Topp 9 Braid frisyrer for menn | Stiler på livet

Det er ulike typer flettet afrikansk utseende som en person kan sport. Disse er gjort fra anerkjente parlors, eller en person kan ta noen hjelpende hender fra folk som vet hvordan de kan gjøre disse. Disse kan gjøres med krem, og ofte blir det brukt varme for å gjøre strengene bølgete og da blir de laget. Disse er ganske fasjonable, men samtidig krever disse vedlikehold.

Flette Hairstyles for Men

Disse bør rengjøres ordentlig med dype rengjøringsmidler. I dag er det mange kjendiser som sporter disse, og også disse kan brukes med alle slags funky get-ups og annet tilbehør. Hvis en person vil da kan pony gjøres for å gjøre dette formelt.

Braid frisyrer for menn:

Nedenfor er de øverste 9 typene braid frisyrer for menn som en person bør definitivt prøve ut.

1. asymmetrisk mote fletninger:

asymmetrisk fashion braids

Disse er gjort på frizzy teksturer som vanligvis er vanskelige å håndtere, og derfor er disse satt til lengden på strengene til tipsene.

2. Fasjonable tynn fletninger:

fasjonable thin braids

Dette er en fasjonabel og veldig funky type utseende. Disse kan være sport ganske enkelt med noen form for funky out passer. Disse blir ofte gjort med kremer og andre sprøyter. Hvis en person vil da kan de idrett disse for fester. Bunen på baksiden gjør dette mer formell, noe som også minimerer det rotete utseendet.

3. Seksjon tykk pony:

ledd~~POS=TRUNC thick pony

Dette er et blikk hvor tauene av seksjoner har blitt forskjøvet til forsiden, og også en tykk pony på baksiden gjør dette ser formelt ut. Dette er funky og kan også sportes med andre uformelle og jevne formelle t-skjorter eller utpasser.

Se mer: Frisyrer til menn med store forhuller

4. Midlertidige middellange lås:

Midlertidig medium length locks

Edgy kutt er veldig populære. Disse er midlertidig seksjonering gjort med varme og andre produkter. Disse er bra for idrett av og til. En person kan gjøre dette når han går ut for festing og også for formell slitasje. Berømte salonger kan tilby styling som disse.

Se mer: Virtuelle frisyrer for menn

5. mønstrede rader med lang lengde:

mønstret rows with long length

Dette er en annen trendy ting som folk med lang lengde kan sport. Disse kan gjøres i en rygg pony for å gjøre dette ser tilfeldig.

6. Afrikanske tau:

afrikansk ropes

Asymmetriske frynser kan gjøres til en se som vist ovenfor i bildet. Disse er gode for fester og funky night outs.

Se mer: Middels lengde frisyrer for menn

7. Ombre Hair Look:

ombre hair look

Dette er et bakpony-utseende med noe mønster på toppdelen. Disse er ganske funky og mange tenåringsgutter liker å ha på seg. Folk som liker å se sportsrap, ser de som disse. Disse er ofte sported av skole eller college goers som har uhåndterlig tekstur. Tips eller en viss del av lengden kan gis farger som vist på bildet ovenfor.

8. Delemønster med lang lengde:

ledd~~POS=TRUNC pattern with long length

Dette er et blikk som er veldig populært blant kjendiser. Mange kjendiser liker å sporte disse typer utseende hvis de liker å holde seg i trenden. Disse kan gjøres med bobby pins og kan også gjøres av profesjonelle salonger som spesialiserer seg på disse. Disse kan gjøres med varme og kan derfor vare til neste vask. Disse kan gjøres for å skape et formelt utseende og kan også sammen med noen funky disco out passer.

Se mer: Beste frisyrer for menn

9. Trendy Flettet Langhår:

trendy braided long hairs

Dette er et blikk som kan gjøres hvis en person har svært lange seksjoner. Disse er ganske populære for folk som liker rap-trender. Disse kan også gjøres av folk som liker å gå på diskotek eller bruke funky tilbehør som øredobber eller armbånd.

Bildekilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 og 9.

Leave A Comment

22 − = 19