Topp 9 Amlasjampoer i India med priser | Stiler på livet

Mange tror at Amla har vidtgående effekter når det gjelder naturlige behandlinger. Amla-frukten kommer fra Malakastreet er en av de mest forbruksfrie fruktene i India. Den har brukt i medisinske, kulinariske og mange andre formål. Fordelene med denne frukten kan undervurderes som forskere vurderer det som en av de mest spiselige fruktene i verden. Amla er også vanlig komponent er sjampo og håroljer i India. Noen av de beste amla shampooene i det indiske markedet for øyeblikket er oppført nedenfor, sammen med deres egenskaper, fordeler og priser.

Beste Amla Shampoos i India med priser:

1. Khadi Herbal Amla og Bhringraj Shampoo:

amla shampoos

Hvis du leter etter urteprodukter, må du sjekke denne sjampoen ut. Sammen med amla inneholder dette produktet en rekke andre naturlige sunne elementer som er bra for hodebunnen. Det vil utrydde forurensninger fra hodebunnen. Denne amla- og bhringraj-sjampoen inneholder neem utdrag som vil gjøre håret sterkt fra røttene og få det til å vokse raskere.

Pris: 210 ml for INR 110

2. Vaadi Amla Shikakai sjampo for hårfall og skade:

amla Shampoo2

Denne sjampoen er en ekspert for å fikse hårfallsproblemer. Det vil reparere hår fra røttene og redusere hastigheten på hårtap og gjøre hodebunnsinfeksjonen fri. Denne sjampoen kommer med naturlige balsam som vil gjøre håret mykt, glatt og sprudlende.

Pris: 110 ml for INR 124

3. Lotus Herbals Kera-Veda Shikakai og Amla Shampoo:

amla Shampoo3

Du kan ikke bare ignorere dette produktet av Lotus Herbals, da det er en av de beste naturlige sjampoene som vil gi håret ditt 100% amla fordeler. Dette produktet er av høy kvalitet og er verdig til prisen du skal betale for den.

Pris: 200 ml for INR 168

4. Dabur Amla Keratin Shampoo:

amla Shampoo4

Denne sjampoen består av hydrolysert keratin som er en av de beste løsningene for behandling av hårfall. Hvis du har problemer med tykt hår, så er dette riktig shampoo for deg. Det vil nærme ditt tykke hår fra roten til spissene som gjør det voluminøst og hoppende.

Pris: 100 ml for INR 192

Se mer:  Beste mild sjampo for flass

5. Garnier Fructis Farvel Skadesjampo:

amla Shampoo5

Produktet vil bekjempe hårskade og redusere det i størst mulig grad. Den kommer med amla næringsstoffer som hjelper til med å gjenopprette skader forårsaket av hodebunnen av støv, forurensning og solstråler..

Pris: 175 ml for INR 93

6. Himalaya Herbal Herbals Protein Shampoo:

amla Shampoo6

Når det gjelder Himalaya, kan du konsumere sine produkter med lukkede øyne. De er en av de ledende merkene i markedet som gir produkter beriket med urte næringsstoffer. Herbal Protein Shampoo er ikke noe annet. Det knytter håret til hovedkilden til naturlig protein som kommer fra amla og svart myrobalan, noe som er en utmerket tonic for håret.

Pris: 400 ml for INR 207

Se mer:  Hodet og skulder sjampo

7. Vatika Black Olive & Amla Shampoo:

amla Shampoo7

Dette bestemte produktet vil gi deg fri tilgang til å benytte rikheten til svarte oliven og amla. Det vil hjelpe deg med å opprettholde den svarte fargen på håret ditt og gi den en ekstraordinær glans. Uten skadelige kjemikalier vil det beskytte håret mot nesten alle former for ytre skader.

Pris: 200 ml for INR 112

8. Sunsilk Stunning Black Shine Shampoo:

amla Shampoo8

Sunsilk Stunning Black Shine Shampoo leveres med et alma-perlekompleks som fungerer som et skjold og beskytter håret mot solskader. Den opprettholder hårets naturlige svarte farge og lar det ikke bli bleknet.

Pris: 80ml for INR 47

Se mer:  Beste Loreal Shampoo

9. Ayur Herbal Amla Shampoo:

amla Shampoo9

En av de mest effektive amla-shampooene på markedet i øyeblikket er Herbal Amla Shampoo fra Ayur. Du vil oppleve en dyp skumrensingseffekt ved bruk av dette produktet. I motsetning til andre produkter, kommer denne med en moderat urte lukt som vil gjøre deg oppmerksom på renheten.

Pris: 200 ml for INR 260

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

6 + 3 =