Topp 9 forskjellige typer krystall øreringer i trend Stiler på livet

Krystall er det perfekte alternativet til diamanter, da det også tiltrekker seg lys og sprer det godt for å gi deg en lysende effekt. Krystall øredobber har blitt brukt av kvinner siden aldre og årgangsmønstrene er fortsatt høye etterspørselen. De moderne moderne mønstrene er også vakre og er perfekte for en feiring eller en seremoni. Velg ditt valg av krystall øredobber og forbedre garderoben din.

Nyeste og stilige design av øredobber i krystall for kvinnemote:

La oss få se beste øredobber med krystall metall.

1. Crystal Stud øredobber:

Krystall stud earrings

Få denne fantastiske krystall øredobber til deg eller dine kjære som en perfekt gave. De sterling sølv øredobber har 6 mm runde krystaller satt i et blomst mønster. Dette er perfekt for daglig bruk samt festslitasje. Krystallens lysstyrke forbedrer din skjønnhet også.

2. Pæreformet krystall øredobber:

Pære shaped crystal earrings

Velg denne høye kvalitet pæreformede krystall øredobber for det fantastiske kongelige utseende. Jet black crystal ørering legger til din glød og er perfekt for en natt ute. Den svarte krystall er satt i sølv og små diamanter er omgitt av det for å gi det et storslått utseende.

3. perle og krystall øredobber:

Perle and crystal earrings

Denne vintage style øredobber har fantastiske krystaller som er parret med rene perler for å gi det en setning utseende. De lange øredobber er bare rett for at du skal bli slitt for noen fest. Krystall øredobber går bra med kjoler og kjoler samt tradisjonell slitasje.

4. Crystal Drop øredobber:

Krystall drop earrings

Dette glitrende par krystallfall øredobber er majestetisk i utseende. Øringene består av tre krystaller av forskjellig form og størrelse. Den øverste krystall er en perfekt runde som skinner skarpt. Den midterste er en liten sirkel som til slutt trekker sammen den tredje og store tåreformede krystall. Denne tåre dråpe krystall er den praktfulle avslutningen på øredobber.

Se mer: Papir øredobber Modeller

5. Blomstret krystall øredobber:

Blomst shaped crystal earrings

Her har du den perfekte blå krystall stud øredobber som er satt i form av en blomst. Ti små blå krystaller er satt rundt en stor blå krystall i midten. Blomstret krystall øredobber er veldig kongelig i utseende og er best egnet til å bli slitt med fancy designer wear.

6. Crystal Hoop øredobber:

Krystall hoop earrings

Skal du ha noe glamorøst? Så sjekk ut denne flotte krystallhals øredobber som er 1,25 "i diameter. Høypen er studded med de mest slående krystaller som er små, men utgjør det hele vakkert. Høypen øredobber fyller ansiktet ditt og gjør deg oppsiktsvekkende.

Se mer: Perle Drop øredobber

7. Gull krystall øredobber:

Gull crystal earrings

Få denne fortryllende gullkrystall øredobber i en maske dråpe. Nettverket er laget med gullton og deretter fylt med små krystaller. Hele utseendet er veldig moderne og passer for den moderne kvinnen. Dråpeformet ørering legger lengde til ansiktet også.

8. Pave Drop øredobber:

Pave drop earrings

Dette er en av de mest spennende designene i øredobber og er elsket av mange. Pave drop øredobber er en av de moderne designene som er tilgjengelige i markedet. Sølvkrystall øredobber i banefall design er perfekt for å forbedre stilkvoten. Det gir en veldig kongelig utseende og er fantastisk.

Se mer: Dangle øredobber

9. Lysekrone krystall øredobber:

Lysekrone crystal earrings

En av de fantastiske krystall øredobber er krystall lysekrone øredobber. Disse øredobber er store øreringer som er lange og brede. Navnet lysekrone brukes fordi de ser ut som kongelige lysekroner. De små krystallene som brukes i øredobber gir over alt et fantastisk utseende.

Krystall øredobber er perfekte for en fest eller en spesiell anledning. Stilene er mange, og du kan velge en som passer til din anledning. Det er krystaller som er store i størrelse som brukes i øredobber. Noen er små og utgjør et bestemt mønster.

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

+ 39 = 44