Topp 9 frisyrer for kort rett hår | Stiler på livet

Det er alltid en fryktelig scene når hårklippet dagen endelig kommer. Å vite at mye smerten tatt for å vokse ut, den lange mannen er nå kommer til å være ikke mer, er faktisk en trist følelse. Det har vært år at du har sportet samme stil bare å la håret vokse og nå har trenderne vekket deg opp og du vil gå for en ny stil som kan passe håret ditt bedre.

frisyrer for short straight hair

Beslutningen om det korte håret har blitt gjort, og her er noen av de få stilene som du kan sette til nytte når du har ditt nye hår.

Beste korte frisyrer for rett hår:

1. Den slanke siden Bob:

frisyrer for short straight hair1

Hvis du har et vinklet eller hjerteformet ansikt, ville den super korte og vakre slanke siden boben passe deg omtrent perfekt. Alt du trenger å gjøre er å kutte boben i samme justering som fronten og del den deretter til siden. Du kan bruke en liten frontlås på forsiden og sørg alltid for at håret ditt fortsatt er sprayet og slanket for å fullføre utseendet.

2. Fossen flettet:

frisyrer for short straight hair2

Siden du allerede må gjøre noe med denne super søte boben av deg, hvorfor ikke prøv for fossen flettet. Dette er en fin og klar ide som også kan brukes i skoledager sammen med uformelle hendelser. Tenk en venns bursdagsbase og du sporter dette superkule håret. Start fra den ene siden av låsen og ta dem helt tilbake.

3. Den lopsided Bob:

frisyrer for short straight hair3

Den skarpe boben på enda en fasjonabel måte kalles den asymmetriske boben hvor boben på baksiden er justert i en rett linje, men på forsiden er bare en lås fra en del av hodet litt større og kuttet i en rett V form. Senere med hårvekst, kan låsen justeres inn i utseendet, men for nå hvorfor ikke gå for den asymmetriske frisyren for en forandring.

Se mer: Frisyre til kort og tynt hår

4. Pixie Overload:

frisyrer for short straight hair4

Kort hår er den nye størrelsen for sesongen, og hvis du går hele veien, så vel kan du også velge denne trendy en av en snill pixie cut. Vanligvis er piggskår mer fremtredende kort og barbert, og denne her er bare en ny modifikasjon av pisseskåret med en sidelås som faller løs på ansiktet.

5. Midtpartiet:

frisyrer for short straight hair5

Hvis du er en opptatt mamma med dine bokkammerkammerater går for en sommerdagsutflyt, er det ingen bedre måte å skildre deg selv feilfri og trendy enn denne frisyren. Hårstilen er igjen en bob, men denne er krøllet og rullet under med små låser som faller til pannen din som har blitt skilt fra midtdelen.

Se mer: Enkle frisyrer for kort hår

6. Back Pin-ups:

frisyrer for short straight hair6

Med et kort hår kan mange nye stiler brukes bare ved å bruke bobby pins. Her er et klassisk eksempel på det der låsene fra forsiden trekkes helt tilbake og festes fast med bobby pins. Håret på baksiden vil danne en enkel zigzag, og du kan bruke teasing for kronen.

7. Ned under rull:

frisyrer for short straight hair7

Hvis du faktisk går for underrullet hår, kan du gjøre med langt og kort hår også. Dette er et perfekt hår for de varme sommerdagen når du kan velge en enkel under hårrullet. Bruk krøller eller ta håret til siden og flett det. Deretter trekker du fletningen hele veien rundt og fest den med pins.

Se mer: Søte flettede frisyrer for kort hår

8. Frontflettet:

frisyrer for short straight hair8

Dette er en variasjon i hverdagen din når den enkle flettet på forsiden som dekkes av låsene, kan hjelpe deg.

9. Den franske Bob:

frisyrer for short straight hair9

Fransk bangs foran er perfekt for en rotete bob look. bruk hårspray for å opprettholde sengen.

Bilder Kilde: Shutter lager

Leave A Comment

− 4 = 5