Topp 9 Hjem Remedies for Backache | Stiler på livet

Blant de vanligste helseproblemene knyttet til muskelproblemer er ryggsmerter ganske utbredt blant tusenvis av mennesker over hele verden. Det er et problem som forårsaker mye ubehag i kroppen og fører til at det går i den daglige livsstilen. For å sikre at du begynner å leve et sunt og problemfritt liv igjen, er det alltid bedre å lete etter noen sikre og effektive hjemmemedisiner for behandling. Smertefødte og medisinering gir bare midlertidig lindring og har bivirkninger. For en enkel utvei er hjemmekreftene gitt nedenfor det beste du kan gjøre.

hjem remedies for backache

Guiden har noen av topp hakk behandling og bør brukes regelmessig. Velg en kombinasjon av 2-3 rettsmidler for synlig og permanent kur mot ryggsmerter.

Enkle og enkle hjem rettsmidler for ryggsmerter:

1. ingefær:

ingefær verious

De anti inflammatoriske egenskapene til ingefær hjelper til med behandling av smerter i kroppen, inkludert ryggsmerter. Gingerpasta blandet med eukalyptusolje kan påføres på det berørte området for behandling, ellers kan ingefærte bli tilberedt hjemme og tatt med en liten honning hver dag. Dette vil behandle ryggsmerter effektivt.

Se mer: Hjem rettsmidler for fedme hos kvinner

2. Poppyfrø:

Poppy Seeds

En av de naturlige produktene som kan brukes til hjemmemedisiner er valmuefrø. Grind godt like store mengder valmuefrø og rock candy. Dette pulveret bør tas i to teskjeer med melk minst to ganger om dagen. Det er en av de beste tingene å gjøre.

3. hvitløk olje:

hvitløk-olje

Forbered litt hvitløkolje hjemme og bruk den daglig for å massere ryggen. Det bør gjøres på en fast måte for å få de beste resultatene. Det er en av topp hakk hjemme rettsmidler å bruke. Pass på at du bruker det to ganger daglig for permanent helbredelse i løpet av noen uker.

4. Basilbladene:

basilikum

Kok om 10 ferske basilikumblader i vann og press denne væsken på. Legg til en klype salt til dette og ha to ganger om dagen. Pass på at du har det på romtemperatur. Det bør tas to ganger for alvorlig smerte og en gang for mild smerte.

Se mer: Syrerid hjemme rettsmidler

5. Hvete:

En håndfull hvete bør bli gjennomvåt i vann om natten. Tidlig om morgenen skal den blandes med cuscus gress og en liten koriander. Legg nå en kopp melk og få denne blandingen til å koke. Det bør gjøres før blandingen tykes godt. Ha det to ganger om dagen for behandling av ryggsmerter i hjemmet.

6. kjære

Honning diff

Bland litt rå og organisk honning med en kopp varmt vann. Dette bør tas hver dag som et trygt og effektivt middel for ryggsmerter. Det er en perfekt ting å gjøre og en enkel og enkel metode.

7. Ispress:

Is Pack

Lag en ispose ved å sette isbiter i en plastpose og deretter bruke den som en komprimering på ryggsmerten. Dette bidrar til å gjøre området nummen og behandle ubehagelig smerte. Dette bør gjøres flere ganger om dagen for å få de beste resultatene.

Se mer: Matforgiftning hjemme rettsmidler

8. Kamille te:

chammolle tea

For å slappe av spenne muskler ikke bare i ryggen, men hvor som helst i kroppen, er det best å drikke 2-3 kopper kamille te hver dag. Dette beroliger også kroppen og sinnet for ekstra fordel.

9. Varm dusj:

Kvinne showering

Å ta en varm dusj bidrar til å lette presset fra ryggen og frigjør stresset fra baksiden. Det er en av de beste måtene å få øyeblikkelige utfall på smerten. Man bør ta en varm dusj bare en gang om dagen i 10 minutter for å få de ønskede resultatene.

Bildekilde: Lukkermateriell

Leave A Comment

+ 54 = 63