Topp 9 Bryllupsreise Steder I Tripura | Stiler på livet

Tripura, en liten nordøstlig stat, er full av fantastiske turistmål. Det er hjem til vakre innsjøer, fjell, palasser, museer, templer og klostre. Stedet er et turistnav med grønne daler og vakre fjellkjeder. Denne vakre staten er en perfekt flukt for deg og din elskede for en perfekt bryllupsreise. Her er noen av de beste bryllupsreise destinasjonene i Tripura.

Utmerket Bryllupsreise Steder I Tripura:

1. Jampui Hills:

Topp 9 Honeymoon Places In Tripura - Jampui Hills

Jampui åsene er et perfekt sted for en romantisk ferie. Reisen skal tas på vei for å nyte skjønnheten i stedet. Opplev varme kilder og den pittoreske utsikten over stedet. Jampui Hills er blant favoritt bryllupsreise steder i Tripura.

2. Lake Kamalasagar:

Topp 9 Honeymoon Places In Tripura - Lake Kamalasagar

Kamalasagar er en kunstig innsjø i Tripura. Det er et populært sted for en romantisk piknik. Det er et flott sted å slappe av og nyte naturen. En mela holdes under Navaratri, som tiltrekker seg mange turister.

3. Tripura State Museum:

bryllupsreise places in Tripura

Det ble etablert i 1970. Nå er det plassert i Ujjayanta-palasset i hjertet hvis byen. Den bevarer noen sjeldne bilder og epigrams numismatiske bevis som fremhever den strålende fortiden til Tripura og noen av de tilstøtende statene. Dette stedet kan få deg til å binde mens du utforske hver av fasinasjonene dine.

Se mer: Bryllupsreise destinasjoner i Uttaranchal

4. Matabari:

Topp 9 Honeymoon Places In Tripura - Matabari

Det gamle Tripura Sundari eller Matabari-tempelet er ganske kjent turistmål i Tripura. Med guddomens velsignelser der, kan det ikke være et bedre sted å starte ditt giftede liv.

5. Dumboor:

Topp 9 Honeymoon Places In Tripura - Dumboor

Dumboor innsjø er et must bryllupsreise reisemål i Tripura. Nyt fantastisk utsikt over åsene fra gruppen av 48 øyer. Fugletitting og båtturer gjør opplevelsen enda mer minneverdig.

6. Unakoti:

Topp 9 Honeymoon Places In Tripura - Unakoti

Utfylt med klemrock-relieffer som regnes som Lord Shiva, feirer lokalbefolkningen en unik tradisjon kjent som Shaivism, som betyr at du ber for Shiva bare. Bergskjæringene her er fantastiske, og veggmalerier med deres skjønnhet er sikkert steder å huske. Fossene legger til hele landskapet, noe som gjør det til en uforglemmelig bryllupsreise destinasjon.

Se mer: Beste Bryllupsreise Steder I Telangana

7. Kunjaban-palasset:

Topp 9 Honeymoon Places In Tripura - Kunjaban Palace

Kunjaban som er den grønne bakken på stedet, er kjent for sin pittoreske skjønnhet. Stedet er perfekt for å slappe av og rose den grønne skjønnheten, grønne hagene, frukthagen og en liten zoo. Dette palasset har vært et guddommelig vitne til Rabindranath Tagores skapninger. Det er rene og pent lagt hager inne i palasset. Oppdater tankene dine og nyt en tur rundt på stedet med partneren din. Dette er blant de flotte bryllupsreiseområdene i Tripura.

8. Malancha Niwas:

Topp 9 Honeymoon Places In Tripura - Malancha Niwas

Bungalowen ved siden av Kunjaban-palasset som ligger på en bakke var opprinnelig et "kachha-hus" der Tagore bodde under besøket i 1919. Byggingen av Puccs ble senere bygget og er nå gitt navnet Malancha Niwas. Dette er et perfekt sted å besøke og utforske mens du er på bryllupsreise.

9. Tripura Heritage Park:

Topp 9 Honeymoon Places In Tripura - Tripura Heritage Park

Er en fredelig oase over et område på ca 4 hektar land ved Kunjaban-palasset som ligger i Agartala. Den transporterer besøkende til et surrealistisk sted, og gir et glimt av flora og fauna med et tillegg av kulturen til Tripura. Parken florerer i en rekke urfolk planter og trær. Dette er et ideelt sted å gå videre og slappe av mens du er på honningens måne.

Ta en romantisk båttur gjennom innsjøen og gjør noen minner mens du gjør det. Utsikten over Mahal som vender mot innsjøen, vil gjøre det enda mer spennende for deg å. Synspunktet du får, vil kanskje til og med få hjertet til å hoppe over et slag.

Se mer: Bryllupsreise i Uttar Pradesh

De var noen av de beste bryllupsreise stedene i Tripura. Utforsk de pittoreske stedene og det frodige landskapet med din elskede. Besøk de bortgjemte stedene for den perfekte romantiske ferie og gjør bryllupsreisen enda mer spesiell. Nyt hvert øyeblikk du bruker med din partner i denne lille delstaten India. Overraskelser faktisk kommer i små pakker!

Bildekilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

6 + 2 =