Topp 9 Hjem Remedies for Vertigo | Stiler på livet

Skaden med det indre øret som fører til en følelse av svimmelhet og illusjoner om alt som snurrer rundt deg, er den enkle måten å definere medisinsk begrepet vi kjenner som svimmelhet. Kvalme, oppkast, tap av balanse, svimmelhet og en syk følelse er noen av tegnene forbundet med svimmelhet. Men når du får en sjekk opp fra en profesjonell og bekrefter om tilstanden, er det neste å ikke bare holde seg til medisiner, men også se etter noen sikre og effektive hjemmemekanismer for å behandle svimmelhet.

svimmelhet

Den gode nyheten er at denne veiledningen nedenfor har noen av de beste hjemmemedisinene som kan brukes til behandlingsformålet. Alt du trenger å gjøre er å velge de praktiske og følg det jevnlig for synlige resultater.

Amazing Home Remedies for Vertigo:

Ginger:

Topp 9 Hjem Remedies for Vertigo | Stiler på livet

I tilfelle svimmelhet angrep når du føler mye svimmelhet og illusjoner, er ingefær kjent for å behandle symptomene nesten umiddelbart. Det beste er å bruke ingefær som te eller annet med mat eller til og med rå for å få fordelene på helsetilstanden.

Se mer: Hjem Rettsmidler For Vorter

Gingko Biloba:

1

Dette er en av de berømte kinesiske urter kjent for å behandle mange problemer, inkludert problemer av svimmelhet. Det hjelper til med forbedring av blodstrømmen i hjernen som bidrar til å redusere symptomene på svimmelhet på en effektiv måte.

Ha vann:

Topp 9 Hjem Remedies for Vertigo | Stiler på livet

I tilfelle av svimmelhet er det svært viktig å holde seg hydrert, for som har 10-12 glass vann er signifikant. Dette er en av de enkleste og mest effektive måtene å behandle problemet uten mye innsats. Det har mange andre fordeler også.

Se mer: Hjem Remedy For Mage Ache

Korriander frø:

Topp 9 Hjem Remedies for Vertigo | Stiler på livet

Soak en håndfull korianderfrø i vann for en hel natt, og så tidlig på morgenen spenne vannet og drikk det. Dette er igjen en svært nyttig måte å holde vertigo under riktig kontroll i hjemmet rette måte.

Diett endring:

kosthold concepts 23

Det er noen små kostholdsendringer som vil hjelpe deg med å holde svimmelhet og symptomene i sjakk. Sammen med å ta inn mye proteiner og vitaminer, prøv å inkludere skallet sitron som hjelper til med å behandle spinnetegnet. Man bør holde seg borte fra overdreven saltinntak, koffein, stekt mat samt sjokolade.

Se mer: Munn Ulcer Home Remedy

Konsentrere:

Fokusering er en enkel praksis som du kan legge i rutinen når det gjelder svimmelhet. Fokusering på en bestemt gjenstand vil bare hjelpe deg med å sikre at behandling av svimmelhet oppnås på en ideell måte. Dette er et godt hjem rette for krisen.

Svart pepper og salt med sitronsaft:

En blanding av sitronsaft, litt sort pepper og salt i et glass vann bør tas en gang hver dag i tilfelle svimmelhet for behandling hjemme. Det skal være veldig effektivt på problemet.

Den magiske potjonen:

Hjem Remedies for Vertigo

Det er en hjemmebesøkende måte å behandle svimmelhet som kan ta litt innsats, men hjelper virkelig. Ta noen mandler, valmuefrø, gresskarfrø og hvete og suge dem i vann over natten. Dette skal grindes om morgenen og deretter stekt med smør og noen nellik. Kok dette vil en kopp melk og drikke en gang daglig for best resultat.

Riktig søvn og hvile:

Topp 9 Hjem Remedies for Vertigo | Stiler på livet

Med riktig hvile og søvn og med uforstyrret søvn hele natten, er det ganske mulig å holde unna svimmelhetene på riktig måte. Om 8-9 timer med hverdags søvn er et must for å sikre kontroll over problemet.

Bilder Kilde: Shutter lager

Leave A Comment

+ 3 = 13