Topp 9 Bronzers For Fair Skin | Stiler på livet

Solbrent effekt er mulig med sminklys. Dette kommer ofte i svært høye priser. Disse kan variere fra 200 INR til 1500 INR eller mer, avhengig av produktets merke og kvalitet. Noen merker selger også mange forskjellige typer nyanser slik at folk kan bruke disse som kravet eller mengden av fremhevende effekt som kreves for bruk for natt eller andre shoppingdager.

bronzer for fair skin

Bronzers For Fair Skin:

Nedenfor er de 9 beste bronzerne for rettferdig hud som følger.

1. MAC Bronzing Pulver:

MAC Bronzing Powder

Dette er et veldig populært og high end merke. Dette er også ganske høyt priset og ikke lett rimelig. Men dette er ganske bra når det gjelder å bruke svært lite beløp for daglig bruk. Dette er også riktig slitt for folk med rettferdig hudfarge. Dette priset til ca 1500 INR fra butikkene som selger dette merket og produktene.

2. Olivia Pannekake Vanntett Kompaktpulver:

Olivia Pancake Waterproof Compact Powder

Dette er et svært rimelig produkt som kommer for kun 100 INR. Dette kan være ganske bra for vanlig slitasje. Dette er derfor populært blant tenåringer som liker å eksperimentere med utseende. Det er den beste bronzer for rettferdig hud.

3. Leger Formel Phy1267:

leger Formula Phy1267

Dette er ganske populært blant mange kvinner. Dette kan brukes til konturering og også markere. Dette er priset til ca 1500 INR. Dette kan kjøpes fra de fleste butikkene. Dette er den gode bronzer for god hud.

4. Star Cosmetics Bronzer Compact:

Stjerne Cosmetics Bronzer Compact

Dette er ganske rimelig utvalg for mange kvinner og også tenåringer. Dette koster ca 200 INR inkludert relevante kostnader. Dette kan kjøpes fra de fleste butikkene som selger dette merket. Dette er også populært blant tenåringer og college jenter som liker å eksperimentere med farger. Det er en av de beste bronzerne for rettferdig hud.

Se mer: Beste ansiktsvask for god hud

5. Star Cosmetics Pigments:

Stjerne Cosmetics pigments

Dette er et veldig populært og rimelig utvalg. Dette kommer i en 4 grams flaske. Dette kan bli priset fra 240 INR til mer avhengig av utsalgsstedet, inkludert relevante kostnader. Dette er løse pigmenter som kan brukes med en pensel. Dette er ganske lommevennlig og kan passe til de fleste hudfargene.

6. Nyx Bronzer Powder Dark:

Nyx Bronzer Powder Dark

Dette kommer i forskjellige nyanser. Den mest populære skyggen er dette som er mørkt. Mørket er for de som ønsker å bruke et mye mørkere høydepunkt. Dette er for en ekstrem mørkere effekt for konturering. Dette er ganske kostbart for 1500 INR til 2000 INR fra utsalgssteder. Men kvaliteten hvis den er veldig høy og kan brukes lett fordi en person trenger svært lite for å skape effekter. Dette er en av de beste bronzers for god hud.

Se mer: Best Skin Whitening Products

7. Maybelline mai 6002:

Maybelline May6002

Dette er et veldig kostbart produkt. Dette koster ca 600 INR Inkludert relevante kostnader fra butikkene. Dette er en nylig lansert. Dette er spesielt formulert som kan gi et veldig skinnende utseende. Dette kan brukes hvor som helst ansikt og kroppsdeler. Det er en god bronzer for god hud.

8. Natio Pressed Powder Sunswept:

Natio Pressed Powder Sunswept

Dette er priset til 1196 INR. Dette er et veldig kostbart produkt som kan gi svært naturlig solrørt utseende for å gi et naturlig solbrent utseende. Dette kan være ganske gunstig på grunn av mineralene som er tilstede i dette, slik det er gjort krav på av selskapet. Dette er også godt for vanlig slitasje og er mindre skadelig enn mange andre merker som ikke har mineraler. Dette er også svært egnet for aldrende hud.

Se mer: Fairness Cream For Dry Skin

9. Nyx Body Bronzer For Fair Skin:

Nyx body bronzer

Dette er et pulverbasert produkt som kan brukes til glatt overflate med mørkereffekt. Dette kan brukes når huden trenger litt foryngelse. Dette lunder og renser også med en gull undertone effekt. Dette er ganske kostbart og er omtrent priset til 600 INR fra anerkjente butikker. Dette er den beste bronzer for rettferdig hud.

Bildekilde: Shutterstock, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

81 − = 78