke:

Rødbet Face Masks 9

Dette er en enkel hjemmelaget ansiktsmaske for tørr hud. Trekk saften ut av en revet rødbeter. I en bolle, legg til en spiseskje med rødbetsaft, en spiseskje med rå melk og en teskje av organisk honning. Bland ingrediensene godt. Bruk fingertuppene, spred blandingen jevnt på ansikt og nakke. La den stå på i 15 minutter og vask deretter av med kaldt vann.

Se mer: Tulsi Face Pack

Bilder Kilde: Shutter lager

Leave A Comment

− 9 = 1