Topp 9 Beautiful 20th Wedding Anniversary Gaver | Stiler på livet

Begynnelsen av et annet tiår i ditt giftliv er spesielt faktisk. Dette nye tidspunktet kan merkes med gaver som passer til anledningen. Velg elementer som er basert på Kina eller platina for den perfekte dagen.

Beste 20 Bryllupsdagen Gaver og gaveideer:

La oss finne her med beskrevet topp 20 beste 20 bryllupsdag gave ideer for ham og henne.

1. Bone China Plate:

Bein China Plate

Se på denne blendende beinplaten som feirer det 20. bryllupsdag. Denne beinplaten er dekorert med ønskene til jubileumet og inneholder også en stor grønn smaragd. Gi dette til din ektefelle for å markere din store dag. Denne er perfekt, enkel meningsfull gave til din kjære.

2. Platinum Ring:

platina Ring

Gjenta bryllupsdagen ved å presentere denne nydelige platina-ringen belagt med diamanter. 20 års jubileum vil bli minneverdig og unik med denne herlige ringen. Hun er sikker på å elske denne ringen med all sin skjønnhet og nåde. Platina er det beste alternativet mens du velger ring for din kjære, dens hjerte som berører øyeblikk i livet ditt. Få denne ringen til å sette pris på din kjære for å være støttende i livet ditt.

3. Tilpassede krus:

Tilpasset Mugs

Få denne egendefinerte krus laget av benkina for din ektefelle på 20 års jubileum. Denne kule krus har flotte farger på den og markerer jubileumet med dyreprinter. Du kan tilpasse det for å få navnene til paret også. Du får god utskrift på denne krus, så prøv nettbutikkalternativet for dette gaveeventyret.

4. Kina sett:

Kina Set

Gi din kone dette vintagebenkinesetet som har kopper, tallerkener og tallerkener. Dette delikat dekorerte Kina-settet er perfekt for underholdende. Du vil bli satt i seks bunter med riktig gaveemateriale, få dette til å imponere din vakre kone. Det gjør en vakker 20 års jubileumsgave som din kone vil være takknemlig for. Velg fra serien av nydelig vintage kolleksjon for det perfekte settet.

5. platina armbånd:

platina Bracelet

Dette fantastiske armbåndet sett med diamanter gjør at hjertet blir svakt. Gi din kone denne blendende skjønnheten, og hun vil elske deg for alltid. Denne 20 bryllupsdagen gaven er så slående at det vil gjøre noen klær komplett. Det er flott for anledninger og funksjoner også. Platina gir enestående berøring til bryllupsdagen kveld.

6. Platinum Watch for Him:

platina Watch for Him

Ikke la ham ligge i de fantastiske gaver til jubileet. Denne slående platineklokken for ham er bare den perfekte gave for å feire dagen. 20 års jubileumsgave får blendende og lyst med denne nyttige gaven som ser formell ut.

Se mer: 15 Bryllupsdagen Ideer

7. Personlig teekanne:

personlig Tea Pot

Gjør morgenen lyse og herlige med denne fantastiske, personlige tepotten som markerer 20 års jubileum. Gryten kan males med parets navn. Dette er de nyttige 20-årsjubileumsgaveideene for å gi enten din kone eller ektemann.

8. Platinum Currency Clip:

Topp 9 Beautiful 20th Wedding Anniversary Gaver | Stiler på livet

Denne kule platina valuta klippet er elegant og elegant. Klippet kan bli gravert for å gi det et personlig preg. Denne 20 års jubileumsgaven er verdifull og nyttig også. Det gjør gaven ser sofistikert og grand.

Se mer: 13. bryllupsdag gave ideer

9. Platina anheng:

platina Pendant

Gjør din kone swoon over deg ved å gave denne vakre platina hjerte anheng. Anhenget er belagt med små diamanter i midten. Dette gjør en nydelig gave som kan brukes på daglig basis eller ved anledninger.

Det 20. bryllupsdagsgave temaet er Kina og platina. Du vil få flere samlinger i det brede utvalget av platina gave ideer. Du kan gi flere forskjellige typer varer i denne kategorien.

Se mer: 12 års bryllupsdag gave ideer

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

5 + 4 =