Topp 9 Halvpony frisyrer til jenter 2018 | Stiler på livet

Ofte er vi forvirret med hva du skal gjøre annerledes med håret vårt. Vi kan ha enten kort eller langt hår og kan bare kjede seg fra det vanlige åpne håret eller boller og hele oppdateringen. Har du noen gang tenkt at det kan være mange stiler med bare halvparten av håret ditt! Ja, du kan prøve så mange stiler med bare halvparten av ponniene og gi håret ditt et friskt utseende. Så du kan nyte både utseendet på en polert updo samt sexiness av håret ditt nede. Her i denne artikkelen diskuteres noen.

Enkel og siste halvdel pony frisyrer for jenter:

La oss finne de 9 beste pony frisyrene til jenter.

1. Braids-Half Up:

halv pony hairstyles

Vask håret ditt pent og du kan la det forbli litt krøllet i stedet for å være helt rett. Nå midterpartiet håret tørker godt godt. Du kan også bruke en tørketrommel. Nå fra sidepartiet ta en del av håret og gjør en fletning og trekk den over baksiden av kronegionen for å nå den andre enden. Sikre det godt med en bobby pin etter å ha bundet endene på flettet. Her har du en vakker flettet krone med resten av håret som faller ned. Dette kan være en perfekt uformell stil for somre.

2. Elegant og ren halv opp:

Halv pony hairstyles 2

Rens håret ditt godt og kam det gjennom for å fjerne tangles. Nå kan du gjøre midtpart eller sidedel som foretrukket. Påfør serum for å gjøre håret mykt og mykt som du trenger for å holde det åpent. Kjør kammen igjen. Nå når håret ditt er tørt, ta en del av begge sidene for å møte på baksiden. En gang i form av halv ponyhale, flett det pent å falle ned. Det slanke og rene utseendet gjør at du ser pen ut. Du kan også velge å få flettet på vispen på siden for å komme seg på baksiden. Det blir mer pent.

3. Flettet Og Blomst Halv Updateo:

Halv pony hairstyles 3

Akkurat som vi diskuterte på halv fletningen ovenfor. Det samme kan ytterligere fremheves ved å gjøre flettet til en blomst ved at det kan spole det. Sikre det samme godt slik at det er på den ene siden av hodet. Dette er også et kult uformelt sommerutseende.

4. Knotted Half Updo:

Halv Pony Hairstyles 4

Et veldig enkelt, stilig og annerledes utseende. Imidlertid må du sørge for at håret er godt renset før du prøver denne stilen, da dette utseendet trenger rent og glatt hår. Nå når håret er stek kan du gjøre ekstrem side eller til og med midtparten. Ta seksjoner fra begge sider. Nå når begge delene kommer til senteret på baksiden, knyttes en knute veldig pent og deretter festes knuten med to til tre bobbypinner og la den gjenværende delen av seksjonen falle tilbake. Så her har du en ren og pent knutet halv updo. Også dette kan ikke være godt egnet for lengde i håret med mindre du har et godt volum.

5. Vintage Half Pony:

Halv pony hairstyles 5

Dette ser veldig elegant ut og kan være best egnet for subtile anledninger og fester. Du kan knase ender av håret ved å bruke litt teksturkrem, og la den gå for å få det knuste utseendet. Nå på toppseksjonen ta en del av håret fra midten og vri litt og trykk litt for å lage en puff. Nå sikr det godt. På midten av delen kan du bære en bue eller et annet lignende tilbehør for å gi det et vintageutseende.

Se mer:  Hestehale Styles For Black Women

6. Messy Braid:

Halv pony hairstyles 6

For den uformelle følelsen, ta halvparten av delen på baksiden fra midtdelen og la en fiskponyhale. Dette kan bli prøvd best når du nettopp har kommet opp fra sengen til det rotete utseendet, eller du kan knytte det samme og sove over natten.

7. begge sider fletninger:

Halv pony hairstyles 7

Bare ta deler fra begge sider av hodet og lage tynne fletter og ta dem sammen mot midten og fest det. La resten av håret ligge løs og rotete.

Se mer:  Hestehaleforlengelser

8. Twisted Half Up:

Halv pony hairstyles 8

Ta seksjoner fra håret og vri det godt for å komme til senteret og sikre godt slik at vridningen ikke blir løs.

9. Enkel og vanlig:

Halv pony hairstyles 9

For å holde det alt enkelt og stilig. Bare ta halv pony og fest den med en del av håret ved å pakke det rundt og fest det med en bobby pin godt. Enkel, enkel og du er klar til en fest eller på kontoret eller møte venner.

Se mer: Falske ponytails

Bildekilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

89 − = 81