Topp 9 Bryllupsreise Steder I Hyderabad | Stiler på livet

Hyderabad er den velkjente hovedstaden i den sørlige byen Telangana og hovedstaden i Andhra Pradesh. Det er en by dekket i frodig grønt og rik arv som strekker seg over et stort område av landet. Denne fyrstelige staten som strekker seg tilbake til Nizamene i Mughal Empire, er rik på både flora og fauna, noe som gjør det til et ideelt turist- og bryllupsreise for folk fra hele India. Med sine store strekninger av land som tillater flere nasjonalparker, er vannveier og fornøyelsesparker Hyderabad verdt besøket.

Beste bryllupsreise steder i Hyderabad:

1. Golconda:

Topp 9 Bryllupsreise Steder I Hyderabad | Stiler på livet

Å omfavne Hyderabads skjønnhet er ikke noe bedre sted å være enn Golconda eller Golla konda som det er bedre kjent. Det er det perfekte stedet å besøke først på bryllupsreise, da det hjelper deg med å forstå historien til den vakre byen Hyderabad sammen med en fantastisk utsikt fra toppen av monumentet selv. Ligger 11 km vest for Hyderabad Golconda er det perfekte stedet for bryllupsreise steder i Hyderabad.

2. Hussain Sagar:

bryllupsreise places in hyderabad

Hussain Sagar er en innsjø i Hyderabad bygget av den store Hazrat Hussain Shahi Wali i år 1562. Den gir en spektakulær utsikt over månens kosmiske triangel, Jupiter og Venus, som er et glimrende sted å være for alle elskere. Det vakre aspektet av miljøet og det frodige landskapet gjør det til et perfekt bryllupsreise i Hyderabad gjennom hele året.

3. Ramoji Film City:

Bryllupsreise Places In Hyderabad - Ramoji Film City

The 2000 acre filmby i Hyderabad regnes som den største integrerte filmbyen i verden, og er det perfekte stedet for filmelskere fra hele. Det er et must se på Hyderabad reiseruten og er det perfekte stedet hvis du og din nygifte liker filmer sammen. Det er et stort område av land omgitt av alle utvalg av kino, noe som gjør det til en morsom og hyggelig dag med mye å gjøre. Tilgjengeligheten av guider gjør jobben mye enklere, noe som gjør det til en av de beste bryllupsreiseene i nærheten av Hyderabad.

Se mer: Bryllupsreise Steder i nærheten av Mumbai

4. Chowmahalla Palace:

Bryllupsreise Places In Hyderabad - Chowmahalla Palace

Dette palasset til Nizams of Hyderabad er et vakkert og frodig område av land skapt av Asaf Jahi-dynastiet. Dette store palasset var stolen til kraften til de store Nizamene mens de hersket over staten. Grunnene som er restaurert av Andhra Pradesh-regjeringen, er nå et must se turiststed og kan være en flott romantisk beliggenhet for unge elskere. Hagene etterfulgt av flotte utsikter langs palasset er et perfekt sted for et bryllupsreisepar og er et av de mest utsøkte reisemålene i nærheten av Hyderabad.

5. Falaknuma Palace:

Bryllupsreise Places In Hyderabad - Falaknuma Palace

Taj falaknuma-palasset er det perfekte stedet igjen for noen bryllupsreise, hvis du vil bruke litt ekstra for å ha en flott og minneverdig opplevelse. Plysj og elegante rom i en 1800-talls bakteppe av et palass etterfulgt av utmerket gourmetmat og et strålende basseng og spa er alt du trenger for å få dere til å føle deg bortskjemt i denne fantastiske oppsettet, noe som gjør det til en av de beste bryllupsreiseene i nærheten av Hyderabad.

6. Lumbini Park:

Bryllupsreise Places In Hyderabad - Lumbini Park

Lumbini er en liten offentlig park like ved hussain sagar som dekker ca 7,5 hektar med land dekket av frodig grønt og har en flott utsikt over Buddha-statuen som er en ikonisk arv av den fantastiske byen Hyderabad.

Se mer: Bryllupsreise i Bangalore

7. Snøverden:

Bryllupsreise Places In Hyderabad - Snow World

For å nyte en dag ute med din elskede, besøk et utsøkt snøverden som er en fornøyelsespark i Hyderabad. Ved siden av Hussain Lake strekker den seg for ca 2 dekar.

8. Kasu Brahmananda Reddy nasjonalpark:

Bryllupsreise Places In Hyderabad - Kasu Brahmananda Reddy National Park

En av de mange flotte og mangfoldige nasjonalparkene i Hyderabad, er dette området av land et flott sted å gå på safari med din elskede hvis du liker eventyr og dyreliv.

9. Mrugavani nasjonalpark:

Bryllupsreise Places In Hyderabad - Mrugavani National Park

Den andre flotte nasjonalparken i Hyderabad, Mrugavani, er fylt med en rekke spredte flora og fauna, noe som igjen gjør det til en flott bryllupsreise, hvis du liker litt eventyr.

Se mer: Darjeeling Bryllupsreise Steder

Denne artikkelen snakker om Hyderabad som en flott bryllupsreise destinasjon factoring i alle de flotte stedene å se når du besøker byen. Med en rekke utsøkte steder å velge mellom, vil du sikkert bli bortskjemt for valg.

Leave A Comment

55 − 52 =