Topp 9 Beautiful Red Carpet frisyrer | Stiler på livet

Rødt teppe er et av de beste stedene for å få en realitetskontroll av kjendisens frisyrer, i tillegg til å finne dagens stil, mote og tilbehørstrend. Og ikke å glemme ut av verden frisyrer som noen av kjendiser sporten, det er synd at folk ikke forsøker å få disse ferdighetene.

rød carpet hairstyles

Nyeste og attraktive Red Carpet frisyrer med bilder:

Så her er en liste over noen av de nydelige damene i vår bransje som ikke klarer å woo oss med sine flotte frisyrer, bare for deg. Hva venter du på? Få en festinvitasjon, nå!

1. Jessica Alba- Side Braid Bun:

en

Den greske haircut av side fletninger har vært virkelig en mest elsket på Celebrity rød teppe. Uansett for å tynne det til feilfrihet, Jessica Alba boller det opp litt lavt som om det var etset og ikke rullet. Det forbedrer hele utseendet hennes og gir henne et flott gratulerer når hun går ned i Røde Teppet.

2. Michelle Williams-Pixie Cut:

to

Michelle Williams, beste skuespillerinne nominert for sin del i "My Week with Marilyn", kom til 84. Academy Awards i Hollywood, California, 26. februar 2012, og ser så fantastisk ut som hennes rolle i filmen. Michelle slo seg på ultra-kort lilla hår med et strålende rødt antrekk. The Pixie Cut er for tiden ekstremt populær, alt takket være Hollywood-kjendiser som Victoria Beckham og Emma Watson.

Se mer: Chic Bun Frisyrer

3. Angelina Jolie- Trekk tilbake:

Angelina Jolie Pull Back

Mens vridning og rulling er eviggrønne hårdoser i mottakerens forskjellige strukturer, bestemte Angelina Jolie seg for å bare trekke sine frittstående tråder tilbake og kutte den på en rotete måte. Shabbiness er den virkelige appellen av hele denne utseendet som det ser smart ut og strømmer med delikate vendinger som ser ut som ripples av vann. Alle elsker denne Jolie twist.

4. Vanessa Hudgen-Boy Cut:

fire

Hennes vintage frisør Hollywood-hårklipp er ikke langt borte i løpet av store navnes hårklipp. Denne vintage hår styling er konstant kjent for å legge til fabelaktighet til noe antrekk, noe som gir et fantastisk kjendis sentralt utseende. Vanessa Hudgens neste dør ser i "High School Musical" på ingen måte forberedt oss på dette fantastiske utseendet med sine fremhevede kinnben og bølget svart hår.

Se mer: Messy Curly Hairstyles

5. Taylor Swift-Side Pull Curls:

Taylor Swift Side Pull Curls

Når du ikke er i humør for å besøke en salong eller få en skjønnhetspleie, kan du utvilsomt se ditt forbløffende beste med denne grunnleggende, men rike, røde løperen. Taylor Swift viser deg hvordan. Holde din side skille som sentrum, ta alt håret mot den ene siden for å falle uhindret. Gi en god børsting i ikke mindre enn 15 minutter og deretter krølle dem opp med varme ruller. Innen 30 minutter kan du få den utrolige sidekrysskransen.

6. Milla Jovovich-enkel Bob:

seks

Kjendisartisten Milla Jovovich kommer til den 84. Academy Awards i Hollywood, California, 26. februar 2012 i en fantastisk hvite kjole, og den ut av verdens bob kutt som sitter perfekt på kronen sin. Hennes rettferdige bob med en sidekant og krøller samarbeidet med den strålende røde leppestiften, hjelper oss med å huske dagene som er gått.

Se mer: Kinesiske frisyrer for barn

7. Jennifer Lopez - høy heve bun:

sju

I tilfelle at du trodde det eneste stedet du ville gjenkjenne, er dette hårklippet på en fest, da var du virkelig feil. Kjent som dameens stolthetskonstruksjon, fremhever den høye høyden bunken en dames skarpe utseende og form. Hun kan ikke bli delegert, men det smakfulle utseendet har det fargerikt når det er merket riktig. Jennifer Lopez vet hennes ting.

Se mer: Frisyrer til jenter med bilder

8. Cameron Diaz-Slank Short Hairdo:

Cameron Diaz Sleek Short hairdo

Vi kan ikke overse skuespilleren Cameron Diaz og hennes øye-ferske hårklipp. Hun ble sett på den 84. Academy Awards i Hollywood, California, 26. februar 2012 med en slank kort frisyre. Relativt bare få damer kan holde det kort og fortsatt se så herlig og feminin i mellomtiden!

9. Emma Stone-Side Slank Bun:

Emma Stone Side Sleek Bun

Emma Stone på Screen Actor Guild Award ble oppdaget med en sideløs bolle. Hennes skjønnhetspleie Mara Roszak forsøkte å reprodusere en polert opp med en smak av moderne 50-tallet, som uklanderlig klikket på henne.

Bilder Kilde: Shutter lager

Leave A Comment

− 4 = 3