Topp 9 22K Gullkjeder i forskjellige design | Stiler på livet

Gull er en type metall i gul farge. Vel, nå-dagene kommer det også i hvit farge. Du kan ha gullkjede av så mange karat du liker. Men normalt er 22karat mest utbredt i India. Gullkjede er slitt av menn og kvinner begge deler. De kan ha noen design til felles. Mens bortsett fra vanlig, er det så mange flotte design tilgjengelig i kjeden. Noen av designene er slik at øynene dine ikke kan slutte å observere det. Det blir satt direkte inn i sinnet. Våre besteforeldre bærer enkel kjede på daglig basis. 22K gullkjeder ser nydelig ut på spesielle anledninger.

22k gold chains

Vakre 22K Gullkjeder til menn og kvinner:

Gullkjeder er dyrebare og krever en oppmerksomhet. Her ser du på våre topp 22K gullkjeder i forskjellige design.

1. 22k Fancy Balls Gullkjede:

22k Fancy Balls Gold Chain

Denne 22 karat gullkjeden består av fancy baller. I mellomområdet er størrelsen på ballen stor. Mens nær krok blir størrelsen liten. To baller på hver side har også rød liten stein preget på den. På hver ball er det kryss-kryss mønster. Det ser utrolig ut.

2. 22k indo italiensk gullkjede:

22k Indo Italian Gold Chain

I denne 22k gullkjeden er det en sammenlåsende design. To ovaler er sammenlåst med hverandre. Denne dual ovalen er forbundet med en annen dual oval gjennom en krok. På denne måten blir det laget en kanal. Denne designen i kjeden er sjelden og vil omfavne nakken din.

3. 22ct Herringbone Gold Chain:

22ct Herringbone Gold Chain -4

Denne 22k gullkjeden for menn har en fantastisk design. Det virker som blader er sammenføyde og laget et panel. En form av samme størrelse er laget for å lage en fantastisk kjede. Sildbenet kjede er mer populært blant menn. Det er en oppgradert versjon av enkel kjede.

4. 22k Gourmet Gold Chain:

22k Gourmet Gold Chain

Denne 22 ct gullkjeden ligner bare en kantkjede. En rund formelink er laget med gull. I denne runde formen er noe design lagt til for å forskjøre kjeden. Liten del av rund lenke er laget tykk for å gjøre det iøynefallende.

Se mer: Simple Gold Chain Designs

5. 22 k gull Tulsi kjede:

22k Gold Tulsi Chain

Denne tulsi gullkjede 22k vekten blir brukt. Det er kjent som tulsi mala. Det er mer kjent blant bestemødre. Den består av å bruke alternative kuler av gull og tulsi. En spesiell skapelse på gullballdesign er gjort. I stedet for tunge smykker bruker kvinner denne kjeden.

6. Siste 22k Gold Chain Design:

Siste 22k Gold Chain Design

I dette siste kjedesettet er vakker kreativitet brukt. Mange strenger er sammenføyde og laget et design over det. På en del av strengen er det knyttet små hvite baller for å markere designen. I denne gullkjeden brukes 22 karat gull.

Se mer: 24 karat gullkjede

7. 22k gullkjede med krøller:

22k Gold Chain with Curls

Denne krøllete 22kt gullkjeden er bare forbløffende. En veldig fin krøllform er gitt til kjeden. Det vil se noe nytt i design. Det ser ut til at små strenger av gull henges. Denne intense gullkjeden viser bølger som hav.

8. 22k Sparkle Gullkjede:

22k Sparkle Gold Chain

Denne gullkjeden for menn 22k besatt med unik design. Rektangelformet design er gjort som ser ut som solstråler spiser med gull. Den er festet med en krok som går med andre rektangelform. Det er glitrende og skinnende.

Se mer: 18Ct Gold Chain

9. 22 k gull twisted panel kjede:

22k Gold Twisted Panel Chain

Denne 22k gullkjeden er en vridd versjon av enkel kjede. Hele panelet av kjede er gitt en vri og sving. Denne flotte er laget veldig tykk, men ikke mye tung. Denne utrolige designen av kjeden vil kose halsen din.

Vi så så mange fantastiske design i 22karat gullkjeder. Dagene med enkle glatte kjeder er borte. For tiden er kjeder med vakre design mer solgt. Designene av 22k gullkjeder vil helhjertet ta opp et sted i hjertet av beholderen. 22k Gullkjeder er dyrebare og krever en oppmerksomhet. Du må rengjøre det på hvert tidsintervall.

Bilder Kilde: m, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

33 − 26 =