Topp 9 Baba Ramdev Yoga for Weight Gain | Stiler på livet

Mens de fleste av folkene jeg ser rundt, er opptatt av å kaste ut sine ekstra pund ved å tilpasse seg en eller annen måte, er det enda en klasse folk, spesielt tenåringsgutter og jenter som er selvbevisste om deres utseende fordi de er undervektige. Markeder er bokstavelig talt oversvømmet med alle slags kosttilskudd som protein shakes, proteinpulver og gud vet, hva alt og hva ikke! Ungdommer, synes å være glemme om de naturlige måtene å legge på seg.

Betydningen av næringsrik kosthold og yoga i å få vekt på en sunn måte, kan ikke ignoreres. Sikkert, disse metodene tar mer tid å vise opp resultater i forhold til rask løsning, kunstig rettsmidler, men i det minste har de ikke skade kroppen din.

Nedenfor vil vi i denne artikkelen snakke om visse Yoga Asanas som Baba Ramdev anbefaler til personer som ser frem til å få vekt på en trygg og sunn måte. Les oss først, snakk om hva alle Yoga Asanas som du kan øve på å sette på noen vekt:

1. Bhujangasana (The Cobra Pose):

baba ramdev yoga for weight gain

Denne asana hjelper deg med å tone og styrke musklene i mage og bakre region.

2. Vajrasana (Diamond pose):

Vajrasana

Denne Yoga Asana anses å være veldig god for vektøkning, da det bidrar til å forbedre fordøyelsen, spesielt og assimilering, det vil si absorpsjon av næringsstoffer, spesielt. Så, det hjelper i utgangspunktet kroppen din til å ta opp ernæringen bedre og bruke den til vekst i muskelmasse. Det er også kjent med navnet Thunderbolt Asana.

3. Sarvangasana (The Shoulder Stand Pose):

salamba-sarvangasana-741

Dette hjelper mennesker med hypertyreoidisme og bidrar til å redusere veietapet som er forbundet med denne hormonelle lidelsen.

4. Pavanmuktasana (Wind Releasing Pose):

Pavanmukta Asana

Dette hjelper med å lindre forstoppelse, fordøyelsesbesvær og oppblåsthet. Så i utgangspunktet improviserer fordøyelsen som hjelper deg med å få vekt, til slutt.

5. Matsyasana (The Fish Pose):

matsyasana2

Dette igjen forbedrer næringsinntaket fra deler av tarmene dine.

Se mer: Får vi vekt i perioder

6. Savasana (Corpse Post):

Topp 9 Baba Ramdev Yoga for Weight Gain | Stiler på livet

7. Surya Namaskar (Sun Salutations):

suryanamskar

Disse gir hele kroppen en intens trening og hjelper til med bedre kroppsprosesser og funksjon for å bidra til å få vekt. En annen form for yoga som er viktig å få er, er Pranayama som er dyp og kontrollert puste.

8. Kapal Bhati Pranayama:

Kapalbhati.jpg

Å gjøre kapalbhati er gunstig for din generelle helse på flere måter enn en. Det er veldig nyttig i herding av mage og fordøyelsesrelaterte sykdommer. Det hjelper med å forbedre funksjonen av bukspyttkjertelen, slik at det bidrar til naturlig utskillelse av insulinhormon. Det hjelper i å rydde ut giftstoffer fra systemet ditt og hjelper derfor med å opprettholde en ideell kroppsvekt.

9. Anulom Vilom Pranayama:

Ramdev

Bortsett fra å hjelpe deg med å få litt vekt, hjelper Practice of Anulom Vilom pranayama å gjøre tankene dine mer rolige og fokuserte. Det hjelper også med å øke kroppens totale energinivå og forbedrer stoffskiftet ditt og strømlinjer det også. Dette gir bedre fordøyelse og utnyttelse av næringsstoffer som er tilstede i dietten.

Sammen med å gjøre det ovenfor, må du ha en diett som er rik på vitaminer, fibre og mange sunne proteiner. Øk inntaket av melk og melkeprodukter, frisk frukt, fruktjuicer og nøtter. For å holde stoffskiftet aktivt, ta et lite måltid etter hver to til tre timer. Hold måltidene lyse og næringsrike i stedet hvis det er tungt og fettbelagt, selv om du prøver å gå ned i vekt. Unn deg litt form for lett trening for å aktivere stoffskiftet. Også, bortsett fra alt dette, er det veldig viktig å konsultere legen din og ta hans eller hennes hjelp til å finne ut den eksakte årsaken hvis lav kroppsvekt. Yoga kan fungere som en kraftig følgesvenn i din vektøkningsplan.

Se mer: Protein vibrerer for å få vekt

Leave A Comment

46 + = 47