Topp 9 Bryllupsreise Steder i Mumbai | Stiler på livet

På vei til din bryllupsreise i Mumbai? Nå som du valgte byen, vil du kanskje også vite hva de ideelle bryllupsreisepunktene er for dere begge å besøke og lage minner.

Mest populære Bryllupsreise Steder i Mumbai:

1. Aksa Beach, Malad:

Bryllupsreise Places in Mumbai Aksa Beach, Malad

Innenfor en rekke times kjøring fra Mumbai, kan Aksa Beach bare være det ideelle romantiske stedet for din første date som et ektepar. Den stille og bortgjemte stranden tiltrekker seg mye mindre foten, noe som gjør det til et ideelt sted for par. Den majestetiske stranden omgitt av noen private hytter og hoteller er en av de mest foretrukne bryllupsreise steder i nærheten av Mumbai.

2. Arnala Beach, Virar:

Bryllupsreise Places in Mumbai Arnala Beach, Virar

Ligger på rundt 60 km fra Mumbai, vest for Virar by, vertskap for Arnala-stranden. Stranden, også med Arnala Fort i nærheten, har flere hvilehus og feriested rundt det. Hvis du trenger å komme vekk fra kaoset i det daglige arbeidslivet med partneren din, vil den vakre naturen til dette stedet gi deg den pause du fortjener, og er en av de mest ettertraktede bryllupsreise destinasjonene i nærheten av Mumbai.

3. Chota Kashmir, Goregaon:

Bryllupsreise Places in Mumbai Chota Kashmir, Goregaon

Beliggende på rundt 30 km nord for byen Mumbai, er Chota Kashmir bra, som navnet antyder en mini Kashmir. Det frodige grønt, radbåter, fargerikhet brakt ut av blomstene, etc. gi det navnet. Det er også det eneste stedet i Mumbai hvor du kan nyte en båttur og være kaptein på din padle eller robåter. I utgangspunktet utviklet for å skyte sanger og scener med Kashmir-bakgrunnen, er dette stedet nå en buzz for par. Mini Kashmir gjør det definitivt til listen over bryllupsreise steder i nærheten av Mumbai.

Se mer: Bryllupsreise reisemål i Kullu Manali

4. Bhandardara:

Bryllupsreise Places in Mumbai Bhandardara

Det frodige grøntområdet og de utrolig imponerende fossefallene er det som gjør Bhandardara. Lukk øynene dine og velg dette stedet og beundre det vakre. De to av dere er sikre på å ha en rolig og fredelig tid uten forstyrrelser, hva som helst annet enn fuglens kvirring og lyden av vann som rammer klippene. Det er utvilsomt den beste bryllupsreisen destinasjonen i nærheten av Mumbai.

5. Lonavala:

Bryllupsreise Places in Mumbai Lonavala

Grotter, innsjøer og dammer sammen med naturen du kan finne likt en mini Irland, er Lonavala en av de bemerkelsesverdige bryllupsreise destinasjonene i Mumbai. Ligger på Sahyadri-området som ligner på Bhandardara, er Lonavala en fangst for de naturelske parene. Hvis du er en av de parene som liker en trek, er du inne for en godbit.

6. Lavasa:

Bryllupsreise Places in Mumbai Lavasa

Nå kan ingenting bli bedre enn Lavasa, hvis du er et par som graver trafikk. Denne bakken stasjonen tilbyr skyer til deg som en del av sine grunnleggende funksjoner. Gear opp og ri på, og du kan bare ende opp med å ha den beste tiden noensinne i en av de beste bryllupsreise stedene i Mumbai.

Se mer: Beste bryllupsreise steder i nærheten av Bangalore

7. Matheran:

bryllupsreise places in mumbai

I Mumbai, likevel vekk fra hele verden. Matheran er bare en av de fantastiske stedene å være på for en titt på soloppgangen eller solnedgangen.

8. Khandala:

Bryllupsreise Places in Mumbai Khandala

Mist, daler og grønt rundt deg gjør det til den beste bryllupsreisen i nærheten av Mumbai.

9. Silvassa:

Bryllupsreise Places in Mumbai Silvassa

Et snev av portugisisk epoke, eksotiske hoteller og vestlige Ghats. Nå kan denne kombinasjonen bli bedre? En av de minst utforskede romantiske stedene i byen vil gi deg den hyggelighet du trenger.

Se mer: Bryllupsreise Steder I Darjeeling

Nå føler du noen form for nødvendighet for å komme ut av landet for en bryllupsreise når du kan ha en rett i byen Mumbai? Vær trygg på at ingen av disse stedene kommer til å skuffe deg. Så gå videre og lag noen planer.

Leave A Comment

7 + 2 =