Topp 9 Aloe Vera Krem | Stiler på livet

Aloe Vera-anlegget er en kaktusplantasje som ofte brukes i ulike typer hudpleiepreparater. Disse kan brukes i ulike typer behandlinger som behandling av utslett, for beroligende akne og andre hudproblemer. Disse er også populært solgt i lett brukbare og rimelige former. Hvis en person har tanningsproblemer, kan de også bli behandlet med disse produktene. Disse er også ganske rimelige. Disse er meget kjente merkevarer og produktene har god gjennomgang. Noen av disse er fra kjente merkevarer som kan kjøpes fra nærliggende apotek.

aloe vera

Nedenfor er de øverste 9 aloe kremer tilgjengelig i India som behandler utslett og beroliger overflaten effektivt.

1. TVAM Aloe Vera Gel:

aloe vera creams1

Dette er et veldig populært nytt merke. Produktene kan brukes sammen med andre ingredienser for en beroligende massasje. Dette inneholder ca 510 INR for ca 100 gram.

2. GNC Skin Gel:

aloe vera creams2

Denne gelen kan også brukes til ryggutslett og andre insektbiter for og kjølefølelse. Dette er et veldig kostbart produkt som inneholder naturlige planteekstrakter for å gjøre huden jevn og frisk. Dette kan brukes på mindre brannsår for å gi en beroligende følelse. Dette koster ca 1000 INR for en moderat størrelse container.

3. Professional Pure De-stressende fuktighetskrem:

aloe vera creams3

Dette er en lotion som inneholder naturlige planteekstrakter og kan brukes som dette anlegget er kjent for å rense porens smuss. Dette er veldig rimelig på ca 120 INR for 100 ml. Dette kan brukes som en vanlig behandling.

4. Forever Living Aloe Først:

aloe vera creams4

Dette inneholder forskjellige typer planteekstrakter og andre beroligende ingredienser. Dette kan også brukes sammen med andre ingredienser og naturlige pastaer for å lage ansiktsmasker. Dette gir en kjølefølelse og beroliger overflaten. Dette koster ca 1000 INR for en moderat størrelse beholder.

Se mer:  Aloe Vera Face Wash for fet hud

5. Biotique Fersk hånd og kroppskrem:

aloe vera creams5

Dette kan brukes til å berolige de trette hendene og også andre utslett på baksiden. Dette kan brukes etter noen form for skrubbing. Dette koster moderat og er rimelig til ca 100 INR for en moderat størrelse container.

6. Aroma Skatter Aloe Vera Gel:

aloe vera creams6

Dette er et velkjent merke og deres produkter kan enkelt kjøpes fra ulike apotek. Dette kan brukes på mindre brannsår for beroligende. Dette kan brukes til akne og andre utslett, da dette gir en kjølefølelse. Dette koster ca 280 INR for en moderat størrelse container.

Se mer:  Aloe Vera Moisturizer-fordeler

7. Aloe Derma Natural:

aloe vera creams7

Dette kan brukes til solbrent overflate og kan også kjøpes ganske enkelt. Dette inneholder naturlige ekstrakter for å gjøre overflaten jevn. Dette er ekstremt kostbart og et høyt sluttprodukt. Dette kan kjøpes for ca 3300 INR for en liten container.

8. Himalaya Nourishing Skin Cream:

aloe vera creams8

Dette er en veldig populær massasje substans som kan brukes regelmessig for å gjøre huden jevn. Dette får også en person fri av solbrenner og annen soling. Dette kan kjøpes til en veldig billig pris. Dette koster ca 75 INR for en liten container. Dette inneholder også ekstrakter av pennyworth og kan brukes til tørrhet.

Se mer:  Beste Aloe Vera såpe

9. Spafin Aloe Vera Hud Gel:

aloe vera creams9

Dette er en veldig god naturlig ekstrakt infused krem ​​som kan brukes til å suge overflaten. Dette er også kjent for å gi et tydeligere utseende dersom det brukes på brennskade. Dette er pricy, men kan brukes til små overflateskader for å behandle dem. Dette kommer for rundt 200 INR for en mengde på 100 gram.

Bildekilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10.

Leave A Comment

− 1 = 3