Topp 9 Handloom Cotton Sarees | Stiler på livet

Da jeg var liten, ville bestemoren min legge et lite ark rundt kroppen min som en saree, og vi begge gikk hånd i hånd til gjennom feltet. Siden da har min fascinasjon for sarees aldri helt stoppet. Det var min historie, og som meg, er det millioner av oss som fortsatt prøver å holde fast på den siste tråden i vår kultur. Westernisering har satt i India, og nå er folk en slave av det. På vår hverdag, underkastes vi vestlige metoder og livsstil for et lettere liv, og for de andre delene er det disse sporadiske tradisjonelle utbruddene av den indiske kulturen i oss.

Beautiful Handloom Cotton Sarees:

1. De jordiske farger:

handloom cotton sarees

Sareen her sport en vakker nyanse av lyse og gule blandet inn med en flaske grønn vakker nyanse. Dette er en bomullssarea hvor flasken grønn nyanse vises og dukker opp igjen i intervaller i salsens palla, mens du selv har stor sport på sareeens nedre ende. Øvre delen fokuserer på en lys gul med flotte tynne kantede røde grenser.

2. Chic i blått:

bomull sarees 2

Blå er en slik farge som kan gel godt i enhver situasjon. Være det en daglig slitasje eller en enkel anledning med kjærester, fargen blå taler om eleganse blandet inn med enkelhet. Sareen her er laget av en ren preussisk blå med subtile himmelsblå mønstre etset over hele stoffet i saree.

3. Farge Galore:

Farge Galore

Sareen er i svart med et vakkert bomulls nettmønster. Dette er en ledende bomullssaree hvor basfargene er svarte, men den kunnskapsrike inkorporeringen av myke og søte farger gjør det til et morsomt utseende. Sareen har en vakker gylden grense med grønn, rød og gul. Mot slutten av pallu er det søte striper på nedre enden.

4. Sultry In Red:

bomull sarees 4

Hovedattraksjonen for denne sareen er den vakre, friske blodsirenrøde nyanse fra pallu. Sareen er kjempebra i en myk nøtfarve som danner sareens base. Mot slutten, på undersiden, er det subtile design gjort opp på nakken. Grensen til denne sareen er i svart og hvitt med blomstermønstre og gyldne grenser.

5. Overbelastning av designer:

Bomull saree 5Laget av den myke, bløde midnattsblått, ser santens pallu av sareen seg himmelsk når den er parret med det myke, hvite blomsterarbeidet. Sareen er i satin på den øvre halvdelen som er kantlinjeformet av et vakkert zari-studded-arbeid. For den nedre delen blander sareen i hvitt undertoner med en ekstra blomstring.

Se mer:  Silke Cotton Sarees

6. Den trykte tittelen:

bomull sarees 6

Her er en annen flott blomsterklæring for de varme, svette sommerdagen. Vi kan ikke stoppe trenden bare på grunn av at været er for fuktig, og derfor vil denne bomullshandlen være perfekt for de varme somrene der det på et hvitt grunnlag, et omfattende kunstverk av blomster og vinstokker er etset. Den pallu sporten er et mykt rødt mønster.

7. Majestetisk i Maroon:

bomull sarees 7

Hvis enkelhet er din kopp te, og du vil forbedre ditt utseende med den regelen, bør den myke maroon definitivt gjøre deg sur. Sarees kropp er i solid farge med en sanselig gylden borderline i pallu. Resten av grensen er i svart med et tungt blomstert kunstverk.

Se mer:  Bengali Cotton Sarees

8. Ombre nyanser:

bomull sarees 8

Dette er ikke et perfekt ombre siden overgangspunktet er tydelig. Kroppen er blå og resten er grønn. De to fargene er vidunderlig gel i sammen.

9. Dekket opp svart:

bomull sarees 9

Denne sarenen er perfekt for et forsynt utseende der basen starter med en myk svart, men snart er stemningen endret gjennom oppløsningen av beige blomster. Basen sport en vakker gylden nyanse.

Se mer: Kanchi Cotton Sarees

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

+ 9 = 10