Topp 9 Bengal Cotton Sarees | Stiler på livet

Et enkelt plagg når det pakkes rundt kroppen danner et plagg som vi betrakter som saree. Lang tilbake i dagene med tidlig uavhengighet eller til og med før det ble sareen nasjonalt plagg for kvinner i India sammen med lehengas. Inntil i hver dato har saree holdt sin relevans som nasjonalt slitasje til India, og til denne dato har sarees funnet sin vei i hver tradisjonell feiring. Det er nå mange forskjeller når det kommer til en saree. Stoffet er annerledes, mønsteret er annerledes, og det er slitestilen. I dag i denne artikkelen diskuterer vi om bengalske sarees og deres skjønnhet.

1. svart og rosa bomull:

bengal cotton sarees

Basen farge for saree er i en mørk midnatt svart med en myk sateng finish. Mens kroppens farge har svak fløyelaktig berøring, har den brede grensen av sareen en Georgette svart. Langs grensens linjer er en liten stripe av bubblegum rosa etterfulgt av en annen stripe av gylden kunstverk. For resten av kroppen er det rosa blomsterverk.

2. Peach Delight:

sarees 2

Mens noen bengalske sanger snakker om utro og høyt morsomme farger, snakker de andre om de fineste nyanser som er innarbeidet for å danne en vakker nyanse for sareen som ikke er for høy og heller ikke dyster. En slik farge er denne perfekte fersken som har en gylden bred kantlinje. De to myke fargene smelter sammen perfekt og det detaljerte mønsteret i en edru svak rød accentuerer sareen.

3. det morsomme utseendet:

sarees 3

Akkurat som den siste sareen hadde en myk farge, denne gangen hadde denne sareen det beste av nyanser som var inkludert i den. Basen på sareen har en lys himmelblå nyanse med en vakker rød kantlinje. Den andre delen av sareen, den grunnleggende utformingen av pallu er laget av sporadiske striper eller rød, gul og blå, noe som gjør dette til et vakkert valg for en rolig kveldssare.

4.The Puja Look:

sarees 4

Puja for oss er en slags religiøs feiring hvor du kan kle seg høyest og streife rundt i gatene med vennene dine som kjører i pujaets festlige stemning, eller du kan kle deg til den bareste, men likevel opprettholde din eleganse hele tiden . Det perfekte utseendet for en slik tid er denne sareen i hvitt med en svart øvre kantlinje og for resten er det en søt rød.

5. Bengal Dhakai Jamdani:

sarees 5

Jamdani Dhakai er en av de beste slags bomullssarene som Bengal talent kan tilby sine beundrere. Gjennom hele lengden av sareen, stoffet sportsblomstert kunstverk av bøter og blomster i hvitt og blått. Den øvre delen av sareen har en myk mauveblå med den nedre delen som har en kjedelig hvit.

Se mer:  Cotton Handloom Sarees

6. Talenten vist:

sarees 6

Det er ofte vanlig at bengalske sareer skal idrett de essensielle ferdighetene og kulturen knyttet til bengal og hennes etnisitet, dette sareet er et høyt eksempel. Langs sareens grenser er det et vakkert skrivemønster mens resten av sareen ser myk, men fylt med farger av blå og hvit.

7.The Half Bengal Saree:

sarees 7

Denne vakre sareen i kanarisk gul og pophvit gjør et herlig tillegg til samlingen din der denne ekte bengalsk bomull i halvdelen kan sportes på en solrik dag ute. Saree sportsmelken hvit på ned og en chic gul foran.

Se mer: Saree Silk Cotton

8. Kajagori-utskrift:

sarees 8

Kajagori-utskrift er referert til som en av de flotte trykte stoffene som brukes til å lage disse bomullssarene. Denne utskriften er laget av de enkleste elementene og samtidig skrik av en edru morsom. Grensen er rød og oransje mens kroppen er hvit og mønstret.

9. Den elegante utseendet:

Elegant Look Saree 9

Denne sareen ser helt nydelig ut i ren, men solid farge hvor sareeens base eller kropp er i svart og hvitt, med grensen er lys rød og gylden sammen med den svarte.

Se mer: Bomull Kanchipuram Sarees

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

8 + 2 =