Topp 9 helsemessige fordeler av bygg | Stiler på livet

Husk hvordan bestemor pleide å lage porrer i de kalde månedene, og hun insisterte på at bygvann ble brukt i porrene til buljongen? Vel, hun var ikke feil og visste hvorfor hun ba oss om å spise bygg.

fordeler of Barley

Som kornblanding er bygg rik og nøtaktig i smak, seig og konsistent klok, og minner mange pasta også. Kornet har en slående likhet med hvetebær, men litt lettere i skygge og farge som de virker. De som spiser bygspirer, bringer til sin kropp en mengde maltose, som er et godt naturlig sukker.

Visste du at byg er den viktigste ingrediensen som brukes i de fleste alkoholholdige drikker, inkludert øl?

Topp 9 helsemessige fordeler av bygg | Stiler på livet
Fordeler:

1. Forskning og studier viser at byg er effektiv som et middel til å kontrollere og redusere nivåene av sukker i blodet. Når konsumeres som brød eller mel, vil bygg bidra til å bringe ned den glykemiske indeksen, sier eksperter. Insulin følsomheten ville være utmerket, og kilder sier at frokosten ville være et godt alternativ å ha byg i brød eller grøtform. Selv i Japan skifter folk fra ris til bygg, ettersom forskningen har vist at glukosenivået har kommet mye ned i mange pasienter etter at de har gjort et kryss i matvaner.

Se mer: Medisinsk bruk av kjeve

2. Senker den glykemiske indeksen som nevnt, gjør byg faktisk innkaster i indiske husholdninger også, hvor hvetemel brukes til å lage indiske flatbreads, men nå går byg også på plass. De høye mengder fiber i bygg hjelper med fordøyelsessystemet, og det er mye hjelp gitt spesielt når det kommer tarmbevegelser, siden fiberen gjør det enkelt å absorbere vannet i fordøyelseskanalen og holder tykktarmen rent også.

3. Overvektige menn og kvinner kan være svært motstandsdyktige mot insulin, sier eksperter. Derfor legges de fleste av dem på byggkost for svak, siden insulin reagerer godt når bygg er forbruket, sier kilder. Man kan ha byg i mange former, som mel, flager, brød, rullet havre og mer. Studier viser at bygg når det er brukt, har senket blodsukkernivået i blodet og stoppet blodspydene også.

4. Det er studier som viser byggets påvirkning på å få ned eller kontrollere blodtrykksnivåer i kroppen. Kornet er også kjent for å fungere godt hos voksne som bruker korn og har milde til høye kolesterolnivåer i blodet. Blodtrykket må reduseres og et sunt kosthold må komme på plass, slik at trykknivåene opprettholdes og holdes i sjakk, noe som er hva forbrukende bygg kan hjelpe en med, sier eksperter

5. Vektbehandling og redusering av midjelinjen er også mulig, siden Barley ville ha nok fiber som bidrar til å holde magen full og det ville ikke være noen cravings som sådan for sukker, etter et måltid. Dette betyr at du ikke ville overeat og kroppen din ikke ville kreve noe søtt, og dermed administrere din vekt og midje linje nå mulig med bygg.

Se mer: Helsefordeler av Bell Peppers

6. Reduser serumlipider i kroppsforbruket bygg, sier eksperter. Bygg er kjent for å bringe ned LDL nivåene, som er dårlig kolesterol og til og med redusere triglyserider også. Videre, mens å bringe ned LDL, ville bygg ikke påvirke HDL, som er godt kolesterol.

7. Byggevann er veldig bra for hud og hår, sier skjønnhetseksperter. Når du sukker bygg i en bolle med vann over natten og drikker den, vil enzymer i frokostblandingen, sammen med mineraler og næringsstoffer, rense og detoxe kroppen fra innsiden. Det har også nok av styrke til å øke blodsirkulasjonen og fremme helse fra innsiden, sier eksperter

8. Byg har færre kalorier i forhold til andre korn og korn, sier dietister. Dette er grunnen til at snacking på byggbarer ville bli anbefalt, bare incase en craving oppstår, og du ønsker ikke å hengi seg til snacking alternativer som ikke er bra for deg. Du kan få det som en førmåltidsmat eller en ettermåltidsmatbit, og byg vil bringe all godhet til kroppen, noe som vil hjelpe deg med å holde deg frisk og frisk, og øker vekten.

9. Bygg holder kroppen varm, derfor er de fleste supper laget av byg som ingrediens i det, sier kokker. Det er mange oppskrifter og tips på nettet om hvordan du kan ta med byg i ditt daglige kosthold og gjøre det til en fantastisk frokostblanding å ha. Byg har mange flere fordeler, annet enn det vi nevnte her. Hvis du også vil gjøre en markert helseforbedring og en forskjell, vil en bolle med grøt til å begynne dagen med gjøre underverk for deg.

Bygg kan også være som suppe eller til og med småkoke, smaken ville være robust og næringsstoffene i den ville bringe alle helsemessige fordeler på flere måter enn det som er nevnt her, er bra. Så bestemor var faktisk ikke feil når hun var streng om oss å spise byggbrød og flak. Dette er fordi hun visste veldig godt om de ernæringsmessige fordelene man ville få fra å ha byg.

Se mer: Bruk av kanel

Kroppen trenger masse mineraler, slik som:

  • molybden
  • mangan
  • Kostfiber
  • selen
  • Kobber
  • Vitamin B1
  • krom
  • fosfor
  • magnesium

Niacin og mer, som bare bygg kan gi og i overflod som også

Disse var de beste ni grunnene til at vi elsker bygg. Hvis du vil dele noen av dine tips og ideer med oss, vær så snill å skrive inn eller kommentere nedenfor. Vi elsker å høre fra deg som vi elsker å dele med deg.

Bildekilde: Shutterstock

Leave A Comment

45 − 35 =