Topp 9 Bryllupsreise Steder i Karnataka | Stiler på livet

Karnataka, den sørlige delstaten India, er en perfekt bryllupsreise destinasjon for par bare på grunn av mangfoldet det gir. Man kan velge å nyte i byens travelhet, eller velge å gå til de fredelige bakken stasjonene. Valgene er mange, og noen av de beste stedene å besøke med din spesielle har blitt samlet her.

Beste bryllupsreise steder i Karnataka:

1. Bangalore:

bryllupsreise places in karnataka

Berømt som Silicon Valley of India, på grunn av den pulserende IT-bransjen der, er Bangalore også berømt for sin rike kulturarv. Denne unike blanding av moderne og gammel gjør det til et perfekt bryllupsreise i Karnataka. Templer, palasser, innsjøer og forte pryder byen Bangalore, som er behagelig for turisters øyne.

2. Mysore:

bryllupsreise-steder-i-karnataka_mysore

Mysore er mest kjent for sin rike historie. Også den kulturelle hovedstaden i Karnataka, den er kjent for sine mange templer, palasser, forter og gamle kirker. Det er også en velsignelse for par som elsker indisk kunsthåndverk og kunst. Tipu Sultan Palace er et must besøk mens du besøker Mysore.

3. Mangalore:

bryllupsreise-steder-i-karnataka_mangalore

Ligger mellom Arabiahavet og Vest-Ghats, er Mangalore en av de reneste byene i India. Byen er kjent som en bryllupsreise i Karnataka for sine uberørte strender og fantastiske åser. De forskjellige gamle monumentene gjenspeiler også den rike kulturen som byen har.

Se mer: Beste Bryllupsreise Steder I Maharashtra

4. Hampi:

bryllupsreise-steder-i-karnataka_hubli-Dharwad

Hampi er en godbit for historiens aficionados, en av de viktigste historiske stedene i verden. Byen ligger nær bredden av Tungabhadra-elven, og har flotte bygninger som skildrer den omfattende kunstneriske kunnskapen til Vijaynagar-herskerne. Dens intrikate utskjæringer og ulike templer gjør dette til en berømt turistattraksjon.

5. Coorg:

bryllupsreise-steder-i-karnataka_coorg

Skottland i India, Coorg er kjent for sin overflod av naturlig skjønnhet. Den oransje frukthagen, de buddhistiske klostrene, den søte lukten av kaffe som fyller luften og det frodige grøntområdet gjør det til en av de beste stedene for en koselig bryllupsreise i Karnataka.

6. Bijapur:

bryllupsreise-steder-i-karnataka_bijapur

Bijapur er verdensberømt for sine ulike historiske monumenter og fort. Det er mange templer bygget av de deccan herskerne også. Byen gir noen av de beste eksemplene på muslimsk arkitektur og er et av de må besøke på bryllupsreise, bare for å få følelsen av den rike kulturarven på stedet.

Se mer: Bryllupsreise reisemål i Madhya Pradesh

7. Hubli-Dharwad:

bryllupsreise-steder-i-karnataka_hubli-Dharwad

Disse tvillingbyene er berømte for shopping mens du er på bryllupsreise i Karnataka med din partner. Hubli, også kjent som liten Mumbai, og Dharwad, har forskjellige templer, innsjøer og hager som er et must besøk. De ulike kunst og håndverk, og den travle markedsplassen, vil gjøre at du vil bruke mer og mer tid her!

8. Badami:

bryllupsreise-steder-i-karnataka_badami

Badami er mest kjent for sine klippeskulpturer og vakre monumenter. Det ligger i en kløft over Agastya-sjøen og er et fantastisk sted å besøke.

9. Gulbarga:

bryllupsreise-steder-i-karnataka_gulbarga

Gulbarga er hovedsakelig kjent for sin overflod av templer og muslimsk arkitektur. Bortsett fra de historiske stedene, er det lokale kjøkkenet deilig og par bør prøve hele menyen under oppholdet i denne vakre byen.

Se mer: Bryllupsreise i Tamilnadu

Karnataka handler hovedsakelig om den rike kulturarven i vårt land. Så alle historien besatte par - Bestill billetter og besøk Karnataka nå!

Leave A Comment

53 − = 51