Topp 9 Flettet Bun Frisyrer For Langt og Kortt Hår

Boller og fletninger har eksistert siden for alltid og med tiden har alt gått gjennom forskjellige endringer og modifikasjoner. I likhet med våre byer, teknologier, ideer og til og med utsikter, har våre livsstil endret seg også. Moden og trenden vi nå idretter er alle en del av de tidligere eksisterende motene, og her inkorporerer vi de to mest ønskelige håridéene til å danne en komplett ny frisyre.

Hvordan gjøre flettet bun frisyrer:

Dagens artikkel snakker om de ulike måtene du kan bruke flett til å danne en bolle. Prøv disse nye flotte bun og braid frisyrer ideene og bringe et nytt krydder til din hverdags kjedelige frisyre.

1. Ballerina Bun:

siste Braided bun hairstyles - The Ballerina Bun

For å få denne bolleen med flettende hår ser du tilbake, børster håret og knytter det i en ponni. Før dette forlater en del lås på forsiden. Ta nå en hårstreng fra frontlåsen og en annen streng fra ponyen og begynn å binde dem i en fletning. Når du går videre med flettet ved å plukke opp mer hår fra ponnien, vil du ende opp med ballerina flettet. Slutt ponyen og pakk den rundt.

2. Blomsterflettet:

flettet bun hairstyles - The Flower Braid

For å få denne blomstflettet frisyre begynner med å ta en liten del av frontlås fra den ene siden og begynne å flette den fransk stil til du er halvveis ned gjennom midten. Mens du er på det, begynner du å flette den diagonalt slik at du kanten mot høyre fra venstre. Nå begynner du igjen å gå igjen med en annen fletning og fullføre den. Vift nå flettet og rull det inn i en blomsterkule.

Se mer: blomst flettet frisyrer

3. To flettet utseende:

flettet bun hairstyles - The Two Braided Look

Begynn med å knytte håret til en ponni. Du kan holde løse ender på forsiden til sportslåser. Når ponyen er ferdig, segmenter håret i to deler og begynner å flette dem separat. Vifta flettet riktig for å legge til volum i utseendet. Nå pakk og flett flettet i en bolle og legg til en bue for å legge til litt moro.

4. Wrapped Braid:

flettet bun hairstyles - The Wrapped Braid

Dette er et enkelt nok utseende som du kan oppnå veldig enkelt. For dette vil du kreve fire fem hårklipp. Segment håret inn i tre eller fire deler, og deretter separat begynne å flette dem. Når flettet er ferdig begynner du å rulle dem opp og klemme dem og danner dermed en bolle til slutt.

Se mer: milkmaid braid frisyrer

5. Nedre fletningen:

flettet bun hairstyles - The Lower Braid

Bare knytt håret til en høy ponni og sørg for at håret er ordentlig kremt og glatt ut. Håret og ponnyene må begge være stramme. Nå når ponyen er bundet, la det være et stykke hår fra ponnyet og deretter rulle resten i en bolle. Med den løse strengen knytter du nå en fletning og pakk den deretter opp.

6. The Triple Braid:

flettet bun hairstyles - The Triple Braid

For å få dette flettet håret, ser bun stilene ut av fransk fletning fra kronen av hodet og går helt ned til midten av hodet. Ta nå de andre trådene og knytt separate franske fletter bare ved siden av hoveddelen. Når hele tre flettingsprosessen er ferdig, rull opp resten av håret og bun det.

Se mer: spiral fransk flett

7. Mix og Match:

flettet bun hairstyles - The Mix And Match

For denne fletningen i en bun frisyre begynner med å segregere håret i to lag. Nå med det øvre laget segmenter dem inn i tre eller fire biter og flett dem alle sammen. Dette vil være et ideelt scenario nå hvis du begynner å lage en bolle av disse enkle flettene og låsene.

8. Den omvendte bunken:

flettet bun hairstyles - The Inverted Bun

For å få denne flettet bun stilen ser du hodet på hovedet og begynner å flette hodet fra nakken i nakken og oppover. Braid den fransk stil til halvveis til midten av hodet og saml resten og bind den i en bolle.

9. Sock Braid Bun:

flettet bun hairstyles - The Sock Braid Bun

Begynn med å flette frontlåsene fra de to sidene og ta dem tilbake og knytt dem i en ponni. Det neste trinnet er å knytte en sokkel og klem det fast i nedre delen av hodet.

Trinn for trinn prosessen med flettet bun frisyrer gjennom denne artikkelen vil sikkert øke din nysgjerrighet for å få dem. Prøv minst en stil over når du vil ha en annen frisyre.

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

97 − = 93