Topp 9 Avon Parfyme | Stiler på livet

Dufter definerer ens personlighet. Det er få ting som øyeblikkelig kan øke din ånder, og et utvalg av gode parfymer er helt sikkert toppen. Livet er for kort til å kaste seg over gamle parfymer i garderoben din. Det er flere merker oversvømt i markedet som hevder å tilby det beste av dufter til lett overkommelige priser. Avon som et merke er definitivt en av listen. Avon tilbyr deg de mest eksotiske duftene som du vil finne det vanskelig å motstå å ha på alle dine spesielle anledninger.

Avon Parfymer:

Hvis du finner det vanskelig å shortlist det beste fra mye, ta en titt på disse topp 9 Avon parfymer listen.

1. Daydream Eau de Parfum Spray:

Avon Perfumes

Daydream Eau de Parfum Spray er en av de beste Avon parfyme til dato. Som navnet avslører, bruk denne parfymen til å gå seg vill i den mystiske duften som kommer fra bruken av aromatiske blomster og sandeltre. Parfymen er lett å påføre, og den beroligende aromaen er perfekt for å slappe av stemningen hele dagen lang.

2. Avon Instinct For Her:

Avon Perfumes 2

Dette er en av de beste Avon parfyme for kvinner som er tilgjengelige i markedet. Bruk denne duften for å få en særegen lukt som er en kombinasjon av eksotisk kamelia og sensuell sandeltre. Avon Instinct for henne finner med rette et sted blant de 10 beste parfymer for kvinner. Dessuten blir denne spesielle parfymen fremmet av ingen andre enn Megan Fox for sin sanselige duft.

3. Sjeldne gull Eau de Parfum Spray:

Avon Perfumes 3

Denne sjeldne gull parfyme spray fra Avon er et perfekt tilbehør for dine spesielle arrangementer og anledninger. Den tilbyr en intens blanding av eksotiske blomsteraromaer sammen med vanilje og rav. Den rene lukten av denne Avon parfymen for kvinner vil hypnotisere dine sanser. Videre vil den langvarige duften få deg til å føle deg sexy hele dagen. Ta denne flasken nå på bare INR 1541.

Se mer: Avon klokker for kvinner

4. Avon Evig Magic:

Avon Perfumes 4

Avon Evig magi er blant listen over beste Avon parfymer India. Det er spesielt kjent for sin friske og rene duft av vanilje. Selv om lukten ikke varer lenge, er denne spesielle Avon parfymen så billig priset til bare INR 700 som du ikke ville ha noe imot å bruke det ofte flere ganger om dagen.

5. Avon Instinct for Him Eau de Toilette Spray:

Avon Perfumes 5

Når du velger parfyme, la instinktene ta full kontroll. Denne Avon parfymen for menn er ideell for en mann som liker sterk mannlig duft dannet av kombinasjonen av Ebony wood, salvie og wild mandarin. Bruk denne Avon parfymen og la den magnetiske energien flyte rundt deg.

6. Sjeldne perler Eau de Parfum Spray:

Avon Perfumes 6

Denne rare parelspray fra Avon er utvilsomt duften du vil elske på deg for enhver anledning. Den omgir deg med en uvanlig kombinasjonsaroma av perlemusk, patchouli og sandeltre. Den veldig feminine duften av Rare Pearls fra Avon er et mustkjøp for hver jente på INR 1541.

Se mer: Avon Kosmetiske Produkter

7. Mesmeriser Köln Spray:

Avon Perfumes 7

Et must i hver manns garderobe; Denne Mesmerize Köln Spray har en veldig fengende musk som er en perfekt blanding av klassisk og moderne duft. Prisen på INR 1541 vil denne Avon parfymen sikkert hjelpe deg med å få tak i kvinnelig oppmerksomhet.

8. Forever Eau de Parfum Spray:

Avon Perfumes 8

En klassiker fra Avon Fragrance-listen, er denne Forever Eau de Parfum Spray egnet for å feire alle kjærlige anledninger i livet ditt. Ta tak i dette nå på bare INR 2010.

9. Avon Luck for Him Eau de Toilette Spray:

Avon Perfumes 9

På samme måte som navnet antyder, bruk dette Avon parfyme for menn å få heldige i livet. Blandingen av kule krydder og mandarin gir ut en frisk energiserende aroma som er veldig slitesterk daglig. Denne parfymen er priset til INR 1943.

Se mer: Avon håndvesker i India

Hold denne Avon-duftlisten nyttig og finn din parfyme for parfyme uten mye ado.

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

9 + 1 =