Topp 9 benstrekning Øvelser | Stiler på livet

Rett fra profesjonelle idrettsutøvere til treningsøkter, vil man finne at det er noen vanlige oppvarmingsøvelser som skal utføres rett før du drar ut for treningen eller løpingen. Ut av disse oppvarmingsøvelsene inkluderer benstrekning som er en form for trening hvor musklene dine som ellers stivner på en daglig kurs har en sjanse til å frigjøre spenningen i dem.

Som et resultat blir kroppen din mer elastisk og fleksibel, og bremser en bane til en skade mindre treningsøkt. Det samme gjelder også yoga-pasienter. Denne lille oppvarmingsøkten er derfor viktig, og her er illustrert noen av benstrekningsøvelsene for at du skal ta en cue fra.

Grunnleggende strekk:

Det første grunnleggende skrittet til benstrekning er enkelt. Stå med beina fra hverandre, men justert og ryggraden rett. Mens underkroppen fortsatt holder seg til tåen med motsatt hånd. Dette vil skape en liten fremadvendt vridning som også kan være en kur mot underkroppen eller bakpinen. Hold beina rett og fra hverandre slik at tåen rører litt vanskelig. Med tiden vil du lette inn i den.

Side Squats:

Side squats

En annen måte å frigjøre fettvevene dine og styrke dine rustne muskler er sideklubben som nesten ligner på de vanlige knebøyene, og kan virke lett først, men ved implementering vil du legge merke til at det er litt vanskelig enn du forestiller deg. Årsaken er selvsagt mangel på praksis som letter seg med tiden. stå rett med en oppreist ryggrad og med ett ben strekt ut bredt og bortsett fra torso gjør en side squat hvor din kroppsvekt vil hvile på en av dine lemmer. Den andre er strukket ut så bredt som mulig. Hold et øyeblikk før du slapper av og gjenta det samme med det andre benet.

Toe Crunches:

Tå crunches

For tå crunches må man også bruke magesmellene og midjestyrken. Ved å bruke en flat overflate legger du deg på ryggen og løfter begge lemmer opp i luften og holder den helt rett. Nå løft med din hånd din tidligere del av ved hjelp av magesmellene og prøv å nå den strakte tåen. Dette er en effektiv øvelse i herding av ryggsmerter og frigjøring av stive benmuskler og skulderledd også.

Se mer: Hvordan redusere fett fra hofter og lår

Revolved Head:

dreide head

Dette er en form for en yoga pose pådratt av samme grunn som vi har hatt å gjøre med, benstrekning. Dette fokuserer ikke bare på beina og underkroppen, men gjør også en grundig øvelse av hele kroppen din. Sitt kryss legget på gulvet og strekk det ene benet sidelengs. Med den andre som er krysset og opprettholder stillingen med en hånd, strekker du ut og tar tåen. Nå med den motsatte hånden som kastes over hodet ditt, prøver du å nå til tåen også. Du vil umiddelbart føle at musklene dine strekker seg ettersom en svak stinging kan oppstå. Dette lettes med tiden.

Warrior Pose:

kriger pose

Krigeren er nesten den samme som sideklubber. Personen trenger å justere kroppen sin på en måte som ligner en kriger klar for en bue og pilekamp. For dette står sidelengs og strekker ryggen din helt til baksiden. Med forbenet strekker du seg ut og bøyer deg ned fra knær som hviler på kroppen din da. Gjør det samme med hendene ut strukket en i fronten og den andre på baksiden. Hold på pose en stund og slipp ut og gjør det samme med det andre benet.

Stående Quadriceps:

stående quadriceps

For dette må du ha flate overflater en horisontal en vertikal. For eksempel en stol og en vegg, eller to stoler. Stå rett og hvile hendene dine på stolen eller veggen løft opp en av føttene og klam stolen på toppen med tåen. Mens tåen hviler på toppen av stolen, strekker du nedre ryggen, og som du gjør dine benmuskler, inkludert dine bakre fettproblemer vil bli håndtert. Med tiden løsner støtten.

Se mer: Aerobic trening for å redusere mage

Wall Hamstrings:

vegg hamstrings

Dette er en enkel og morsom øvelse for en treningsøkt i hjemmet der alt du trenger er en flat vegg, og du er god å gå. stå tommer vekk fra veggen og legg deg rett foran veggen slik at du danner en vinkelrett på veggen. Nå kanten nær til veggen og løft opp nedre rygg og plasser lemmen på linje med veggen. Hold armene strukket slik at du føler at strekket fungerer i hele kroppen din. Mens du opprettholder den posisjonen, prøv noen ankelsvinger hvis du kan.

Butterflies:

Butterflies

Butterfly er også en effektiv øvelse for å jobbe de pounds rett utenfor dine indre lår. Dette inkluderer personen som sitter med beina hans, kryss legget, men vekk fra kroppen slik at foten berører hverandre. Bruk nå hendene dine til å holde føttene på hverandre sammen som du bøyer fremover og om mulig prøver å klappe på låret som en fuglens vinge. Dette kan virke morsomt, men er en effektiv øvelse.

King Dancer:

Konge dancer

For denne øvelsen står rett og deretter med ryggraden rett framover. Du kan bruke en vegg som støtte for balanse. Løft nå en av dine lemmer høyt opp og krølle den slik at den danner en U-form. med ryggen din nå parallelt med gulvet med den andre hånden, nå ut og ta tak i tåen og opprettholde stillingen til en liten stund til du slipper ut og repeterer.

Bildekilde: Shutterstock, 1, 2, 3, 5, 6, 7 og 8

Leave A Comment

34 + = 38