Topp 9 Awesome 5 grams Gull Halskjede Design India | Stiler på livet

Halskjede design kan være veldig fascinerende. Du kan få disse i 5 gram også for et svært kostnadseffektivt kjøp. Disse designene kan være i moderne stil eller tradisjonelle med alle de intrikate detaljene. Et kjede design under 5 g gir fremragende utseende for nakken din. Sjekk ut denne listen med 5 gram gullkjede design og gå videre og kjøp den perfekte for deg selv.

Best Gold Necklace Designs i 5 gram:

Få topp 9 5 g gullkjede design som presenterer her,

1. Klassisk halskjede:

Classic Necklace

Du kan få deg en fin 5 gram gullkjede design som er både klassisk og tradisjonell. Halskjedet kommer med øredobber også som er av samme mønster. Designet er en lang stil med danglende øredobber. Denne designeren kommer inn i budsjettet ditt også.

2. Taukjede i 5 g:

Tau Chain in 5 gm

En av de mest populære kjede designene er tau kjeden. Denne 5 g gullkjede er det perfekte kjøp for daglig bruk. Kjeden ser skinnende ut på grunn av den snoede tauformen som den glimmer i lyset. Denne typen taukjede i 5 g gull gir behagelig utseende i bryllupsfester også.

3. Spike Design Halskjede:

Spike Design Necklace

Her er et rimelig, men nydelig kjede satt i gull. Disse 5 tola gullkjede designene er perfekte for anledninger som gullet skinner klart. Piggene i kjedet og øredobber ser veldig attraktive ut. Ulike typer design er alltid det beste valget for kvinner, få denne til din neste festtid.

4. Kabelhalsbånd:

Kabel Necklace

Dette er en moderne ta på kjede design. 5gm gullkjede er laget av små kabeldesigner sammen. Det fungerer bra for kontorbruk og daglig bruk. Halskjedet har en sterk lås på slutten også. Kvinner kan nyte denne typen smykker for deres festtid på kontoret.

5. Gull Mangalsutra:

Gull Mangalsutra

Få denne flotte mangalsutra-designen i 5 g gull og du kan nyte det for daglig bruk. Den delikate bladmønsterhalsen er perfekt for et enkelt utseende. Denne 5 gram halskjedet er akkurat det du trenger for en annen mangalsutra. Menn kan gi denne typen smykker til sin kone på en spesiell dag eller en valentinsdag.

6. V Shape Halskjede:

V Shape Necklace

Du kan få denne V-formet gullkjede som et perfekt kjøp for deg bursdag eller jubileum. V-formet kjede har små diamanter festet til den. De delikate øredobber som er av samme mønster av kjedet, gir et komplett utseende. Det ser flott ut på noen antrekk, hvis du vil ha vestlige antrekk, så vil dette være fint valg.

Se mer: Designer Halskjeder Smykker

7. Beaded halskjede:

beaded Necklace

Denne fantastiske tre streng beaded halskjedet er en fantastisk måte å få oppmerksomhet på. Hver streng har perler av forskjellige størrelser, og dette gjør at det ser veldig glamorøst ut. Ørepyntene er også av samme mønster ennå veldig dramatisk.

8. Drop Link Halskjede:

Miste Link Necklace

Her er en god dråpe link halskjede som du kan bruke til daglig bruk. Droplinken ser veldig enkelt ut og likevel veldig stilig. Du kan også legge et anheng til halssmykket.

Se mer: Gull Choker Halskjede Design

9. Snake Chain Necklace:

Slange Chain Necklace

Dette er et annet populært kjede design som ser ut som et slangemønster. Halskjedet er veldig sterkt og ser også tungt ut. Dette designet har en klemme på enden.

Se mer: Brude Halskjede Design India

5 gram gullkjede kan være utsøkt og stilig. Du kan få dem i ulike design fra vanlig og enkel til innviklet. Den tradisjonelle og moderne designen er veldig attraktiv.

Leave A Comment

81 + = 88