Topp 9 frisyrer for småbarn jenter | Stiler på livet

Jenter i en alder av 3 eller 4 ser veldig søte ut med en trendy frisyre. I vårt samfunn har hver og en rett til å leve et fasjonabelt liv, til og med småbarn. Å være forelder, må du velge nøye og finne utseendet som vil definere barnet ditt så vel som ditt forhold til henne. Følgende er noen av de beste toddler frisyrer for jenter som du kan prøve på din datter.

Vakre frisyrer for småpike jenter:

1. Pigtails:

småbarn girl haircuts

Pigtails ser alltid søte ut på små jenter. Denne pigtail er litt annerledes skjønt som det kommer med en sideskille. Som den vanlige har denne også hår knyttet til ryggen mot motsatte sider. Sammen med det her er den fremre delen av håret sideveiet som er hovedtrekk ved dette utseendet. Denne frisyren vil gi din datter et engelsk bilde og passer for barnehagen.

 2. Looping pigger:

looping-musefletter

Du kan bare style din lille jentes hår på denne måten. Grown-ups gjør ikke håret på denne måten. Så bruk muligheten og gi henne denne vakre utseende som vil slå hodene.

3. Hestehale valset til siden:

frisyrer for Toddler Girls3

For å gi din littlerpike dette utseendet, må du pusse håret ordentlig og gjøre to ponytails på hver side. Rull deretter ponytails til baksiden og fest dem med et hårbånd. Utseendet passer for nesten alle ansikter og kan vedlikeholdes enkelt. Du pjokk vil føle deg veldig komfortabel med dette utseendet som håret ikke faller på nakken og drepe kløeffekten på baksiden av hodet.

4. Lang flettet frisyre for småbarn:

frisyrer for Toddler Girls4

I dette utseendet flettes den fremre delen av håret for å holde seg over pannen, mens resten av håret forblir åpent. Det er en av trendy frisyrer for småbarnspiker. Det vil se enda mer søt ut med en søt kjole.

Se mer: Hestehale Frisyre For Skole

5. Elastisk flettet pigger:

elastisk-flettet-pigtails

Frisuren krever mange elastiske band for å knytte pigtails. Håret har en rekke pigtails som er bundet fra forsiden til baksiden. Håret ser ut som en pigtailbølge som er litt vanskelig å style. Det ser veldig attraktivt ut med hårtilbehør.

6. Bow Bun Frisyre:

frisyrer for Toddler Girls6

Dette kreative utseendet er et mesterverk. Her er håret bundet til å ha formen av en sløyfe. Håret er først bundet til å danne en bolle. Bunen forvandler seg senere til en bue. Mange mødre vil at deres datter skal ha dette utseendet.

Se mer:  Korte hårklipp for små jenter

7. Krøllete hår for småbarn:

frisyrer for Toddler Girls7

Denne krøllete frisyren er en bekymringsløs frisyre som kan styles veldig enkelt. Naturlige krøller er den beste løsningen for å ha dette utseendet hvor krøllene som kan festes til en side med et hårklipp. Det er egentlig ikke så mye i denne frisyren, og du kan style den uten at du ikke er i frisyrer.

8. Minnie Mouse Frisyre:

frisyrer for Toddler Girls8

Jenter liker alltid å gjøre det på Disney-måten. Minnie Mouse-frisyren er en populær og smårollinger som ønsker å stylere håret på denne måten. Håret er bundet som en bolle og festet med et klips som sikrer håret og hindrer det fra å falle.

Se mer:  Blomsterjenter Frisyrer

9. Bølget hår for småbarn:

frisyrer for Toddler Girls9

Barn med middelslang hår kan oppnå dette utseendet. Håret skal vaskes, tørkes og settes løs for å danne naturlige bølger. Du kan forbedre skjønnheten i dette utseendet ved å legge til et passende hårklipp som passer til utseendet.

Leave A Comment

20 − 16 =