Topp 9 Bryllup frisyrer med Bangs | Stiler på livet

Bryllup frisyrer med Bangs er det beste det kan være. De er enkle og sofistikerte og ser bra ut på nesten alle slags hår. Brude frisyrer med smekker ser fantastisk ut med krøller, bølger, tilbehør, etc. Nylig har de fått en massiv anerkjennelse og er for tiden blitt slitt av noen av verdens førsteklasses kjendiser.

1. Flettet sol:

Bryllup Hairstyles with Bangs1

Flettet sol er en av de vakreste bryllupshårene noensinne. Her virker den fremre delen av hår som en frynse og resten av den forblir flettet oppover. Denne sassy frisyren kan gjøres middels lengde så vel som lange hår. Kvinner med lange og ovale ansikter vil rocke dette utseendet.

2. Hestehale:

Bryllup Hairstyles with Bangs2

Dette er ikke en vanlig hestehale. Her har håret en frynse på forsiden og resten av rester er bundet som en hestehale. Det ser ut som fet og passer for alle ansiktsformer. Jo lenger håret er, desto vakrere blir hestehale.

3. Bouffants:

Bryllup Hairstyles with Bangs3

Denne vintage frisyren kommer med praktfulle smal på forsiden og lar resten av håret forbli flettet. Langt til middels langt hår kan styles på denne måten. Det vil skildre deg lekfull natur og samle oppmerksomhet.

4. Floral Crown:

Bryllup Hairstyles with Bangs4

Denne kongelige brudekjolen er en show-stopper. I denne frisyren etablerer håret en frynse foran og resten av den er festet riktig og festet med en blomsterkrone (kunstig blomst eller vedlegg kan også brukes). Middels størrelse hår anbefales av stylister som håret skal se enkelt og ikke for langt.

Se mer: Layered frisyrer med Bangs

5. Pannebånd:

Bryllup Hairstyles with Bangs5

Denne klassiske brudekjolen er en i en million. Den leveres med en fasjonabel updo og en frontkant. Det vil definere deg og håret ditt. Håret er veldig godt strukturert og ser naturlig ut. Moderne bruder elsker denne frisyren og bruker implementere sine egne design for å gjøre det litt mer tiltalende.

6. Banging Beehive:

Bryllup Hairstyles with Bangs6

Det er en gammeldags frisyre og ser ut som et bikube. Kvinner på 60-tallet pleide å style håret på denne måten. Stylists med sin moderne touch har brakt frem en av de mest fantastiske bryllupshårene. Håret har en vakker og delikat frynse på forsiden som legger seg over pannen, som er hovedattraksjonen til denne frisyren.

Se mer: Bob Haircut Med Bangs

7. Fishtail Plait:

Bryllup Hairstyles with Bangs7

Fishtail flettet er en kul frisyre som ser enda bedre ut hvis det gjøres på et langt hår. En sofistikert frynse er etablert som svinger over pannen. Slutten av håret er bundet for å danne den perfekte fiskestikken. Glatt hår anbefales for dette utseendet, det vil være mange problemer med tykt hår.

8. Lav bun med Updo og hestehale:

Bryllup Hairstyles with Bangs8

Denne frisyren har mer enn en updo og en unik hestehale. Det meste av håret tar form av en bolle, men er fortsatt lavt. Her er håret skreddersydd for å se ut som pannebånd. Hvis håret er festet med matchende tilbehør, vil det se bra ut.

Se mer: Front Bangs Frisyre

9. Backcomb Hestehale:

Bryllup Hairstyles with Bangs9

Backcomb hestehale er en søt og søt hårklipp. Forsiden av håret svinger til øyenbrynnivået. På ryggen, håret er blåst tørt og børstet effektivt for å danne den perfekte hestehale uten unødvendige vendinger.

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

+ 53 = 56